2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende yeni farkettim

Canım bana genel bakılmadı sanki ya da bana öyle geliyo bilmiyorum burda o durumda olan kızlarla konuşuyorum onlardaki testlerin hiçbiri bende yok
Faktör II G20210A
Faktör V Leiden
MTHFR C677T
MTHFR A1298C

O bakılan protein S ve C homosistein vs.. yanında bunlara bakılması lazım eksik olanlar bunlar canım diğerlerine baktırma boşuna...

Faktör II G20210A
Faktör V Leiden
MTHFR C677T
MTHFR A1298C

O bakılan protein S ve C homosistein vs.. yanında bunlara bakılması lazım eksik olanlar bunlar canım diğerlerine baktırma boşuna...
Ewet canım o yazdıkların yok çoğu kişinin problemi yazdığın testlerdekinden zaten ben bi gidip yaptırıyimde içim rahatlasın

Ewet canım o yazdıkların yok çoğu kişinin problemi yazdığın testlerdekinden zaten ben bi gidip yaptırıyimde içim rahatlasın

Diğer testlerde eğilim olup olmaması önemli değil bunlara bakılmalı canım..
İlk testlere bakmadı Bülent hoca direk bu testleri istedi benden ve sonuç olarak en son yazdığım test homozigot çıktı yani doğuştan kan pıhtılaşması hastasıyım 9 ay iğne vuracam gebe kalırsam..Yaptırılmalı mutlaka..

Yumilerim 25 Aralıkta toplandı ben 30 aralıkta adet oldum...
Bu ay sanırım düzenim şaşacak ya da hamileyim kasıklarımda ağrı var
Hala umutluyum ya kendime hayret ediyorum ya transfer olana kadar kendiliğinden gebe kalırsam

Ne çabuk geçti zaman..
Doğum yapacaksın demek duygulandım
Kolay doğum diliyorum canım...
Göğşen bey mi yapacak sezeryanı?

Igneleri sorduğum günü hic unutmuyorum espriyle cesaret vermistin bana :) vakit çabuk geçti gibi görünse de gerçekten zor zamanlardi :) idrar testlerimi gün be gün takip etmistik hatirliyo musun hehe :) canim bende seni takip ediyorum inşallah bu sene senin senen olur :) gogsen hocadayim evet o yapacak sezeryani inşallah bir haftam kaldi darisi burdaki herkeseeeeeee :))

BEnde 9 ay iğne vurdum gobek bacak kalmadi :)

Seni gördüm yine duygulandım
İlk günleri her şeyi net hatırlıyorum hiç birinizi unutmuyorum ki ben...
Acaba hamile kalabilecekmiyim endişelerinizden doğum öykülerinize kadar yaşamak çok güzel bak ağlayacam şimdi
İyi olmuş göğşen beyle doğuma kadar devam etmen...
Doğumdan önce yaz bize olur mu haber ver mutlaka..

BEnde 9 ay iğne vurdum gobek bacak kalmadi :)

Vuran bir arkadaşımız vardı onunla buluşunca bacaklarını vs..görüm mahvolmuştu cidden zor iğne..
Ben sadece transferden test gününe kadar vurduğumda bile perişan oldum kaldı ki 9 ay vurmak ne demek..

Niye olmasın canım olu mu olur rabbimin mucizesi
Ayyy hakket ne güzel olurdu demi

Ayy duygulandim bende zaten herseye agliyorum bu ara canim hep yanimizdaydin inşallah bu sefer biz senin yaninda olacağız rabbim bu mübarek cuma günü hurmetine senin de bu sene ikiz ucuz ne varsa versin insallah :)) dogumdan sonra yazcam inşallah öpüyorum seni allah yardimcn olsun :))

Vuran bir arkadaşımız vardı onunla buluşunca bacaklarını vs..görüm mahvolmuştu cidden zor iğne..
Ben sadece transferden test gününe kadar vurduğumda bile perişan oldum kaldı ki 9 ay vurmak ne demek..
hibor mu vuruluyosunuz??? la ben 10 gün kullandım kollar mosmor kaldı kaç ay 9 ay tırsınç

Amin canım inşallah ben de güzel haberimi sizlerle paylaşırım...
Su gibi akıp geçsin doğumun artık anne oluyorsun hayatın tamamen değişiyor anne hatibulut olarak gelişini bekliyor olacam canım

Selam vermeden daha ne ara çıktın sen...
Nereye gittin yine kuzuların yanına mı..
kuzularıma gittim ama kuzularımın dedesi (benimde amcam olur )kayalıklardan düşmüş dün gece ameliyat oldu belinde kırıklar var dı onun yanındaydık o yüzden erken çıktım canım

canım hayırlı uğurlu olsun sonu güzel olsun

hayırlı olsun sonu güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…