2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

kaçıncı günündesin canım, Allah tamamına erdirsin inşallah katlanarak yükselir değerin. benim bugün 8. günüm ve hiç belirtim yok göğüslerimde acı vardı o da geçti, şimdi hiçbirşey yok, biliyorum belirtilere takılmamalıyım ama, sende hiç belirti varmıydı gülse?

Canım benim hafif belim ağrıdı.dün Akşamda Kasıklarımda ağrı wardı.9. Günüm bugün.yarın test günüm.hatta düne kadar neden bende bi belirti yok diye üzüldüm.tutmadı heralde dedim.göğüsüme falan sabah dokundum.herkesşn ağrıyo niye ağrımıyosun sen diye.kafayı yemek üzereydim.test falanda yapmicaktım ama arkadas ewe test almış gelmiş.rüyamda gördüm hamilesin sen diye.we bu arkadasım benim tüp bebek yaptırdığımı bilmiyo.allahım işte içine doğdurmuş.bu arada hâlâ eşime söylemedim.yarın söylicem durabilirsem

senin adına çok sevindim, Allah bağışlasın gerçekten çok sevindim, bugüne kadar o kadar pozitiftim ve o kadar inanıyordum ki tutacağına, dünden beri bi karamsarlık çöktü içime, transfer öncesine kadar, belirti arayanlara takılmayın, etmeyin yapmayın, ilaçlardandır falan diye akıl veren ben, şimdi deli gibi bir umut ışığı arıyorum, hiç bir belirtim yok hiç. film falan izliyorum kitap okuyorum ama kafamdan atamıyorum. ben senin yerinde olsam eşine söylerdim bu mutluluğu onunla yaşamak isterdim, canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun, Allah tamıma erdirsin. Beni hatırladın değilmi, hani lekelenmelerin vardı, ağlıyordun bende sana pozitife işaret demiştim, baaakkk dediğim çıktı :) hadi hayırlısıyla kucağına alırsın canım. Bu arada kocaya demeden nasıl duruyorsun şaşırdım valla :) ben şimdiye yedi sülaleme salmıştım haberi :)

Slm kızlarrr ben dondurulmuş embiryo tedavimdeyim daha oncede yaz ayinda tedavi oldum o zaman 2014 te hamile olacaklar bolumune yaziyordum sanirim tam hatirlayamadim bazilarinizı nickinden tanidim bende buraya yaniniza transfer oldum. Yaz tedavim 6 haftalikken dustu cok psikolojim bozuldu hiiiic girmedim burayada 2 -3hafta korkunc pihtili hayatimda boyle bisi gormedim dusuk yasadim.kurtaj yapmadi doktorum keske yapsaydi diyorum bazen o kadar surundum ki. Aradan 3 adet gecti 4. Adetimle dondurulmus tedavime basladim testte cikti gebelik ama bu gun gene ccooook az seffaf bir akıntinin icinde az cok az kanama vardi hemen dr gittim. Rahimde kanama alani yok dedi ama bu tup tedavimdeki dr degil pekte anlamiyor gibi cooook korkuyorum moralim cok bozuldu kaldiramiyorum artik yaaaaa. Gecer belki diye hayal ediyorum ama umitsizim buda duserse 3. Dusuk olacak. 3 kezde ameliyat gecirdim cok zormus gercekktende. Insallah 2015 sizlere ugurlu gelir buda duserse bir daha girermiyim foruma bilemiyorum eger gelmezsem bikmadan sorularima yanit veren tanimasakta destek olan herkese tesekkurler insallah her sey gonlunuzce olur . Sevgiler

Canım buraya yazdıysan kaçırmışımdır liste topiğine yazman lazım...
Güncelledim şimdi durumunu son olarak hamile diye güncelleyeceğim inşallah..

Yaşadıkların gerçekten zormuş.. ama sen zoru guxel atlatmişsın canim.. bence sana onerim bebekten önce kendini iyilestirmen olur. Duygusal açıdan güçlenmen lazım.. bunun için ne gerekliyse yap.. once kensine zaman ayır ve düsün ben anne olmazsam ne kaybederim.. cok iyi hamile psikologlsri var ya da enerji sifa veren bio enerjiciler var.. biraz masrafli ama bence oncelik sensin canımm.. her ne olursa olsunn geçmisi unutmayi basarabilmelisin..

Ayy hatırladım canım allah razı olsun beni ogün cok rahatlattın.rabbim hepimize nasip eder inşlh.cok fazla dayanamadım ya söyledim eşime.bende faceye falan hamileyim diye yazasım war ama daha ilk kan testi sonrası nolur acaba diye düşünceye daldım şimdide.bu streste ayrı bişey.inşallah yarın hepinize güzel haberler weririm

canım 9. gün için iyi beence :) ama biliyorsun önemli olan 2 gün sonraki artışı :) değerin kat kat artar insallahhhhhh :)

Geçmiş olsun arkadaşım.Böceği gördün mü ki canım..hastahaneye gitseydin ya bence ihmal etme derim...
Geçmiş olsun arkadaşım.Böceği gördün mü ki canım..hastahaneye gitseydin ya bence ihmal etme derim...

Canım küçük bi böcekti şu an iyim hastaneyi aradım yarım saat içinde kötü bir şey olsa tepki verirdi dedi.. Yaklaşık 8 9 saat geçti üstünden ve iyim de.. Teşekkür ederim canım

Kızlar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum çok faydasını gördüm. Ben oldum olası abur cubur ağırlıklı beslenen biriydim.. Çay eksik olmazdı bisküvi pasta kurabiye ( hazır olacaklar bide) çikolata hambugere bayılırdım ve sürekli tüketirdım. Demir eksikliği sorunumda hep olmuştur.. Fenalaştığım ilaçlık olduğum zamanlarda besleyici yemek yerdim iyi olur olmaz eski beslenmeme dönerdim.. Biliyorsunuz tedavim bir ay olmuştur sanırım. İptal edilmişti... Ben de o zamandam beri( kısa zaman kabul ediyorum) ama güzel beslenmeye başladım bal aldım ki hiç yemem. Çörek otu ( hiç yememiştim) tarçın kış çayı havuç suyu gibi şeyler tüketmeye başladım sektirmeden....ve daha bir sürü ot kuru meyveler aldım aktardan... Son iki gündür kendimde değişiklik farkediyorum.. Ben hep çok uyurdum . Demir eksikliği yapar bunu . O yüzden ciddeye almazdım.. 12 saat falan , anca alırdım uykumu.. Son günlerde cadı gibi erkenden uyanıyorum hem de çok daha dinç.. Ve uyuyamıyorum da... Eşim bugün hatta dedi ki hayret nasıl oldu uyandın,,, bunları neden anlattım ? Belki faydam olur diye .. Benim gibi öncesinde kötü beslenen arkadaşım varsa belki faydalı bir yönlendirme sağlarım diye... Gerçekten kendimi iyi hissediyorum... Özellikle kızlar havuç.. Erkekte ki sorunlar içinde iyiymiş... Katı meyve sıkacagından suyunu sıkıp, blender da incir kayısı ve kuru üzüm dut gibi şeyleri toz gıibi yapıp havuc suyuna katıyorum ve pipet kullanarak içiyorum rahat içilsin diye.. Keçiboynuzu pekmezinide her gün tükettim bir aydır.. Salatalara da bütün otlardan ekliyorum.... Türlü türlü otlarla süslüyorum da.. ben bebek için faydası olur diye başlamıştım bunlara... Ama şu an görüyorum ki ben çok iyim yaptıklarımın sayesinde....

Hayirli olsun cnm insl degerin yukselir
Bebegin Saglikla kucagina dogar

gözün aydın canımmm kötü değilki değerin inş 2 gün sonra katlar

Sağlıklı beslenme şeklinin faydası olmaz olur mu..Her anlamda iyi hissetmene sebep olacaktır...Havuç suyunun tam olarak faydasını görmek istiyorsan biraz hakiki zeytinyağı ekle öyle iç..

Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..

canım gözün aydın yarın tüm şansın açık olsun Allah yar ve yardımcın olsun dualarım seninle inşallah bebişlerin önce göbişine sonra kucağına gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…