2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar 6 blast embriyodan 2 tanesi transfer edilip, 4 tanesi donduruldu. İşlem çok kolay sürdü. Gerçi yavrularımdan biri zıpır çıktı köşeye gitmiş. Cinsiyetlerini çok merak ediyorum dedi embriyolog o zıpır erkek olabilir dedi. İçimden bir ses bir kız, bir erkek anası olabilirim diyor.

Rabbim seni evladına kavuşturacak ve daha fazla uğraştırmayacak bir merkeze yönlendirsin inşallah...

oyyyy yesinler senin zıpır kuzunu
artık bundan sonra hamilesin bol bol keyfini çıkar zor olacak biliyorum ama kendinde belirti arama..
kullandığımız ilaçlar hamile gibi hissettirebilir ya da hiç bir şey hissetmeden gebe de kalabilirsin..
şu an tek yapacağın şey 10 gün keyfine bakmak..

6 tane kuzudan 2 si sende 4 tanesi donduruldu demek..
aynı bendeki gibi olmuş bu ara geriye 6 tane kuzu kalıyor hep Lovley de de öyle olmuş...
bir ömür ayrılmayın inşallah..

Canım benim çok teşekkürler. İnşallah allah bu süreci hepimize ağız tadıyla yaşatsın ve sonu güzel olsun hepimizin.

Ne çabuk geçti zaman..
Doğum yapacaksın demek duygulandım
Kolay doğum diliyorum canım...
Göğşen bey mi yapacak sezeryanı?

Meraklı egunal sorar hazırmısın
Her blast embriyo kaliteli demek değildir seninkiler ne alemdeymiş sordunmu sorcaktın ya
Soramadım ama o bir zıpır olmasaydı daha çok kaliteli embriyon vardı onlardan biri olurdu dedi sadece. Ya işin aslı şu ben doktorun suratına çişi yapmamak için zor tuttum kendimi. Bildiğim tüm duaları rezil olmayım diye okudum. Çocuklarıma bir şey okuyamadım.

peki menopoza girince sidiğimi satabilir miyim editörüm millete şifa olsun bariiii

tabii canım hatta hem sıfır hem 2.el diye de satabilirsin
her kategoriye girer
tövbe Yarabbim ne değişik bir konu bu böyle
menopoz yüksek fsh içerir iğnelerimizde fsh içerikli olduğundan menopozlu kadınların çişi bizim evlatlarımıza kavuşmamız için şart
Bazı şeyleride bilmesek iyiydi be her şeyi de bilmek zorunda değildik aslında

Canım zaten o an ki işeme korkusu her şeyin önüne geçiyor ben de hiç dua edemedim sırf bu yüzden

töbeler olsun....

şimdi öğrendim bende öğrenmesem iyiydiiiii

Canım genetik test değişmez. Daha önce ne çıktıysa aynısı olur.
Canım benim pıhtılaşma testim tam yapılmamış gibi geliyo bana burda o sorunu olan arkadaşlarla konuşuyorum onların dedikleri hiçbi test yok bende bi tek kanla ilgili trombofili bide c -s proteinlerine bakılmış tabi bunların adınıda yanlış hatırlıyo olabilirim doktorumda pıhtılaşma testlerini yapılmış dedi ama içim hiç rahat değil genetik testimde de benim 9 kromozomub yanında bişeyler yazıyodu bide son açıklamada genetik danışma önerilir yazıyodu onun içinde doktorum o an için 9 kromozonda bi pıhtılaşma oluşmuş olabilir önemli değil demişti şimdide bebeklerim tutup tutup düştüğü için herşeye şüpheyle bakar oldum

Hayırlısı olsun canım umarım annelerine sımsıkı tutunurlar

töbeler olsun....

şimdi öğrendim bende öğrenmesem iyiydiiiii
her şey zamanla gün yüzüne çıkıyor mesela şu sarı kafanın elinde salladığını yıllardır forumda olan ben senden bir kaç ay önce öğrendim ne salladığını en az senin şaşkınlığın kadar bir şaşkınlık yaşadım

Sorumun cevabını yazmışsın canım..
Daha detaylı testler var tabii eksik seninkiler..

Sen niye tekrar yaptırcan kan pıhtılaşması testlerini ben anlamadım..Değişken değildir ki bu değer varsa vardır yoksa yoktur...
Canım bana genel bakılmadı sanki ya da bana öyle geliyo bilmiyorum burda o durumda olan kızlarla konuşuyorum onlardaki testlerin hiçbiri bende yok

Sorumun cevabını yazmışsın canım..
Daha detaylı testler var tabii eksik seninkiler..
O yaptıklarında bi eğilim görmedikleri için mi istemediler acaba
Malum benim bebeler tutuyo benden beslenmeye başladığı an düşüyo en sonuncusunda sağlıklıda kondu ama yine aynı haftalarda düştü ya plesantada pıhtılaşmadan dolayı ya da enfeksiyondan dolayı diye düşünüyorum tabi ben öle düşünüyorum doktora göre bişeycik yok turp gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…