2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

arkadaşlar selam....
benimde salı günü transferim olmuştu....bu 5. tüp bebek denemem....2. tüp bebek te hamile kalmıştım ama sağlıksız olduğu için düşükle sonuçlandı.... bu 2. denememde transferden sonraki ilk 5 gün içinde lekelenmem olmuştu kahverengi kahverengi ....çok şaşırmıştım ve tutmuştu gerçi kabettim sonrasında(( sonraki 3. 4. denemelerde de sürekli takip ettim lekelenmem olur mu diye ama olmadı ve sonuçlar negatifti...... bu 5. denememde de takip ediyorum ( etmemeye çalışıyorum ama her wc ye gittiğimde ister istemez bakıyorum bişey varmı diye )...... bugün 3. günüm lekelenmem hala yok... gerçi doktoruma sordum bunu oda bana her zaman lekelenmen olacak diye bişey yok dedi .... aranızda benim gibi olan var mı????kafam karmakarışık çok yoruldum artık .....2 tane çocukluk arkadaşlarım var onlardan bir tanesi 6 sene çocuk için uğraştı en sonunda şimdi tüp bebekle ikizlere hamile diğer arkadaşımda evleneli 1 sene anca oldu onuda duydum oda normal yoldan hamile kalmış ... onlar adına çok sevindim ama içim bi buruk bi garip kıskançlık değil benimkisi... yani sizler beni anlarsınız duygularım karmakarışık çok yoruldum yorgunum test günü ne yapacağım bilemiyorum Allahım yardım et hepimize yüzümüze gül ne olur ......

çok teşekkür ederim.
inşallah cümle isteyenin kucakları dolsun sağlıklı bebeklerle..

canm lekelenme olması ya da olmaması hıc bı belırtı degıl. gev-belıgın net bı belırtısı yok baslar ıcın. o yuzden bıraz rahat olmaya calıs. kan testı sonuclarını alana kadar hamılesın. oyuzden mutlu olamaya calıs.içinde bulundugun durumu dusunup çok sanssız oldugunu dusune bılırsın canım ama aramızda tüp bebek deneyebılecek sansı bıle olmayan arkadaslarımız var.. oyuzden artıları gormeye ve mutlu olmaya calısmalıyız.. sımdı sana elımı uzatıyorum onu sıkıca tut ve bırakma cunku bırlıkte guzel haberler alacagızz:)

inşallah canım .....tuttum elini :)

Kuzum benim ya Özür dilerim ben hala aklima geldikçe öyle saniyordum ama buda güzel bisey grbe kalabiliyorsun isteee.insallahhh tez zamanda tekrar gebe kalırsın ve bebelerin seni birakmazzzz
Evet ben gebe kalabiliyorum da sanırsam embriyolar da genetik sorun oluyor. Ne güzel seninde çok az kalmış. Allah bebeğine sağlık, şans ve mutluluk versin.

Galiba bu sefer bende yaptıracağım

Canım inşallah bu sefer yüzün güler bebeğin sana gelir. Benimde tuttu fakat 6 haftalıkken kaybettim. Ve benimde lekelenmem hiç olmadı

daha önceden rapor kullanmışsan eski raporlulara 1000 tl indirim yapıyorlar 4700 tl. cnm..
hiç rapor kullanmamışsan 5700 tl.
Canım sana birşey soracağım pgt ücretini her bir embriyo için mi alıyorlar?

Canım sana birşey soracağım pgt ücretini her bir embriyo için mi alıyorlar?

tamamen hastanesine göre değişiyor sanırım bu cnm.. bazıları her biri için ayrı alıyor bazısı şu sayıya kadar şu para üstü farklı fiyat diyor.. bende kendim için sormadım daha bakalım ne olacak..

Evet ben gebe kalabiliyorum da sanırsam embriyolar da genetik sorun oluyor. Ne güzel seninde çok az kalmış. Allah bebeğine sağlık, şans ve mutluluk versin.

CAnim benim Rabbim tez zamanda hayırlı evlqtlar versin inşallah aminn :)

KAFUNDER.. seninla aramızda 2 hafta var... tedavilerimizi aynı zamanlarda olmuşuz.. tüp bebekte genelde kız oluyor gibi bir kanı oluşmuştu ama senin ki erkek .. bu tezim seninle çürüyor:)
canım benim duyduklarımın çoğu da erkek gibi :) hayırlısı :) peşpeşe doğum yapacağız galiba :)
adı ne olacak prensesin :)
canım lekelenme olması gerekmiyor :) eğer embriyolar damarlı yere gelirse oluyor leke diye biliyorum :) ben 2 kere gebe kaldım :) hiç leke olmadı canım :) inşallah bebişin tutunmuştur dua et tatlımmmmmm :)

Canımın canı hoşgeldin hayırlısıyla bu sefer meleğini ya da meleklerini alacaksın kucağına inşallah dualarım seninle.

Kuzum bende hep yatamıyorum. Arada kalkıyorum dolanıyorum. İğne olmaya gittim şimdi 5 dakka oldum geldim. Estrofemi dün transfer olduğu için sabah içmeyi unutmuşum ona bir üzüldüm akşam içtim artık. Bugün şöyle ılık bir duşada girdim şimdi yatıyorum yine.
çorba yapcam diye markete gidim dedim ayaklar baska yere yiğen sevmeye doğru gitti...
sonra eve donunce cok akcıktım erıste yaptım yogurtla yedım:) aksama da karnabahar yaptım..
yalnızlık zor arkidişlerr..

anladım canım tşekkür ederim ilgin için inşallah hayırla sonuçlanır tedavin bakalım biz de görüşmeye gidecez ne dicekler
amin canım inşallah...
yazdığım fiyat memorial ankara içindi canım.onu belirtmemişim yazayım dedim.

hayatım cok yatma.. yanıı canın ısıtyorsa yat oyle bı zorunluluk yok.. sadece dıkkatlı ol yeter:) stres sıkıntı yapan her sey uzak olmalı buna yatmada dahıl... onemlı degıl aksam alırsın ılacnı.

Canımın canı hoşgeldin hayırlısıyla bu sefer meleğini ya da meleklerini alacaksın kucağına inşallah dualarım seninle.
Canımmm çok teşekkür ederim,önce senden güzel haberler alayımda kısmetse inşallah bizede verir Yüce Allah ım.amin inşallah tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…