2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hepinize ayri ayri tesekkurler
Benim tuplerim kapatildi normal yoldan mumkun degil maalesef
Bir sonraki tedaviye nasip olur insallah
2 tane dondurulmusum var bakalim onlar nasip olacak mi

Sen iyi ve mutlu ol canım, emin ol hamile olman pek yakınn inşallahh.. Rabbimm kabul buyursun dualarını insallah..

canım eşine allahım şifa versin :) inşallah hemen tedaviedilecek birseydir ve hemencecik iyileşir :) siz de bebek fikrine sadece odaklanırsınız :)

kızlar sağolun dün çok ağladım eğerki ağlamasam ve bunları yazmasam çok daha kötü olacaktım allahım büyük ona sığınıyorum
canım allahım yardımcın olsun :) inşallah rabbim mucizeni göndersin :)

canım geçmiş olsun hemencecik geçsin inşallah :)

Kızlarrr yarın sabah 09:30'da transferim varr haberr geldiii :)
Net bi bilgi yok ama 5 tanesi iyimiş. Dilerim yarın her şey yolunda gider..
canımmmmmm yarın sıkı sıkı tutunsun kuzuların inşallahhhhh :)

Sonucum negatif kizlar maalesef
Bugun 11. Gunumdu 10. Gun adet olmusum anlayacaginiz
canım hayırlısı inşallah mucizen seni fazla bekletmez bir sonraki tedavinde yüzün güler :)

Kizlarrr yoruldum ben yoruldummm...karnima bakmasindan insanlarin...aciyan gozlerden cok yoruldumm...olur insaallb deyip acimalarindan yoruldumm...bugun ignelerin 3.gunu. .cuma konteol var..Rabbim hayirlisiyla bu sefer nasip etsin

Kizlarrr yoruldum ben yoruldummm...karnima bakmasindan insanlarin...aciyan gozlerden cok yoruldumm...olur insaallb deyip acimalarindan yoruldumm...bugun ignelerin 3.gunu. .cuma konteol var..Rabbim hayirlisiyla bu sefer nasip etsin

Böyle düşünmee yorulmakk olmazz.. Sabır her şeyin ilacıdır canım.. Dua et enerjını ver gerisini, başkalarını düşünme..
Kaldı ki kimseyi ilgilendirmez.. Soranlara düşünmüyoruz de geç.. Ama sen etkilenme.. İSyan yokk .. Rabbime emanet ol inşallah

canım aynı duyguları yaşıyoruz inan bende çok sıkıldım herkesin acıyarak bakmasından helede bebek görmesine gittiğimizde çok rahatsız oluyorum kaçamak gözlerle bakmaları beni deli ediyor o yüzden artık beni rahatsız eden ortamlara gitmiyorum beni anlamayan insanlardan uzak duruyorum görüşmüyorum......bizi bizden başka kimse kolay kolay anlayamaz....biz güçlü olmak zorundayız olamasak da olmaya çalışacağız....

Kizlarrr ben uc kez bebek kaybettim..son tedavimden sonra cok yiprandim..ben bebegimu aldirdim bi ay sonra gorumcem uc aylik hamileyim die beni aradi..ne sewindim ne uzuldum dondum kaldim..allahim herkese hayirlisini versin herkes icin ama icim bi buruk...arayamiyorum onu bebegi soramiyorum konusamiyorum..cunku onun bebegi de erkek..ve benim melegim de erkekti..Allahim oyle siniyo ki bizi aciyo canim..kalbimin en derinleri yaniyo..

Cannim ben etkilenmek istemiom ..sirf bu yuzden kimseyi gormek istemiyom..kimseyle goruamuyorum..igneler beni iyice duygusal yapti..Allahim hepimize nasip etsin hayirli evlat..Aminn...kuzum yarun transferin varmis..Rabbim meleklerini simsiki tutundursun sana...bi omur seninle olsunlar insaallah..

canım yeni tedaviye başlamışsın :) boşver o insanları :) şimdiki tedavine konsantre ol canım :) olacak inşallah diye düşün :) rabbimden hayırlısını dile allahım inşallah hayırlısı kalbimdekidir de :) bol bol dua et :)
sen benim yaşadıklarımı biliyorsun kızım öldükten sonra 3. de tuttu oğlum :) yıkıldım dağıldım ama her tedavide bir daha umutlandım bir daha sarıldım :) inşallah zamanı gelmiştir bebişinin :)

Bitanem senin yasadiklarin da herjesin kaldiracagi gibi deildi..ama sen cok gucluu bi kadinsin..sana hayranim ben..enerjine cesaretine iyi kalbine hayranim..okulda her zaman sorulur arkadaslr arasunda bilirsin..bende ogretmenim ve esimle ayni okuldayiz..kimseye diyemiom tedavimi..esimi rencide etmek istemiom..onun uzulmesi dha uzer beni..bizde sorun moefoloji maalwsef..ne olur dua et Rabbim bu sefer kalbimdekini hayirlisiyla nasip etsin..hamislerin duasi kabulolur...seni ve minik erkekini kocamannn opuyorum cancagizimmm

seni anlayabiliyorum :) görümcem benden 13 gün önce doğurdu sonra ben kızım öldü bir kaç kere denk geldik ilk günlerde ğlama krizlerine girdim eve gelince sonra görüştürmedi eşim şimdi yeni görmeye başladım ama hala bakamıyorum kıza gözümü kaçırıyorum bana dokunsun yaklaşsın istemiyorum geçenlerde bacağımı tuttu allahım ölecem sandım içimde birseyler parçalandı geçen haftada dudaktan öpüyor herkesi bana yaklaştı öpmek istedi ben öpmesem olur mu dedim görümceme çocuk ağladı üzüldüm ama olmuyor
bu duyguların normal canım :) inşallah yeni bebeğin olunca daha iyi olacak :) allahım yardımcın olsun :)

kuzum inş olur inşş

dualarımdasın tatlımmmmmmm :) minik oğlumla dua edeceğiz sana teyzesi :) güzel haberlerini alacağız inşallah :)

İnşallahh canımm senin duanı almak benim için önemlii:)
Rabbim peşimden seni getirsin inşallahh.. Ama sen en güzelini doğurucan buna çok duacıyım
bütün bunlar yazdıkların senin bende gördüklerin görmek istediklerin yüreğinin güzeliği teşekürederim

A
AlLahimm sana sabir versin kuzummm...benimkiler uzakta..cok sukur gormuyorum..ama telefonda bile uzuluyorum..sana kiyamam ben yaa..gorunce o cocugu hep kizin aklina geliyo ve yasasaydi bu yasta olacakti diosun..bende uc hamileligimde benimle hamile kalip doguran her cocukta ayni seyi yasiom..en yakini yigenim..benim esimde saolsun hic konusunu acmiyo onlarin. Ve 15 tatilde gitmiycez dedi..senin uzulmene dayanamam dedi..hamile goeunce aglama krizine giriyom cunku..Allahim bu sefer bana da nasip eder miki...Allahim duy sesimizii..

ne güzel anlayışlı eşlerimiz var :)
hep umut et hep iste allahımdan :) allahım sağlıklısını versin inşallah :) öpüyorum seni :)

canım ben sana bildirmiştim, kendim yapamadım demiştim, sen de ben yaparım demiştin, arada kaynadı heralde, tekrar yazıyorum bilgilerimi. 71. sıradayım, sebep: yumurta rezervi azlığı, merkez: Başkent Ünşversitesi Hastanesi, durum: 18 ocak test tarihi,
teşekkürler

Test sonucum erken oldu biraz ama 74 cıktı.Tüp bebeği yapan doktoruma gidemedim normal bi kadın doğumcuya gittim 2 haftalık hamilesin diğer değerleri görücez artık dedi.kızlar cok düşük değil demi değerim.tutunur bebeğim yükselir demi.çok dua edin bana.yarın tekrar tüp bbebeği yapan doktora gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…