Gebelik için yaptıracağından bence kadın doğumdan alabilirsin randevuyu..Kizlar ben pıhtılaşma testimi genetik testimi falan tekrar yaptircam üniversite hastanesinde kadin doğumdan mı randevu almam gerekiyo acaba
Cancagizimmmm aslinda prolaktin icin baktirdim ama bunlar adetin 3.gunu yapilanlarmis hepsi cikti ayni birdeen...bi de ignelerin 3.gunu benim reglimin 4.gunu verdigim kandaki degerdi buCanım fsh ına adetin 2. ya da 3. günü bakılır iğnelerin 3.günü diyorsan bu da adet bitimine dek geliyor..Yani fsh adet bitiminde bakılmaz nerden geldi aklına bu zamanda baktırmak tabii yüksek çıkar hem de iğne kullanırken...fsh değerin iğneler başlamadan bir anlam ifade eder..
aynen öyle şekerim.... kullandığın iğnelerden kaynaklanıyor... bi tomar hormon alıyosun, şu anki değerler sana gerçeği yansıtmaz. hiç sıkıntı yapma
İyice karıştı durumCancagizimmmm aslinda prolaktin icin baktirdim ama bunlar adetin 3.gunu yapilanlarmis hepsi cikti ayni birdeen...bi de ignelerin 3.gunu benim reglimin 4.gunu verdigim kandaki degerdi bu..kizzz guldeeennnn by ignelere regl de baslamiyoz muuu bizzz ...nese aydin arkideslerim aydinlattii benii saolsunn....
Aminnn darısı bana ve diğer kaderdaşlara olur inşallah... Bir sonraki testinde değerin katlanıyorsa bu sefer kesin demektir, başlangıcı yaptın, devamıda gelecek inşallah...Ayy hatırladım canım allah razı olsun beni ogün cok rahatlattın.rabbim hepimize nasip eder inşlh.cok fazla dayanamadım ya söyledim eşime.bende faceye falan hamileyim diye yazasım war ama daha ilk kan testi sonrası nolur acaba diye düşünceye daldım şimdide.bu streste ayrı bişey.inşallah yarın hepinize güzel haberler weririm
İyice karıştı durum
Şimdi fsh ı bırak adetin 2. ya da 3.günü iğnelere başlanıyor...
Diğer mesajında iğnelerin 3.günü kan verdim dedin yani adetin 4.günü oluyor o zaman...
Bu durumda adetin 4.günü fsh değerine bakılmaz pek yanıltıcı olur üstelik iğnelere başlamışken..
Başka bir deyişle tedaviye başlamak için ilk gittiğin gün sabah kan verirsin öğleden sonra sonuçlar çıkar ve akşamına iğnelere başlarsın yani iğne vurulmadan fsh değerine bakılır..İğneler zaten fsh içerikli sen fsh ı vur sonra kan ver herhalde fsh yüksek çıkar
Kızlar kafam çok karışık ne olur yardımcı olun, geçen ay 3. tedavime başladım, fakat az yumurtam oldu öncekilerde 6 olmuştu, bu sefer 2 tane oldu ve 10. gün kontrole gittiğimde çatlamış olduğunu gördük, aşılama yapıldı, negatif oldu. Dünde rapor hakkımı kullanmak için raporun geçerli olduğu bir hast gittim, doktor aynı iğnelere vücut artık tepki veriyor, farklı yolla tedavi uygulayacağım dedi, ginera yazdı, puregon kullanacakmışım, böylece daha çok yumurta elde edeceğim dedi. Dünkü kontrolde 8 tane yumurta görüldü. Fakat öğrendimki rapor hakkım geçmiş, 39 yaşından gün almışım, raporum hiç işe yaramadı. Böyle olunca ücretli yaptıracağım. Önceki tedavi olduğum yeremi gitsem, yoksa bu doktorlamı devam etsem, ayyy kafam karışık, eşim sen bileceksin diyor..önceki çok yoğun kalabalık bir hastane, burası sakindi doktor çok inceledi tüm evraklarımı...
ilk gittiğim bursa acıbadem, ün yapmış, lüks, kalabalık, en az 1 saat bekletiyorlar, doktor her gördüğünde hatırlamıyor doğal olarak, devamlı kendimi tanıtıyorum, dosyama bakınca o zaman başlıyor tedavi sürecine, yada ben anlatıyorum. opu ve transfer işlemini çok yoğun olduğunda kendisi yapmıyormuş, fakat labaratuvar kısmı çok iyi duydum, pozitif alan çok kişi var. diğer yer ise oraya göre daha mütavazi, fiyat olarak çok yakın, daha sakin IMSI olan bursada acıbademden sonra ikinci yer, orada pozitif alan kişilerle konuştum çok memnun kalmışlar, doktor tek tek ilgilendi, dosya açtı yazdı notlar aldı, hatta acıbademde ne kadar felan diye sordu :) ne yapcam ben şimdi yaaaa off...Öncelikle doktor ile olan iletişimin ve hastanenin genel hali önemli tedavi de son gittiğin yerde rahat hissediyorsan bence orda devam etmelisin.Ayrıca bence de tedavi şeklinde değişiklik olmalı ve son önerilen mantıklı geldi bana da..Kendimde de bizzat test ettim ben bunu...Son tedavim farklı oldu ve yumi sayısı ve kalitesi daha iyiydi..Mutlaka ilaçların değişmesi faydalı oluyordur...8 yumi görülmüş bence çok iyi..Devam etmeni öneririm..Bir de erken çatlamayı önleyici iğne de verecektir bu kez...
Acıbadem larabatuvar konusunda gerçekten çok iyi ve tüp bebeğin başarısı için labaratuvar çok önemli..Anlattıklarına göre kararsız kalmakta haklısın...Merkez kalabalık olunca hastaları tek tek tanımak güçleşir tabii..Başarı oranlarını sordun mu 2 merkezin de benim bildiğim Acıbademin yüksek..Burada Bursalı çok kız var aslında onlar fikir verebilirler sana...ilk gittiğim bursa acıbadem, ün yapmış, lüks, kalabalık, en az 1 saat bekletiyorlar, doktor her gördüğünde hatırlamıyor doğal olarak, devamlı kendimi tanıtıyorum, dosyama bakınca o zaman başlıyor tedavi sürecine, yada ben anlatıyorum. opu ve transfer işlemini çok yoğun olduğunda kendisi yapmıyormuş, fakat labaratuvar kısmı çok iyi duydum, pozitif alan çok kişi var. diğer yer ise oraya göre daha mütavazi, fiyat olarak çok yakın, daha sakin IMSI olan bursada acıbademden sonra ikinci yer, orada pozitif alan kişilerle konuştum çok memnun kalmışlar, doktor tek tek ilgilendi, dosya açtı yazdı notlar aldı, hatta acıbademde ne kadar felan diye sordu :) ne yapcam ben şimdi yaaaa off...
Canım genetik test değişmez. Daha önce ne çıktıysa aynısı olur.Kizlar ben pıhtılaşma testimi genetik testimi falan tekrar yaptircam üniversite hastanesinde kadin doğumdan mı randevu almam gerekiyo acaba
Bursalı kızların çoğuyla konuştum, acıbadem den memnun kalan çok, memnun olmayanda var tabi, onlarda aynı şeylerden şikayetçi, kalabalık oluşundan, işlemlere kendisinin yapmamasından felan. diğer yerle ilgili olrakatda orda yaptıranlarla konuştum memnun kalmışlar,olumsuz yorum okumadım. Bakalım artık rüzgar nereye sürüklerse,çok teşekkür ederim canım, değerli desteklerine....Acıbadem larabatuvar konusunda gerçekten çok iyi ve tüp bebeğin başarısı için labaratuvar çok önemli..Anlattıklarına göre kararsız kalmakta haklısın...Merkez kalabalık olunca hastaları tek tek tanımak güçleşir tabii..Başarı oranlarını sordun mu 2 merkezin de benim bildiğim Acıbademin yüksek..Burada Bursalı çok kız var aslında onlar fikir verebilirler sana...
neeeeeeyyyyyySaolll sekeriiimmm...baktim nette de dio ki gonalf fsh iceren bi ilacmis yapay uretiliyomuss...merional de yine ayni fsh iceriyo ama bu dogal menopoza girmis kadinlarin sidigindensterilize edilip uretiliyormuss...Iyyy
bende bursalıyım şekerim... hangi hastaneye gittiğini sorabilir miyim? acıbadem dışındaki yer jimer mi?????? benim de raporum var ve mümkünse kullanabileceğim bir yere gidesim var. ilk reglimle görüşmeye gitmek istiyorum. jimer dışında bir yerde geçmiyor diye biliyorum. geçiyorsa her geçen yer ile görüşmek istiyorum..... yardımcı olursan sevinirim.Kızlar kafam çok karışık ne olur yardımcı olun, geçen ay 3. tedavime başladım, fakat az yumurtam oldu öncekilerde 6 olmuştu, bu sefer 2 tane oldu ve 10. gün kontrole gittiğimde çatlamış olduğunu gördük, aşılama yapıldı, negatif oldu. Dünde rapor hakkımı kullanmak için raporun geçerli olduğu bir hast gittim, doktor aynı iğnelere vücut artık tepki veriyor, farklı yolla tedavi uygulayacağım dedi, ginera yazdı, puregon kullanacakmışım, böylece daha çok yumurta elde edeceğim dedi. Dünkü kontrolde 8 tane yumurta görüldü. Fakat öğrendimki rapor hakkım geçmiş, 39 yaşından gün almışım, raporum hiç işe yaramadı. Böyle olunca ücretli yaptıracağım. Önceki tedavi olduğum yeremi gitsem, yoksa bu doktorlamı devam etsem, ayyy kafam karışık, eşim sen bileceksin diyor..önceki çok yoğun kalabalık bir hastane, burası sakindi doktor çok inceledi tüm evraklarımı...
evet canım jimer, ben keroessa, isim değiştirdim yoksa bilirsin beni :) tatlım geçen ay acıbadem de tedavim iptal oldu, sadece 2 tane gelişti, 10 gün kontrole gittiğimde erkenden çatlamış gördüm. 3. tüp raporumu aldım jimerde geçiyormuş gittim, doktorla görüştüm farklı yol izleyeceğim dedi, ginera ile başlanacak tedaviye, puregonla devam edilecek dedi. Birde öğrendimki 39 yaşından gün alanlar rapor kapsamındaymış, ne yapcağımı bilemedim. Eşim kararı bana bıraktı, burada memnun kalanlar çok oradan. Acıbademde gözlemlerim çok yoğun, doktor tanımıyor her odaya girdiğinde, opuya transfere çoğu zaman o girmiyormuş, pöffff kafam karıştı çok...bende bursalıyım şekerim... hangi hastaneye gittiğini sorabilir miyim? acıbadem dışındaki yer jimer mi??????
aaaa sen misin??? seni nası tanımam şekerim... fakültedeki tedavimde çok yardımını gördüm.... ben muhtemelen jimere gidicem. inşallah iyi sonuç alırız.... hepimiz....evet canım jimer, ben keroessa, isim değiştirdim yoksa bilirsin beni :) tatlım geçen ay acıbadem de tedavim iptal oldu, sadece 2 tane gelişti, 10 gün kontrole gittiğimde erkenden çatlamış gördüm. 3. tüp raporumu aldım jimerde geçiyormuş gittim, doktorla görüştüm farklı yol izleyeceğim dedi, ginera ile başlanacak tedaviye, puregonla devam edilecek dedi. Birde öğrendimki 39 yaşından gün alanlar rapor kapsamındaymış, ne yapcağımı bilemedim. Eşim kararı bana bıraktı, burada memnun kalanlar çok oradan. Acıbademde gözlemlerim çok yoğun, doktor tanımıyor her odaya girdiğinde, opuya transfere çoğu zaman o girmiyormuş, pöffff kafam karıştı çok...
raporlumu yaptıracaksın peki....orası hakkında nasıl bir fikrin varmı, doktor ilgilendi baya, farklı yol deneycek felan..senin düşüncelerini alayım şekerim.aaaa sen misin??? seni nası tanımam şekerim... fakültedeki tedavimde çok yardımını gördüm.... ben muhtemelen jimere gidicem. inşallah iyi sonuç alırız.... hepimiz....
hayırlı olsun canım :) sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar inşallahhhhhhh :)Kizlarrr çabucak yaziyorumm..
Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?