2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Arkadaşlar ankara güven hastanesinde tedavi olanlar varmı. Veya ankara memorial da. Merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum kararsızım.

Arkadaşlar ankara güven hastanesinde tedavi olanlar varmı. Veya ankara memorial da. Merkezimi değiştirmeyi düşünüyorum kararsızım.

Ben İst. Yaşıyorum Ankara' yi bilmiyorum maalesef ama neden degistirmek istiyorsun eğer özel değilse ?

Canım novaart tüp bebek merkezini neden araştırmıyorsun?
Güven Hastanesi çok iyi bir hastane evet.ama tüp bebek konusunda hiçbir başarılarını duymadım daha.
Memorial da iyi bir hastane ancak tüp bebek merkezi henüz yeni.tam oturmuş bir sistem ve ekip yok.ayrıca doktorun da öyle başarılarla dolu bir özgeçmişi yok.googla ismini yaz pek birşey bulamazsın.
Eğer illa ankara olacaksa bence şu durumda en güvenilir merkez novaart.sen oraya mı gidiyorsun dersen Hayır. Ben erkek doktora gitmek istemediğim için gidemedim novaarta.

Canım ben ankara memorial de oldum çok memnun kaldım ekip olarak cok güler yüzlü ve samimiler. Ben transferimin 9. Günü bugün sonuç bekliyorum

Kızlar zar zor yükledim yorum bekliyorum bugün 9. Gün
canım 8. güne 9. gün koyulaşmış :) çizgide belli :) pozitif gibi :) kan ver de tam sevinelimmmmmmm :)
canım bende uzun zamandır kullanıyorum dhea yı ... bana pek faydası olmadı gibi.... sen ne kadar kullandın günde kaç tane içtin???
canım günde 1 tane 8 ay falan kulandım :) yumi sayısı artmadı hatta azaldı ama daha kaliteli yumilerim oldu :) yumilerim 5. güne gitmiyordu 3. gün transferi oluyordu (bir denememde 3. günde tuttu kaybettim) son denememde 7 yumimin 5i 5. güne gitti :) umarım senin işine de yarar canım :)

Ben İst. Yaşıyorum Ankara' yi bilmiyorum maalesef ama neden degistirmek istiyorsun eğer özel değilse ?
İki denememde güvende oldu. Sanki herkese standart şeyler yapıyorlarmış gibi geldi. Doktor iyi birisi başarılı bir kadın doğumcu olduğunu düşünüyorum. Ama tüp bebekle hastanenin çok tecrübesi yok gibi. Birde doktor çok fazla ilgilenmiyor.yoğun oluyor gibi birde dışarıdan tüp bebekle alakası olmayan hastalarada bakıyor sanki bize öyle geldi. Daha çok hemşireyle konuşuyoruz.bize çok fazla bilgi verilmiyor.daha deneyimli hastanın üzerinde duracak bir yer arıyorum.
Novaartı hiç araştırmadım. Onada bakarım olmazsa. Biz ankara dışındayız ama ailem ankarada o yüzden ankara bizim için en uygun yer. Siz nereye gittiniz.
Canım ben ankara memorial de oldum çok memnun kaldım ekip olarak cok güler yüzlü ve samimiler. Ben transferimin 9. Günü bugün sonuç bekliyorum
Sizin kaçıncı denemeniz. Aygül doktorun ismini duydum iyi diyorlar. İnşallah sizin için hayırlı, güzel sonuçlar alırsınız.

Ilk denemem canim sagol canim inşallah sende bebeğine kavusacagin merkeze karar verirsin

Ilk denemem canim sagol canim inşallah sende bebeğine kavusacagin merkeze karar verirsin
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizdeki sıkıntı neydi. İlk olarak doktor sizden hangi testleri istedi.

Kızlar zar zor yükledim yorum bekliyorum bugün 9. Gün
Bence kan değerinde kesin bir Yükseliş var ben 12. Gün yaptığım gün bile bu kadar silikliği belli değildi senin 9. Günmüş bide.. O halde bile değerim 313 çıkmıştı ... Umutlu bir görüntü Allah hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin ...( bu yolda yürüyen herkesin ) âmin

İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Sizdeki sıkıntı neydi. İlk olarak doktor sizden hangi testleri istedi.
Canım ben yaptirdigimiz bütün testleri götürdüm adetin 3. Günü falan yapılan eşimin daha önce sperm testi sonuçları eşimin değer çok dusuktu ultrasonla baktı çok şükür hiç sıkıntı yaşamadık eşimin çok iyi çıkan olayinca tese oldu mecbur şükür onda da çıkış oldu

Amin canım Allah razı olsun pazartesi test yaptiracagim bakalım sonuç kaç çıkarsa

Anladım canım hakkinda hayırlısı olsun ama lütfen beni yanlış anlama,bana gore doktorun kişiliğinden cok tecrübesi önemli, doktor çok iyidir ilgilidir fakat tecrübesi cok olmadığı için verilen emekler paralar havaya ucar , insan psikolojik olarak elbette çok yipraniyor elbette destek arıyor ama unutmayalım ki bu mevzuda giriş gelişmeden çok sonuc onemli, bana verilen psikolojik destek ve ayrıntılı bilgiden çok beni sonuca vardıran bir hekim bana gore daha önemli, tabi bu tamamen benim fikrim arkadaslar.

Canim insallah memorial bize sans getirecek.doktorla on gorusmemiz cok guzel gecti.haftaya cumartesi randevum var bakalim ne dicek.esimin test sonuclarinida merak ediyorum.hayirlisi bakalim.

Insallah cgh dan cok guzel haberler gelecek canim.guzel bir transfer.kalanlari dondurmak.pozitif sonuc almak nasip olsun.
Biliyorum cok zor beklemek.5gun pgt sonucu bekledim bende.cok iyi anliyorum seni.rabbim icine ferahlik versin.hayirli haberler almayi nasip etsin.

Allah tamamına erdirsin canım. İnşallah ilk seferde alırsın bebişini kucağına.
Bende katılıyorum. Mesela gideceğim yine aynı prosedür klasik hiç bir şey yapmadan istemeden araştırmadan yumurta topla transfer eve gönder sonra. İkiside öyle mesela gerçi ben çok emindim hemen olur diye düşündüm araştırmadım sormadım. Ama olmadı. Üçüncüsüde aynı şekilde olsun istemiyorum. Hastalar nasıl gayret ediyorsa doktorda gayret etmeli. Üşenmeden araştırmalı. Sonuca götürmek artık Allaha kalıyor biz önlemlerimizi alalım da yine takdir Allahtan.

Çok doğru aynen katılıyorum, hastanın verdiği emeği doktor göz ardı etmemeli ki, iyi bir hekimin göz ardı edeceğini düşünmüyorum çünkü yaptığı her tup bebekte aldığı olumlu sonuç kendisine ve çalıştığı kuruma artı olarak geri dönecektir, kariyerini etkileyecektir, paradan çok kariyeri onemseyen hekimlerle cikilmali bu yola bence.

Meraba arkadaslar Ben yeni uye oldum bende daha once birkere tup bebek denemem oldu ama tutmadi simdi 2015 eylulde tekrar denicez insallah bu sefer olur buyolda olan herkezin allah yardimcisi olsun

Meraba arkadaslar Ben yeni uye oldum bende daha once birkere tup bebek denemem oldu ama tutmadi simdi 2015 eylulde tekrar denicez insallah bu sefer olur buyolda olan herkezin allah yardimcisi olsun

Merhaba hoşgeldin, bende bugün üye olanlardanim :) evet hepimiz ayni yolda yuruyoruz ve hepimizin hakkında Rabbim hayirlisini nasib etsin, senin içinde hayırlısı olsun inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…