Hayırlı cumalar canımHepinize günaydınn :) hayırlı cumalar
Amin canım hayırlı cumalar sana da..Bugün ilk günaydin benden olsun istedim günaydinnnnnnnnn. Bugün yüzü suyu hürmetine rabbim amin dediğimiz dualari yasamayi nasip etsin. Hayirli cumalar
ayyy canımmm maşallah gebelik takviminde ne güzel olmuş.Günaydın canimmmmmmmm hayırlı cumalar inşallah bugün çok çok güzel haberler alırız
aydın günlerimiz olsun....
cumamız mübarek olsun
e inşallah diyelimmmmm...Olsun tabii ben de olsun diyorum olmasın mı diyorum
Sana daha aydın bir gün olsun taammı
Ben regl olmam daha ama ben dee inşallah diyelimmmmm...
bak bugün böyleyimmm
regl olcam 2-3 güne sanırsam....
KAFUNDER.. seninla aramızda 2 hafta var... tedavilerimizi aynı zamanlarda olmuşuz.. tüp bebekte genelde kız oluyor gibi bir kanı oluşmuştu ama senin ki erkek .. bu tezim seninle çürüyor:)canım hayırlı olsun :) sıkı sıkı tutunsunlar inşallahhhhh :)
canım geçmiş olsun allahım şifalar versin :)
Canım yaa sana bir şey soracağım.dipembe çantalı benim
Canım yaa sana bir şey soracağım.
Ocağın 1 inde lekelenmem oldu, ertesi günü tam sökülür diye düşünüyordum bir türlü adet olmadım ve halaa lekelenmem devam ediyor. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Neden oluyor bir fikrin var mı? Halbuki düşükten sonra doktorada gittim muayene oldum doktor tertemiz dedi hemen smaer de yaptırdım temiz çıktı.
Yok canim haftaya randevum kendi doktoruma gideceğim ankaraya inşallahHayırlı cumalar tatlım..Yoksa senin kuzuyla randevun mu var..
İnşallah canım bir sonraki döngüde doğru dürüst bir adet olurumCanım malum bir düşük yaşadın ve bu ay rahim kalınlığın yumurtlamanda aksama olmuş olabilir yani bu ay bence üzerinde durma illa ki düzene girecektir...
Sağol canim güzel dilek ve duaların için allah razı olsun. Ne güzel değerlerin de normal çıkmış tedaviniz hayirlisiyla güzel sonuçlanır inşallah. Haftaya bizde gideceğiz büyük ihtimal cumartesi olacak bizim de :) inşallah karşılaşırız :)ayyy canımmm maşallah gebelik takviminde ne güzel olmuş.
kuzuda büyüyor her geçen gün.
rabbim sana ve babasına bağışlasın.kucağınada almayı nasip etsin.
Aygül hnm bizede uğurlu gelir inşallah.
kan tahlileri istemişti benden.tsh,t3,t4,prolaktın,e2,fsh,lh.
dışarıda yaptırıp faksladım.dün satı hemşire aradı.tüm değerler normal,bir sıkıntı yok demiş Aygül hnm.şükürler olsun.
sadece yumurta sayısı ve kalitesi için ilaç kullanıyorum şuan.
eşimin durumunu biliyorsun zaten.haftaya cumartesi test.bakalım nasıl çıkacak sonuçları...
cnm cok sevindim sana yazmadım sonuna kadar saglıkla gitsin bebeğin kucağına alırsın inşlh...Günaydın canimmmmmmmm hayırlı cumalar inşallah bugün çok çok güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?