Çok geçmiş olsun canım..
sağolun kızlarrgeçmiş olsun yetercim...
Valla şahane olur du..
Ben de dönüşümlü vurdum bir gün sola birgün sağa...
Bunlar deri altı iğneleri bu sebeple sağa da solada vursan etkisi değişmez..
Ama yine de psikolojik olarak ben dönüşümlü vurayım dedim
6 tane kuzudan 2 si sende 4 tanesi donduruldu demek..
aynı bendeki gibi olmuş bu ara geriye 6 tane kuzu kalıyor hep Lovley de de öyle olmuş...
bir ömür ayrılmayın inşallah..
Canım benim çok teşekkürler. İnşallah allah bu süreci hepimize ağız tadıyla yaşatsın ve sonu güzel olsun hepimizin.
arkadaşlar merhaba bi şey sorcam pozitif sonucu aldıktan sonra hal ve hareketler nasıl olmalı acaba ben merak ediyorum transfer sonrası kork korka davrandığım için bi alışkanlık oldu dışarı çıkmıyorum bencanım hayırlı olsun darısı bize olsun duam et hamilenin duası kabul olur inş. kaçıncı gün test yaptın evde hiç idrar testi yapmışmıydın beklemek çok zor daha 5. gün sabır Allah ım
bahçecifulyada ilk tüp bebek denemem.şuan göbekden yumurta geliştirici ignenin 4.günündeyim yarın ve pazartesi kontrolüm var sonrasındada yumurta toplama vs. devam edecek...
güzel haberlerle devam edriz inşallah :)
Merhaba canım bende bugün 4. Günümdeyim pazartesi kontrolüm var ilk kontrol bugündü iyi geçti estradiol değerim ölçüldü 400 çıktı iyi mi kötümü bilmiyorum ama yumoşlar iyi gelişiyor dediler bugün 7 mm civarındaydılar. sen ne durumdasın.bahçecifulyada ilk tüp bebek denemem.şuan göbekden yumurta geliştirici ignenin 4.günündeyim yarın ve pazartesi kontrolüm var sonrasındada yumurta toplama vs. devam edecek...
güzel haberlerle devam edriz inşallah :)
İnşallah canım benim ne güzel olur. Peşpeşe vereceğiz inşallah güzel haberlerimizi.Canim hadi hakkinda hayirlisi olsun benim tarih 27 ocak dilerim el ele yüruruz kalan yoluda :)
canım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhhhh :)Kızlar 6 blast embriyodan 2 tanesi transfer edilip, 4 tanesi donduruldu. İşlem çok kolay sürdü. Gerçi yavrularımdan biri zıpır çıktı köşeye gitmiş. Cinsiyetlerini çok merak ediyorum dedi embriyolog o zıpır erkek olabilir dedi. İçimden bir ses bir kız, bir erkek anası olabilirim diyor.
canım geçmiş olsun allahım şifalar versin :)kuzularıma gittim ama kuzularımın dedesi (benimde amcam olur )kayalıklardan düşmüş dün gece ameliyat oldu belinde kırıklar var dı onun yanındaydık o yüzden erken çıktım canım
Sağol canımcanım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhhhh :)
canım geçmiş olsun allahım şifalar versin :)
Kizlarrr çabucak yaziyorumm..
Transferim oglene dogeu oldu 2 tane transfer ettiler. 1 tanesi 1. Digeri 2. Kalite..
2 tane de 2. Kalite ve 2 tane de 3. Kalite donduruldu gerisi rabbime kalmis inşallahh guzel haberler alirim..
Hepinize ayri ayri tesekkur ediyoeumm yanaklrinizi opuyoeum. Yarin eve gecicem insallah tekrar gorusuruz
kizlar masallah size bebelerle insl bole guzel devam eder.dualarimdasiniz sizinde dualarinizdayzdir insl bizde.27ocakta cifte sevinc yasayalim inslh.Kızlar 6 blast embriyodan 2 tanesi transfer edilip, 4 tanesi donduruldu. İşlem çok kolay sürdü. Gerçi yavrularımdan biri zıpır çıktı köşeye gitmiş. Cinsiyetlerini çok merak ediyorum dedi embriyolog o zıpır erkek olabilir dedi. İçimden bir ses bir kız, bir erkek anası olabilirim diyor.
Cn.cok gecmis olsun .Sağol canım
kizlar masallah size bebelerle insl bole guzel devam eder.dualarimdasiniz sizinde dualarinizdayzdir insl bizde.27ocakta cifte sevinc yasayalim inslh.
Haklisin cnm ayni dertten bende muzdarip biriyim Allah sabir versin esini ikna etmeyi dene biraz acindir kendi stresten uzak.olman gerektigini memleketinin sana iyi gelecegini biraz duygu somurusu yap ben once onlarin.koye sonra kendi koyume gidiyorum malesef istemeye istemeyeKızlar canım sıkkın bugün iki tüp kan verdim özel labaratuarda 230 tl tuttu kanı veren ben üste para verende ben...esas canım şeye sıkkın doktor bana 5 gün rapor verdi eşimde işyerinden yıllık izin almış yarın edirneye gidicem diğer testler için..hazır ikimizde evdeyken ben ordan akrabalrı var kırklarelinde oturuyolar onlara gidelim diyorum ama o her yıl olduğu gibi köyüne gitmek istiyo köyü çok uzak ya hafta sekiz anası dokuz burda bizim ilćeye 25 dk lık mesafede köyü..her yıl iznimizde illa köye gidiyo...benim memleketim uzak ve evlendiğimden beri geçen sene kurbanda birkaç saatliğine gördüm akrabalarımı ilk kez onca zamandan sonra...haksızmıyım sizce...
Kız ben 4 yıldır ilk kez geçen sene kurbanda gittim..annemlerle aynı ilcedeyiz burası bizim memleketimiz degil babam memur burda haliyle akrabalarımız uzak bize..burda hep eşimin akrabaları var annesi her hafta burda zaten daha pazartesi burdaydı...benim tek istediğim beni her yıl bana izinlerimiz denk gelse şöyle yaparız böyle yaparız diyo ya hiç birzaman sözünü tutmuyo ona sinir oluyorum..Haklisin cnm ayni dertten bende muzdarip biriyim Allah sabir versin esini ikna etmeyi dene biraz acindir kendi stresten uzak.olman gerektigini memleketinin sana iyi gelecegini biraz duygu somurusu yap ben once onlarin.koye sonra kendi koyume gidiyorum malesef istemeye istemeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?