Inşallah canım Allah razı olsun darısı da en kisa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla sana :)cnm cok sevindim sana yazmadım sonuna kadar saglıkla gitsin bebeğin kucağına alırsın inşlh...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnInşallah canım Allah razı olsun darısı da en kisa zamanda hayırlısıyla ve sağlıkla sana :)
KAFUNDER.. seninla aramızda 2 hafta var... tedavilerimizi aynı zamanlarda olmuşuz.. tüp bebekte genelde kız oluyor gibi bir kanı oluşmuştu ama senin ki erkek .. bu tezim seninle çürüyor:)
Yok canim haftaya randevum kendi doktoruma gideceğim ankaraya inşallah
Paşayı mapıstamı doğurcan kader mahkumumu olcan sen şimdiGünaydın kızçelerrr
Hemen yanımızda borusan var sabah sabah palmiye buduyolar... Katil olaciiiimmm
Valla hiç bilmiyorum sadece Acıbademin labaratuvar konusunda bilhassa iyi olduğunu biliyorum..merhabalar;
kurtköy emsey,bağcılar medipol,kadıköy acıbadem bu tüp bebek merlezeri hakkında fikirlerinizi alabilirmiyim arkadaşlar?
İnşallah canım bir sonraki döngüde doğru dürüst bir adet olurum
oooo gebe insan nasılsın bugüngünaydınnn kızlarrr:)
hayırlı cumalar olsun.. Rabbim bütün dualarınızı kabul etsin inşallah..
oooo gebe insan nasılsın bugün
Paşayı mapıstamı doğurcan kader mahkumumu olcan sen şimdi
Ayy Güldennn 2 dakika sinirleneyim dedim gene olmadı... Kıkır kıkır gülüyom gene sinirlerim bozuldu
Ayy Güldennn 2 dakika sinirleneyim dedim gene olmadı... Kıkır kıkır gülüyom gene sinirlerim bozuldu
hayıııırrrr kafein ve asitli içecek yasaakkkk
günaydın hayatımm...
eve geldim sabah artık sürgün hayatım bitti...
koca hafta bası sehır dısına cıktı ıs ıcın bende kuzende kaldım... dedim artık olmayacak böyle 1 gece yalnız kalsam korkudan ölmem herhal diye düşünerekten çakılı kaptıgım gıbı eve döndüm:)
geceleri huzursuz geciyor ama onun dısında iyiyim:)
sen nasılsın dün sordum ama yoktun kuzu.. nasıl son durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?