Okunan ezanlar hürmetine burada ki tüm arkadaşlarıma hayırlı ve sağlıklı evlat nasip et. Amin
bence hiç stresini yaşama yarın direk kanda baktır varsa çıkar zatenHAYIRLI Cumalar herkese. Transfer sonrası 8.günüm dayanamadım.İdrar testi yaptım. Çok silik belli belirsiz ikinci çizgi var gibi ama . yine karıştımmmm
Bende özledim canım, benim bilgisayar hala gelmedi. Bu günde beraber çalıştığım arkadaş izinli o yüzden buralardayımAmin canım benim.. özlemişsiz seni ya..
Kızlar gönderdiğim 2 embriyomdan 1 i daha sağlam gelmiş elde var genetiği sağlam 2 embriyo ve genetiği bilinmeyen 2 embriyo..6 dan 4 e düştü gitti 2 kuzucuğum
canımmmm ne güzel haber :) ne zaman görüşeceksin bülent hocayla :)Kızlar gönderdiğim 2 embriyomdan 1 i daha sağlam gelmiş elde var genetiği sağlam 2 embriyo ve genetiği bilinmeyen 2 embriyo..6 dan 4 e düştü gitti 2 kuzucuğum
tatlımmmmm hayırlı olsunnnn :) inşallah hersey güzel olacak :) sonu bebişli olsun inşallah:)Kızlar pazartesiye randevu aldım bir problem çıkmazsa tedaviye başlayacağım
Daktırla bir görüşeyim canım planımızı yapiciiz..harika haber canımmm :) bence artık eve donmelıler.. annelerinin sıcak kollarına:)
canım benim biliyorsun annem yanımda çok sık giremiyorum haliyleKızlar gönderdiğim 2 embriyomdan 1 i daha sağlam gelmiş elde var genetiği sağlam 2 embriyo ve genetiği bilinmeyen 2 embriyo..6 dan 4 e düştü gitti 2 kuzucuğum
Kızlar pazartesiye randevu aldım bir problem çıkmazsa tedaviye başlayacağım
İnşallah canım benimcanımmmm ne güzel haber :) ne zaman görüşeceksin bülent hocayla :)
tatlımmmmm hayırlı olsunnnn :) inşallah hersey güzel olacak :) sonu bebişli olsun inşallah:)
Canım aradım ameliyattaydı ilk fırsatta dönüş yapar bana..canımmmm ne güzel haber :) ne zaman görüşeceksin bülent hocayla :)
canım benim biliyorsun annem yanımda çok sık giremiyorum haliyle
son durumunu şimdi okudum 2 tane kuzucuk var demek Maşallah o kuzucuklara
eee ne zaman gelicek annelerinin göbüşlerine
Gözünüz aydın ve maşallahDaktırla bir görüşeyim canım planımızı yapiciiz..
Transfer öncesinde histeroskopi olcam çünkü..
Kızlar pazartesiye randevu aldım bir problem çıkmazsa tedaviye başlayacağım
Yepyeni umutlarla yine yeni yeniden...Kızlar pazartesiye randevu aldım bir problem çıkmazsa tedaviye başlayacağım
Canım aradım ameliyattaydı ilk fırsatta dönüş yapar bana..
Ben de yeni yazdım canım haberin üzerine geldin yani..
Doktorumla görüşeyim o zaman belli olur her şey..
Özledim seni bu arada...
Gözünüz aydın ve maşallah
histeroskopi ne için? çok soru sormuş sayılmazsam...
Biz burdayız canım annenle vakit geçir sen..hımm iyi bari bişey kaçırmamışım
umarım herşey çok güzel ve yolunda devam eder canımmm
bende özledimmm kiiiiiiiama pek fırsat bulamıyorum kk ya girmeye
fırsat buluncada hoppp geliyorum zaten
annemle tüm gün nasıl geçiyor anlamıyorum
havalar yeni düzelince gezmelere gittik azcık işte
yine gelirim canımcım öptümm
bende izliyorumm bendeBiz burdayız canım annenle vakit geçir sen..
Yeni bu tarz benimi seyrediyorum
çokta geçmiş olsun o zaman şimdiden bebişlere yer açmak lazım, rahimdeki perde olayı rahim filmi ile mi ortaya çıktı, birde sanırım bu embriyolara uygulanan işleme pgt mi deniyor? bunlar için sanırım ayrıca ücretlendirme yapıyor başkent hastanesi değilmi?ankara daki hiçbir doktora ve lab agüvenemiyorum.kim iyi bir sonuç aldıysa orası çok güzel , kim sonuç alamadıysa o merkez yada doktor çok kötü.kafam çok karışık.durum erken over yetmezliği olunca birde...Sağol tatlım..
Histeroskopide rahime çizik atılacak tutunmayı kolaylaştırması için bir de doğuştan gelen perde var rahmimde gebe kalırsam erken gebelik kaybına sebep olabilir olmayadabilir ama riske atmamak adına alınacak o da...
Canım aradım ameliyattaydı ilk fırsatta dönüş yapar bana..
Ben de yeni yazdım canım haberin üzerine geldin yani..
Doktorumla görüşeyim o zaman belli olur her şey..
Özledim seni bu arada...[/QU maşllah canım gozun aydın hayırlısla kavus bebısleıne ınsallah amın ecmaınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?