2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bahçecifulyada ilk tüp bebek denemem.şuan göbekden yumurta geliştirici ignenin 4.günündeyim yarın ve pazartesi kontrolüm var sonrasındada yumurta toplama vs. devam edecek...
güzel haberlerle devam edriz inşallah :)
Canim benimde yarin kobtrolum var orda belki karsilasiriz..dr un kim senin..bnm erbil bey..orda 3.cu erbil bey de ilk deneemem..dilerim bu sefer yuzumuz hepimizin gulerrr...

canım ben hiç yatmadım transfer sonrası 2 saat dinlendik sonra dışarda yemek yedik 2.5 saat yolculuk yaptık evime geldim ertesi gün yatılı misafirim geldi misafir ağırladım :=) doktorum sakın yatma dedi ama misafir de sürprizdi nasipmiş dedik sonra 5. gün işe başladım öğretmenim günde 8saat derse giriyorum yani her şey eskisi gibi bir değişim yok sadece karnımda bebeklerim var diye düşünüyorum hayal kuruyorum ama doktorum yer çekimiyle alakası yok üstüne düşme unut demişti yatınca çok düşünürsün ağır iş yapma ama günlük her şeyi yap işe git demişti kafa dağılır daha iyi demişti bilmiyorum artık bende öyle yaptım

CNm ben transfer sorasını atlattım çok şükür pozitif sonucu aldık ben şimdi nasıl davrancağımı bilmiyorum düşük riski varmı onu bilmiyorum

Allah hayırlı etsin kaçıncı gün test yaptın canım benim yarın 8. gün çok merak ediyorum idrar denesemmi

Erbil
Canim benimde yarin kobtrolum var orda belki karsilasiriz..dr un kim senin..bnm erbil bey..orda 3.cu erbil bey de ilk deneemem..dilerim bu sefer yuzumuz hepimizin gulerrr...
Erbil bey nasıl bir doktor?? Memnun musun? Ben de iki ay içinde oraya gideceğim..

Ben
Allah hayırlı etsin kaçıncı gün test yaptın canım benim yarın 8. gün çok merak ediyorum idrar denesemmi
ben sana denemeni tavsiye etmem ben de negatif çıktı ve İnan dünyam karardı sanki on ikinci gün ayy o gece nasıl geçti sana anlatamam sabaha kadar uyanıktım yedide labaratuvara gittik herkes şaşkın yeni gelmişler neyse kan verdik geldik arabada oturduk yine bitmek bilmeyen zaman netten bir deniyim dedim ve sonuç ne dersin 231 mutluluğun tarifi yok allahım sanada nasip etsin inşşş emekler boşa gitmesin

canım ya Allahım mutluluğunu daim etsin sağlıkla bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah banada nasip olmuştur Rabbim o güzel anı yaşatır çok zormuş beklemek ama az kaldı yapmamak için kendimi zor tutuyordum desteğin için çok saol sen hamilesin hamilenin duası makbuldür dua et ismen bana 5 gün kaldı inşallah pozitifi görelim

İnşallah canım içinde bu hasreti taşıyanlar için tüm dualarım o mis kokular hepimize nasip olsun sağlıklı sıhhatle meleklerimize kavuşalım rahatlat dicem kendini ama için nasıl pır pür tahmin ediyorum

Erbil

Erbil bey nasıl bir doktor?? Memnun musun? Ben de iki ay içinde oraya gideceğim..
Ben kendisinden cok memnunum..beni cok iyi anladigini dusunuyorum..ve isini cok iyi yapiyo...dilerim bu sonu hayirli mutlu son tedavim olur..Allah hepimizin yuzunu guldursunn..Aminnnn...

Kizlar gizli takipcinizim,hamis olanlar rabbim saglikla bebislerinize kavustursun sizi,transferi olanlar pozitif sonuclarinizi gorun ins,egunal canim ozellikle seni takip ediyorum ins,hayirlisiyla transferin olur kavusursun bu yil bebislerine,beni merak edenler varsa her ay kendiliginden olur belki diye denemelere devam durumdayim,yazin yaptirdigim tup denememde transferim bile olamamisti ama durmak yok yola devam nasip olursa yaza tekrar denicem yada kafam eserse ilkbahara ins....

Canım niye gizli takip ediyorsun gel işte böyle...
İnşallah güzel bir yıl olur canım ben de güzel haberler veririm hep size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…