2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende düğüne gidiyorum sevdiğimden heralde memlekete geldim mi hep denk geliyo

Bende düğüne gidiyorum sevdiğimden heralde memlekete geldim mi hep denk geliyo

ooooooo pek güzel olur memlekete gidince düğüne gitmek
bende severim herkes bir arada oluyor
uzun zamandır görmediğin kişleri görüyorsun sohbet muhabbet
ee tabi oturmaya mı geldik azcık da oynamak gerek
iyi eğlenceler canım

ahhhh ahhhhh umuuutttt umuuuutttttt umutsuz da yaşanmaz ki, zor olsa da sabrediyoruz. inşallah 2015 yılı hepimizin yılı olur

Bu gün anneme gitim bir aydır görüsmemisti . Büyük annem has idi onu gördüm duasını aldım sonra mezara gidip babamı ziyaret ettim kandil de gidememiştir

selam cnm kilo vermek için uyguladığın bi yöntem var mı? benim de 4 kilo fazlam var da şubata kadar bi kaç kiilo vermek istiyorummmm

selam cnm kilo vermek için uyguladığın bi yöntem var mı? benim de 4 kilo fazlam var da şubata kadar bi kaç kiilo vermek istiyorummmm

yok canım yaklaşık 2 aydır sadece dikkat ediyorum diyelim
yaptıgım şeyler sıralamak gerekirse
bol su içiyorum ve ekmek hiç tüketmiyorum
akşam yemeklerinde de abartmıyorum yani doymadan kalkıyorum sofradan
bide çerez cips vs şeyleri kestim zor da olsa
şeker ve tuzda ilave etmiyorum hiçbişeye
böyle sıralayınca zor gibi görünyor ama uygulamaya başladıktan sonra kolaylaşıyor
bana şuan şekeriz çay hiç tuhaf gelmyor mesela önceden asla içemem derdim
umarım istediğin kiloya gelirsin
bence kişi hangi kiloda kendini mutlu hissediyorsa o kiloda olmalı
zayıf şişman farketmiyor bnce mesela ben 52 olsam çok mutlu olacagım

Kızlar zar zor yükledim yorum bekliyorum bugün 9. Gün
cnm bayağı belirgin ikinci çizgi inşlh hamiş haberini yazarsın..
Bugun 8 hucreli 1 adet transferim oldu
2 tane de donduruldu basladi bekleme
Sureci hadi hayirlisi...
serüven başladı sonuı hamişlik olsun.....
seninde sonucu hamişlik olsun cnm.. sıra bizlerde ,inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar heycanla beklıyorum reglımı normalde hıc gecmez tam tedavıye baslıycagım ay kıst olacagı tuttu 13 gun oldu hala gelmedı ılac bıtnce olurumda başlarım ınşallah allah hepımızın ısteyen herkezın yuzunu guldursun 2015 bızlerın yıl olsun gelsn bebısler aminnn

cnm bayağı belirgin ikinci çizgi inşlh hamiş haberini yazarsın..

serüven başladı sonuı hamişlik olsun.....

seninde sonucu hamişlik olsun cnm.. sıra bizlerde ,inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Amin canım amin hepimizin sonucu hamislik olsun inşaallah, buarada cemrem29 nerede tedavi görüyorsun umarım herşey yolunda gider çok güzel sonuçlar alırsın.

Aaaaaa öyle mi olmuş baktim simdi ben halit firati tanimiyorum canim.. muhtemel taniyan yok yoksa cvp verilir sanada merak etmee:)

Tanımadığım için yazmadım bwn tanıyan olsa yazardı

Haliy fırat erdeni duydum hatta kitap yazmışlardi değilmi tüp bebekle ilgili yaşanmış hastalarin konusu...hiç gitmedim.

selam canım halit fırat erden hocayı televizyon programlarından tanıyorum.... şimdi 5 . tüp bebek tedavimi yaptırıyorum...eğer buda negatif olursa halit hocayla görüşmeyi düşünüyorum.....
hayırlısı olsun canım bende 4. tüp bebek denemeni halit hocada yapıcam hayırlısı bakalım

Amin canım amin hepimizin sonucu hamislik olsun inşaallah, buarada cemrem29 nerede tedavi görüyorsun umarım herşey yolunda gider çok güzel sonuçlar alırsın.
amin cnm ben liv hastanesinde başlıcam tüp bebek tedavime bu ocak ayı adetimle kısmetse..
eşim azosperm hastası çok şükür menide artık çıkış oluyor az da olsa donmuş spermlerimizle denicem inşlh

amin cnm ben liv hastanesinde başlıcam tüp bebek tedavime bu ocak ayı adetimle kısmetse..
eşim azosperm hastası çok şükür menide artık çıkış oluyor az da olsa donmuş spermlerimizle denicem inşlh

Allah yardimciniz olsun canim, zor bir durum ama Rabbim için hic bisey imkânsız değil umudunu yitirme sadece herşey çok güzel olacak ve bebeğimi kucağına alacağım diye dusun, Rabbim zamanı geldiğinde hepimize mukafatimizi vetecek yeter ki sabirli olup, şükür edelim.

RABBİM güzelikler yaşamayı nasip etsin veee güzel bebiş gelmiş

hayırlısı olsun canım bende 4. tüp bebek denemeni halit hocada yapıcam hayırlısı bakalım
canım halit hoca hangi hastanede...???? tüp bebek fiyatları ne kadar ??? randevuyu kendisimi veriyor ???? halit hocayla alakalı biraz bilgi verirsen sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…