2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bunalıma giriyorum her sabah bu saatlerde Müge Anlı yı izlerken
Ben hiç bakmıyorum öyle proğramlara, herhalde hiç bakmadım şimdiye kadar, TRT de ''Ömür Dediğin'' diye bir belgesel var, yaşlı insanların hayat hikayeleri anlatıyor, dün bir dede vardı, çok genç yaşda eşini kaybetmiş, anlattıkça ağladım çok hüzünlendim, gerçekten ömür dediğin su gibi akıp geçiyor, yıllar ne çabuk geçiyor,her tedaviden sonra psikolojim ters düz oluyor

Ben de o programa bakamıyorum enerjim gidiyor resmen..
Hayatın gerçekleri ile yaş geçtikçe daha çok yüzleşiyoruz..
Korkularımız,endişelerimiz artıyor.
Yarın ne olacak daha çok merak ediyoruz...

Ben de o programa bakamıyorum enerjim gidiyor resmen..
Hayatın gerçekleri ile yaş geçtikçe daha çok yüzleşiyoruz..
Korkularımız,endişelerimiz artıyor.
Yarın ne olacak daha çok merak ediyoruz...
aynen yaa, gelecek korkusu, kaygılar.. beraberinde ölüm korkusu daha çok artıyor yaşlandıkça,,,ben yapı olarak kaygıları fazla birisiyim zaten, birde yaşadıklarım dahada çok arttırdı, hal böyle olunca karar vermede güçlük çekiyorum, şüphelerim artıyor beraberinde kaygılarım..psikoloji çok okudum, kendimi çözdüm ama fazla iyileştiremedim

Normal aslında bu yaşadıkların ben kendimle ilgili korkularımdan çok etrafımdakileri kaybedersem korkusu yaşıyorum...İzleme o programı boşver madem çok etkileniyorsun iyi gelmiyor belli ki sana...

Kizlar bişey sorucam rapor çıkartıp ilaçları falan uygun fiyata alıyorlar ya bunun içinde yine 2 aşılama olması sart mi yoksa tüp bebek raporu çıkartılması yeterli mi

Kizlar bişey sorucam rapor çıkartıp ilaçları falan uygun fiyata alıyorlar ya bunun içinde yine 2 aşılama olması sart mi yoksa tüp bebek raporu çıkartılması yeterli mi
Tüp bebek raporu çıkınca başka bir şart aranmaz direk raporu kullanırsın..
Rapor çıkarmak için 2 aşılama şartı aranır bu da her zaman değil..
İnfertilite derecesine bağlı...

Yani direk tüp bebek raporu verirlerse kullanabilirim peki canım tedavi içinde mi aynı şey geçerli yoksa onda 2 aşılama şart mı
Ben ilk diye çok tecrubesizdim ne kaç tane yumurtam oldugunu ne kaçar mm oldugunu ne embriyolarimin gun geçtikçe kaca bolundugunu ne de fotoğraflarını ne rahmimin kalınlığıni hic bilmeden oldu bitti 2 de gözden kaçırdığım hiçbişey olmasın istiyorum

Maalesef 6 haftalık iken düştü

Kuzum benim ya Özür dilerim ben hala aklima geldikçe öyle saniyordum ama buda güzel bisey grbe kalabiliyorsun isteee.insallahhh tez zamanda tekrar gebe kalırsın ve bebelerin seni birakmazzzz

merhaba, erken over yetmezliği ve aralık ayındada yaşadığım 1 negatif tüp bebek denemem var.32 yaşındayım ankaradayım.gatada oldu ilk denemem. aslında başkent hastanesi hulusi bey ile başlamıştım ancak 2,5 saat ve 3,5 saatlik beklemeler nedeniyle gatada temel bey e başladım.yoksa işimden olacaktım,herkesle ayrı ayrı kendi ilgileniyor o nedenlede işte ...şimdi gene temel beyle devam etmek istiyorum şubat ayında yumurta görülürse bir deneme daha yapıcam inşallah.yanlış anlamış olabilirmiyim sizdemi ankaradasınız?

Normal aslında bu yaşadıkların ben kendimle ilgili korkularımdan çok etrafımdakileri kaybedersem korkusu yaşıyorum...İzleme o programı boşver madem çok etkileniyorsun iyi gelmiyor belli ki sana...
Aynen o korkularıda yaşıyorum ister istemez, duyarlı her insan yaşıyor mutlaka.. Bir görümcem var hayatta birşeye kafa yormaz, üzülmez, kolay kolay ağlamaz, kendide der zaten ben pek önemsemem hiç birşeyi der. Valla nasıl yapıyor bilmem, ona çok özenirim, nasıl bu kadar rahat diye.. İnan böyle kişilerin derdide az oluyor, sıkıntısıda. Bizler dert ettikçe daha çok arttıryoruz sorunları, bu arada sık izlediğim bir proğram değil, arada denk geldikçe bakıyorum, dünkünden hüzünlendim sadece...

Evet Ankaradayım ben de...
Hulusi hoca da 2 denemem oldu benim..
Hastaları ile birebir ilgilendiği için bekleme süresi çok oluyor bir de araya operasyon,acil doğum vs..girince bekle süresi artıyor.
İnşallah bu denemende evladına kavuşursun

Keşke biraz rahat olabilsek..
Rahatken bile oturduğum yer de aklıma bir sürü şey gelir ve içimi kemirir...
Boş kalmamak lazım demek ki illa olumsuz ruh haline bürüncez.

:) bak seni unuttum uçan annee:) artık havalarda değilsin demi.. nasılsın.. belli mi doğum tarihin..Cem 'di koymak istediğin isim değilmi :) aynı kararda devam mı ?

:) Yok canım ayrılalı 2 sene olcak nerdeyse :) Doğum tarihim inşallah bi terslik olmazsa 16 şubat... Oğlumuzun adı halen CEM evet :) Sen nasılsın? Nasıl gidiyo bakalım herşey yolunda mı?

Terlik fırlatmadım ama elime terliği alıp mahallede kovalamama ramak kalmıştı Biz uyandık işleri bitti

bdt canım ben de memorial de başlamak istiyorum aceba fiyatlar nasıl siz konuşmuşunuzdur?
canım tedavi 4500 tl dediler.+ilaçlar ne tutarsa
biz görüşmeyi aralık ayında yaptık.hemen başlamak için görüştük ama şuan eşimde bende ilaç tedavisi görüyoruz.bikaç ay sürcek ilaçlar.o yüzden hemen başlayamadık.şuan yani ocaktan sonra zam geldimi bilmiyorum canım.

çorba yapcam diye markete gidim dedim ayaklar baska yere yiğen sevmeye doğru gitti...
sonra eve donunce cok akcıktım erıste yaptım yogurtla yedım:) aksama da karnabahar yaptım..
yalnızlık zor arkidişlerr..

anladım canım tşekkür ederim ilgin için inşallah hayırla sonuçlanır tedavin bakalım biz de görüşmeye gidecez ne dicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…