6 evladımın babası gelmek üzeredir ben mutfağa gidiyorum...
İlerleyen saatlerde gelirim kızçeler...
Bende düğüne gidiyorumsevdiğimden heralde memlekete geldim mi hep denk geliyo
ahhhh ahhhhh umuuutttt umuuuutttttt umutsuz da yaşanmaz ki, zor olsa da sabrediyoruz. inşallah 2015 yılı hepimizin yılı olurherkese iyi akşamlar kızlar inşallah 2014 topiğinden kalan umutlar burda can bulur ve 2015 de bebişlerimize kavuşuruz herkes pozitifi görsün olumlu sonuçlar alsın bebşler beşiklere yatsın tek dileğim yaradandan .bnde kasımda yaptırdım 3, tüp bebek denemesini fakat transfer bile olamadım iptal oldu bunda da bi hayır vardır ne diyeyim sırada 4, olacak nisan gb kısmet olursa bu sfer olr inşallah bizde genetik problem var tüp bebekde pgt yaptırıyoruz ilk denemem genetik prblem bilinmediği için normal oldu son ikisinde pgt yapıldı ama kısmet olmadı üçüncü ve son pgtli denemem olsun diye umut ediyorum sağlıklı çıkar embriyolarım ve bebiş olarak bana tutunsun yaradanın izni ile her düşdüğümde toparlanmaya çalıştım ama çoğu zaman kimseye belli emesemde yoruluyorum artık ama sınavımız bu bizim sabırla ve şükürle bebişimi bekleyeceğim herkesi öpüyorum umut hep varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam cnm kilo vermek için uyguladığın bi yöntem var mı? benim de 4 kilo fazlam var databi canım uydurmaca dimi obende inanmamıştım zaten
evet evet ağır ama istikrarlı oldu bu sefer ama iyi oldu en azından kalıcı oldu
arada kaçamak yaptıgımda bile artış olmuyor 1 beden inceldim
amin canım inşallah Rabbim hepimize nasip etsin
ama çok etkilendim rüyamdan daha öncede böyle bebekli rüyalar görmüştüm ama bu seferki çok bambaşkaydı
hayırlısıyla evlatlarımızı kucagımaz aldıgımız günler de gelecek rüya değil gerçek olacak Rabbim ol desin yeter ki
Günaydın kızçeler
iyi Akşamlar Gül'den, yeni topiğin Uğur getirsin herkese inşİyi akşamlar efenim
selam cnm kilo vermek için uyguladığın bi yöntem var mı? benim de 4 kilo fazlam var daşubata kadar bi kaç kiilo vermek istiyorummmm
cnm bayağı belirgin ikinci çizgi inşlh hamiş haberini yazarsın..Kızlar zar zor yükledim yorum bekliyorum bugün 9. Gün
serüven başladı sonuı hamişlik olsun.....Bugun 8 hucreli 1 adet transferim oldu
2 tane de donduruldu basladi bekleme
Sureci hadi hayirlisi...
seninde sonucu hamişlik olsun cnm.. sıra bizlerde ,inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhAmin, inşallah Rabbim herkesin yardımcısı olsun, herkese hayırlı evlatlar nasib etsin, umarım ilk denemede bebisler olur. Buarada benimde transferin yeni yapildi bugün 7. Günüm 5 gün sonra sonucu ogrenicem Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin insaallah.
cnm bayağı belirgin ikinci çizgi inşlh hamiş haberini yazarsın..
serüven başladı sonuı hamişlik olsun.....
seninde sonucu hamişlik olsun cnm.. sıra bizlerde ,inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Bugun 8 hucreli 1 adet transferim oldu
2 tane de donduruldu basladi bekleme
Sureci hadi hayirlisi...
Aaaaaa öyle mi olmuş baktim simdi ben halit firati tanimiyorum canim.. muhtemel taniyan yok yoksa cvp verilir sanada merak etmee:)
Tanımadığım için yazmadım bwn tanıyan olsa yazardı
Haliy fırat erdeni duydum hatta kitap yazmışlardi değilmi tüp bebekle ilgili yaşanmış hastalarin konusu...hiç gitmedim.
selam canım halit fırat erden hocayı televizyon programlarından tanıyorum.... şimdi 5 . tüp bebek tedavimi yaptırıyorum...eğer buda negatif olursa halit hocayla görüşmeyi düşünüyorum.....
amin cnm ben liv hastanesinde başlıcam tüp bebek tedavime bu ocak ayı adetimle kısmetse..Amin canım amin hepimizin sonucu hamislik olsun inşaallah, buarada cemrem29 nerede tedavi görüyorsun umarım herşey yolunda gider çok güzel sonuçlar alırsın.
amin cnm ben liv hastanesinde başlıcam tüp bebek tedavime bu ocak ayı adetimle kısmetse..
eşim azosperm hastası çok şükür menide artık çıkış oluyor az da olsa donmuş spermlerimizle denicem inşlh
RABBİM güzelikler yaşamayı nasip etsin veee güzel bebiş gelmişamin cnm ben liv hastanesinde başlıcam tüp bebek tedavime bu ocak ayı adetimle kısmetse..
eşim azosperm hastası çok şükür menide artık çıkış oluyor az da olsa donmuş spermlerimizle denicem inşlh
canım halit hoca hangi hastanede...???? tüp bebek fiyatları ne kadar ??? randevuyu kendisimi veriyor ???? halit hocayla alakalı biraz bilgi verirsen sevinirim :)
hayırlısı olsun canım bende 4. tüp bebek denemeni halit hocada yapıcam hayırlısı bakalım
kızlar SUDA DOĞUMUN RESMİ
kızlar SUDA DOĞUMUN RESMİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?