2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

KAFUNDER.. seninla aramızda 2 hafta var... tedavilerimizi aynı zamanlarda olmuşuz.. tüp bebekte genelde kız oluyor gibi bir kanı oluşmuştu ama senin ki erkek .. bu tezim seninle çürüyor:)

Yooo benimki de erkek hatta çoğu kişininki erkek canım o tezi sen çürütüyon bence

Günaydın kızçelerrr

Hemen yanımızda borusan var sabah sabah palmiye buduyolar... Katil olaciiiimmm

merhabalar;
kurtköy emsey,bağcılar medipol,kadıköy acıbadem bu tüp bebek merlezeri hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim arkadaşlar?
Valla hiç bilmiyorum sadece Acıbademin labaratuvar konusunda bilhassa iyi olduğunu biliyorum..

oooo gebe insan nasılsın bugün

günaydın hayatımm...
eve geldim sabah artık sürgün hayatım bitti...
koca hafta bası sehır dısına cıktı ıs ıcın bende kuzende kaldım... dedim artık olmayacak böyle 1 gece yalnız kalsam korkudan ölmem herhal diye düşünerekten çakılı kaptıgım gıbı eve döndüm:)
geceleri huzursuz geciyor ama onun dısında iyiyim:)

sen nasılsın dün sordum ama yoktun kuzu.. nasıl son durum

Ayy Güldennn 2 dakika sinirleneyim dedim gene olmadı... Kıkır kıkır gülüyom gene sinirlerim bozuldu

Ama günah değil mi paşaya sen sinirlenince o ne yapsın daracık yerde sağa dönse böbreğe sola dönse bağırsağa yukarı çıkayım dese mideye çarpar bunaldım ben de yeter çıkcam derse nolcak sağa sola yukarı haraket ederken bir de bakmışsın baş göstermiş aşşağıdan sakin dur annesi

Nerde rahat hissedeceksen orda kalman en iyisi canım..
Çakılcığımda annesiylen bir orda bir burda
Benim 2 embriyom daha gitmişti onun sonucunu bekliyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…