canım cumartesi eşim sabah erkenden gidip test verecek.inceleme esnasında ileri hızlılar çıkarsa dondurmak için arıcaklar bizi.o zaman bizim gitmemize gerek kalırmı bilmiyorum.ama bakarsın sonuç için öğle yada öğleden sonra gelin görüşelim derlerse gideriz tekrar.gidecek olursak yazarım sana.bu kez bilmeden uzaktan uzağa bakışmayız tanışırız canım.Sağol canim güzel dilek ve duaların için allah razı olsun. Ne güzel değerlerin de normal çıkmış tedaviniz hayirlisiyla güzel sonuçlanır inşallah. Haftaya bizde gideceğiz büyük ihtimal cumartesi olacak bizim de :) inşallah karşılaşırız :)
Günaydın canım hayırlı cumalar amiiiin cümlemizin gonlundekini bebislerimizi hayırlısıyla versin inşallah allah imBugün ilk günaydin benden olsun istedim günaydinnnnnnnnn. Bugün yüzü suyu hürmetine rabbim amin dediğimiz dualari yasamayi nasip etsin. Hayirli cumalar
bdt canım ben de memorial de başlamak istiyorum aceba fiyatlar nasıl siz konuşmuşunuzdur?canım cumartesi eşim sabah erkenden gidip test verecek.inceleme esnasında ileri hızlılar çıkarsa dondurmak için arıcaklar bizi.o zaman bizim gitmemize gerek kalırmı bilmiyorum.ama bakarsın sonuç için öğle yada öğleden sonra gelin görüşelim derlerse gideriz tekrar.gidecek olursak yazarım sana.bu kez bilmeden uzaktan uzağa bakışmayız tanışırız canım.
Amin canım cümlemizin. güzel duaların için teşekkürler
Nerde rahat hissedeceksen orda kalman en iyisi canım..
Çakılcığımda annesiylen bir orda bir burda
Benim 2 embriyom daha gitmişti onun sonucunu bekliyorum canım...
hadi bakalım azı gitti çoğu kaldı inşallahh tatlım... Güzel olacak sonu inşallah
gidim de çorba yapimm bari:)
Hamile miiiii?oooo gebe insan nasılsın bugün
Senin çakıllardan haber var mı? Gülden eşime proxed plus alacaktım ama biz adet olunca hemen tedaviye başlayacağız almaya gerek yok değil mi bu kadar kısa sürede bir işe yaramazNerde rahat hissedeceksen orda kalman en iyisi canım..
Çakılcığımda annesiylen bir orda bir burda
Benim 2 embriyom daha gitmişti onun sonucunu bekliyorum canım...
Dün transfer oldu canım..Hamile miiiii?
:) bak seni unuttum uçan annee:) artık havalarda değilsin demi.. nasılsın.. belli mi doğum tarihin..Cem 'di koymak istediğin isim değilmi :) aynı kararda devam mı ?Yooo benimki de erkek hatta çoğu kişininki erkek canım o tezi sen çürütüyon bence
Senin çakıllardan haber var mı? Gülden eşime proxed plus alacaktım ama biz adet olunca hemen tedaviye başlayacağız almaya gerek yok değil mi bu kadar kısa sürede bir işe yaramaz
Senin çakıllardan haber var mı? Gülden eşime proxed plus alacaktım ama biz adet olunca hemen tedaviye başlayacağız almaya gerek yok değil mi bu kadar kısa sürede bir işe yaramaz
Maalesef 6 haftalık iken düştüCAnim nasılsın ben srni en son gördüğümde hamileydin bi terslik mi oldu
Yok doktor vermedi, ben söyledim doktora o da ne desin kullansın dedi. Şimdi kullanma dese o sorumluluğu almak istemez. Demek 1. kalite olsa da kromozon bozukluğu olabiliyor bakar mısın işe! Keşke bendende çok yumurta çıksa da bende baktıra bilseydim.Benim minnaklar donmuş halde bekliyorlar biyopsilerinden de haber yok canım ilk 2 tanesinden haber geldi 1 tanesi sağlam diğeri kromozom sorunlu..Oysaki 1.kalite blast embriyo idi...
Sperm üretimi 3 ay öncesinden başlıyor yani bugün opu olsan eşin sperm verse 3 ay öncesinin spermini verecek..
Yararlı olur mu emin değilim canım ama doktor verdiyse kesin kullansın kendin karar verdiysen buna kullanma bence bizde yararlı olmaz diye kullanmadık bir şey doktor da vermedi zaten..
benim negatif denemelerimde bile bi şaşırmalar olabiliyor tatlım... normaldir diye düşünüyorum, ki senin yaşadığın benimkinden ağır böyle bakarsak.... inşallah en yakın zamanda düzene girer....Canım yaa sana bir şey soracağım.
Ocağın 1 inde lekelenmem oldu, ertesi günü tam sökülür diye düşünüyordum bir türlü adet olmadım ve halaa lekelenmem devam ediyor. İlk defa böyle bir şey başıma geldi. Neden oluyor bir fikrin var mı? Halbuki düşükten sonra doktorada gittim muayene oldum doktor tertemiz dedi hemen smaer de yaptırdım temiz çıktı.
egunala sonuna dek katılıyorum ama camdan kafalarına terlik fırlatabilirsin en menzillisindenGünaydın kızçelerrr
Hemen yanımızda borusan var sabah sabah palmiye buduyolar... Katil olaciiiimmm
deli misin hatun kişi, müge seyredilir mi yaaaa.... ben kvye yasak diyorum ama dinlemiyor sanırım izliyoBunalıma giriyorum her sabah bu saatlerde Müge Anlı yı izlerken
Yok doktor vermedi, ben söyledim doktora o da ne desin kullansın dedi. Şimdi kullanma dese o sorumluluğu almak istemez. Demek 1. kalite olsa da kromozon bozukluğu olabiliyor bakar mısın işe! Keşke bendende çok yumurta çıksa da bende baktıra bilseydim.
Ölen ölene o cinayet senin bu cinayet benim izliyorum vallabenim negatif denemelerimde bile bi şaşırmalar olabiliyor tatlım... normaldir diye düşünüyorum, ki senin yaşadığın benimkinden ağır böyle bakarsak.... inşallah en yakın zamanda düzene girer....
egunala sonuna dek katılıyorum ama camdan kafalarına terlik fırlatabilirsin en menzillisinden
deli misin hatun kişi, müge seyredilir mi yaaaa.... ben kvye yasak diyorum ama dinlemiyor sanırım izliyo
Fantacım ben daha o evreye gelemedim ama bende neler yapıp neler yapmamam gerektiğini bilemiyorum. Kalkıp dolaşıyorum evde yatıyorum yine, oyuruyorum bazen. Dün çok sık şiddetli hapşurdum birinde sol kasığım çok acıdı. Sizce hapşurmadan bişiy olur mu kızlar???Ar
arkadaşlar merhaba bi şey sorcam pozitif sonucu aldıktan sonra hal ve hareketler nasıl olmalı acaba ben merak ediyorum transfer sonrası kork korka davrandığım için bi alışkanlık oldu dışarı çıkmıyorum ben
Fantacım ben daha o evreye gelemedim ama bende neler yapıp neler yapmamam gerektiğini bilemiyorum. Kalkıp dolaşıyorum evde yatıyorum yine, oyuruyorum bazen. Dün çok sık şiddetli hapşurdum birinde sol kasığım çok acıdı. Sizce hapşurmadan bişiy olur mu kızlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?