Bende yeni farkettimher şey zamanla gün yüzüne çıkıyor mesela şu sarı kafanın elinde salladığını yıllardır forumda olan ben senden bir kaç ay önce öğrendim ne salladığını en az senin şaşkınlığın kadar bir şaşkınlık yaşadım
Faktör II G20210ACanım bana genel bakılmadı sanki ya da bana öyle geliyo bilmiyorum burda o durumda olan kızlarla konuşuyorum onlardaki testlerin hiçbiri bende yok
Ewet canım o yazdıkların yok çoğu kişinin problemi yazdığın testlerdekinden zaten ben bi gidip yaptırıyimde içim rahatlasınFaktör II G20210A
Faktör V Leiden
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
O bakılan protein S ve C homosistein vs.. yanında bunlara bakılması lazım eksik olanlar bunlar canım diğerlerine baktırma boşuna...
Ewet canım o yazdıkların yok çoğu kişinin problemi yazdığın testlerdekinden zaten ben bi gidip yaptırıyimde içim rahatlasın
Ne çabuk geçti zaman..
Doğum yapacaksın demek duygulandım
Kolay doğum diliyorum canım...
Göğşen bey mi yapacak sezeryanı?
Diğer testlerde eğilim olup olmaması önemli değil bunlara bakılmalı canım..
İlk testlere bakmadı Bülent hoca direk bu testleri istedi benden ve sonuç olarak en son yazdığım test homozigot çıktı yani doğuştan kan pıhtılaşması hastasıyım 9 ay iğne vuracam gebe kalırsam..Yaptırılmalı mutlaka..
Igneleri sorduğum günü hic unutmuyorum espriyle cesaret vermistin bana :) vakit çabuk geçti gibi görünse de gerçekten zor zamanlardi :) idrar testlerimi gün be gün takip etmistik hatirliyo musun hehe :) canim bende seni takip ediyorum inşallah bu sene senin senen olur :) gogsen hocadayim evet o yapacak sezeryani inşallah bir haftam kaldi darisi burdaki herkeseeeeeee :))
BEnde 9 ay iğne vurdum gobek bacak kalmadi :)
Niye olmasın canım olu mu olur rabbimin mucizesiYumilerim 25 Aralıkta toplandı ben 30 aralıkta adet oldum...
Bu ay sanırım düzenim şaşacak ya da hamileyim kasıklarımda ağrı var
Hala umutluyum ya kendime hayret ediyorum ya transfer olana kadar kendiliğinden gebe kalırsam
Seni gördüm yine duygulandım
İlk günleri her şeyi net hatırlıyorum hiç birinizi unutmuyorum ki ben...
Acaba hamile kalabilecekmiyim endişelerinizden doğum öykülerinize kadar yaşamak çok güzel bak ağlayacam şimdi
İyi olmuş göğşen beyle doğuma kadar devam etmen...
Doğumdan önce yaz bize olur mu haber ver mutlaka..
Vuran bir arkadaşımız vardı onunla buluşunca bacaklarını vs..görüm mahvolmuştu cidden zor iğne..
Ben sadece transferden test gününe kadar vurduğumda bile perişan oldum kaldı ki 9 ay vurmak ne demek..
hibor mu vuruluyosunuz??? la ben 10 gün kullandım kollar mosmor kaldı kaç ayVuran bir arkadaşımız vardı onunla buluşunca bacaklarını vs..görüm mahvolmuştu cidden zor iğne..
Ben sadece transferden test gününe kadar vurduğumda bile perişan oldum kaldı ki 9 ay vurmak ne demek..
Ayy duygulandim bende zaten herseye agliyorum bu aracanim hep yanimizdaydin inşallah bu sefer biz senin yaninda olacağız rabbim bu mübarek cuma günü hurmetine senin de bu sene ikiz ucuz ne varsa versin insallah :)) dogumdan sonra yazcam inşallah öpüyorum seni allah yardimcn olsun :))
Hepsi aynı bu iğnelerin canım ben clexane vurdum..hibor mu vuruluyosunuz??? la ben 10 gün kullandım kollar mosmor kaldı kaç ay9 ay tırsınç
kuzularıma gittim ama kuzularımın dedesi (benimde amcam olur )kayalıklardan düşmüş dün gece ameliyat oldu belinde kırıklar var dı onun yanındaydık o yüzden erken çıktım canımSelam vermeden daha ne ara çıktın sen...
Nereye gittin yine kuzuların yanına mı..
canım hayırlı uğurlu olsun sonu güzel olsunKizlarrr çabucak yaziyorumm..
Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
hayırlı olsun sonu güzel olsunKızlar 6 blast embriyodan 2 tanesi transfer edilip, 4 tanesi donduruldu. İşlem çok kolay sürdü. Gerçi yavrularımdan biri zıpır çıktı köşeye gitmiş. Cinsiyetlerini çok merak ediyorum dedi embriyolog o zıpır erkek olabilir dedi. İçimden bir ses bir kız, bir erkek anası olabilirim diyor.
kuzularıma gittim ama kuzularımın dedesi (benimde amcam olur )kayalıklardan düşmüş dün gece ameliyat oldu belinde kırıklar var dı onun yanındaydık o yüzden erken çıktım canım
geçmiş olsun yetercim...kuzularıma gittim ama kuzularımın dedesi (benimde amcam olur )kayalıklardan düşmüş dün gece ameliyat oldu belinde kırıklar var dı onun yanındaydık o yüzden erken çıktım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?