Rabbim seni evladına kavuşturacak ve daha fazla uğraştırmayacak bir merkeze yönlendirsin inşallah...Bursalı kızların çoğuyla konuştum, acıbadem den memnun kalan çok, memnun olmayanda var tabi, onlarda aynı şeylerden şikayetçi, kalabalık oluşundan, işlemlere kendisinin yapmamasından felan. diğer yerle ilgili olrakatda orda yaptıranlarla konuştum memnun kalmışlar,olumsuz yorum okumadım. Bakalım artık rüzgar nereye sürüklerse,çok teşekkür ederim canım, değerli desteklerine....
inşallah yeni tedavinde bebeğine kavuşursun, seni takip ediyorum tedavini, inşallah bu sefer olacak..
oyyyy yesinler senin zıpır kuzunuKızlar 6 blast embriyodan 2 tanesi transfer edilip, 4 tanesi donduruldu. İşlem çok kolay sürdü. Gerçi yavrularımdan biri zıpır çıktı köşeye gitmiş. Cinsiyetlerini çok merak ediyorum dedi embriyolog o zıpır erkek olabilir dedi. İçimden bir ses bir kız, bir erkek anası olabilirim diyor.
Evet canım bazı iğneler menopoza girmiş hatunların idrarından yapılıyorneeeeeeyyyyyyilaçtan soğudum yeminle..... elin sidiğini mi enjekte ettim yani ben kendime
6 tane kuzudan 2 si sende 4 tanesi donduruldu demek..Kizlarrr çabucak yaziyorumm..
Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
Canım benim çok teşekkürler. İnşallah allah bu süreci hepimize ağız tadıyla yaşatsın ve sonu güzel olsun hepimizin.oyyyy yesinler senin zıpır kuzunu
artık bundan sonra hamilesin bol bol keyfini çıkar zor olacak biliyorum ama kendinde belirti arama..
kullandığımız ilaçlar hamile gibi hissettirebilir ya da hiç bir şey hissetmeden gebe de kalabilirsin..
şu an tek yapacağın şey 10 gün keyfine bakmak..
Canım benim çok teşekkürler. İnşallah allah bu süreci hepimize ağız tadıyla yaşatsın ve sonu güzel olsun hepimizin.
Ne çabuk geçti zaman..Uzaktan uzaga hepinizi takip ediyorum yeni tedaviye baslayacaklara rabbim tez zamanda evlatlarini versin insallah.tedavilerinde olumlu sonuç alanlarda kucagina alir inşallah ..bende nasipse haftaya sezaryen olacagim rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin.dualarim hepinizle..
peki menopoza girince sidiğimi satabilir miyim editörüm millete şifa olsun bariiiiEvet canım bazı iğneler menopoza girmiş hatunların idrarından yapılıyor
Soramadım ama o bir zıpır olmasaydı daha çok kaliteli embriyon vardı onlardan biri olurdu dedi sadece. Ya işin aslı şu ben doktorun suratına çişi yapmamak için zor tuttum kendimi. Bildiğim tüm duaları rezil olmayım diye okudum. Çocuklarıma bir şey okuyamadım.Meraklı egunal sorar hazırmısın
Her blast embriyo kaliteli demek değildir seninkiler ne alemdeymiş sordunmu sorcaktın ya
peki menopoza girince sidiğimi satabilir miyim editörüm millete şifa olsun bariiii
Canım zaten o an ki işeme korkusu her şeyin önüne geçiyor ben de hiç dua edemedim sırf bu yüzdenSoramadım ama o bir zıpır olmasaydı daha çok kaliteli embriyon vardı onlardan biri olurdu dedi sadece. Ya işin aslı şu ben doktorun suratına çişi yapmamak için zor tuttum kendimi. Bildiğim tüm duaları rezil olmayım diye okudum. Çocuklarıma bir şey okuyamadım.
töbeler olsun....tabii canım hatta hem sıfır hem 2.el diye de satabilirsin
her kategoriye girer
tövbe Yarabbim ne değişik bir konu bu böyle
menopoz yüksek fsh içerir iğnelerimizde fsh içerikli olduğundan menopozlu kadınların çişi bizim evlatlarımıza kavuşmamız için şart
Bazı şeyleride bilmesek iyiydi be her şeyi de bilmek zorunda değildik aslında
Canım benim pıhtılaşma testim tam yapılmamış gibi geliyo bana burda o sorunu olan arkadaşlarla konuşuyorum onların dedikleri hiçbi test yok bende bi tek kanla ilgili trombofili bide c -s proteinlerine bakılmış tabi bunların adınıda yanlış hatırlıyo olabilirimCanım genetik test değişmez. Daha önce ne çıktıysa aynısı olur.
Hayırlısı olsun canım umarım annelerine sımsıkı tutunurlarKızlar 6 blast embriyodan 2 tanesi transfer edilip, 4 tanesi donduruldu. İşlem çok kolay sürdü. Gerçi yavrularımdan biri zıpır çıktı köşeye gitmiş. Cinsiyetlerini çok merak ediyorum dedi embriyolog o zıpır erkek olabilir dedi. İçimden bir ses bir kız, bir erkek anası olabilirim diyor.
töbeler olsun....
şimdi öğrendim bende öğrenmesem iyiydiiiii
Sen niye tekrar yaptırcan kan pıhtılaşması testlerini ben anlamadım..Değişken değildir ki bu değer varsa vardır yoksa yoktur...Hayırlısı olsun canım umarım annelerine sımsıkı tutunurlar
Sorumun cevabını yazmışsın canım..Canım benim pıhtılaşma testim tam yapılmamış gibi geliyo bana burda o sorunu olan arkadaşlarla konuşuyorum onların dedikleri hiçbi test yok bende bi tek kanla ilgili trombofili bide c -s proteinlerine bakılmış tabi bunların adınıda yanlış hatırlıyo olabilirimdoktorumda pıhtılaşma testlerini yapılmış dedi ama içim hiç rahat değil genetik testimde de benim 9 kromozomub yanında bişeyler yazıyodu bide son açıklamada genetik danışma önerilir yazıyodu onun içinde doktorum o an için 9 kromozonda bi pıhtılaşma oluşmuş olabilir önemli değil demişti şimdide bebeklerim tutup tutup düştüğü için herşeye şüpheyle bakar oldum
Canım bana genel bakılmadı sanki ya da bana öyle geliyo bilmiyorum burda o durumda olan kızlarla konuşuyorum onlardaki testlerin hiçbiri bende yokSen niye tekrar yaptırcan kan pıhtılaşması testlerini ben anlamadım..Değişken değildir ki bu değer varsa vardır yoksa yoktur...
O yaptıklarında bi eğilim görmedikleri için mi istemediler acabaSorumun cevabını yazmışsın canım..
Daha detaylı testler var tabii eksik seninkiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?