2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım senle benziyor hikayemiz, senin kadar deneme yapmadım ben, 2 aşılama 1 tüp denemem oldu, tüp denememde dış gebelik oldum sonra uzun süre ara verdim, şimdi 2.ci denememi yapıyorum, bitkisel kürleri bende yaptım defalarca, bu tedavimde iğnelerim dışında, biesteron dhea, omega-3, coQ10, arı sütü bal polen karışımı kullandım, bol kuruyemiş yedim. Bugün opudan çıktıktan sonra 6 yumurta toplandığını söylediler ama 2 tanesinin grlişiminin iyi olmadığını biliyorum zaten, kaçı döllendi yarın arayıp söyleyecekler, Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize inşallah, şu an hangi aşamadasın?

canım halit hoca hangi hastanede...???? tüp bebek fiyatları ne kadar ??? randevuyu kendisimi veriyor ???? halit hocayla alakalı biraz bilgi verirsen sevinirim :)
Halit hoca kimdir? Hangi şehir ve hangi hastane de acaba ?
istanbulda zorlu center da özel yazanesi varmış bende fazla bilmiyorum size sormuştum canım ama işinin ehli biri

en son cuma günü gittim doktora 4 tane yumurta gördü büyüklükleri iyi gidiyor dedi. kalcadan merional iğne verdi birdi koldan bi iğne verdi erken çatlamaması için pazar sabahıda sabah 2 akşam 2 endol kullanacağım . pazartesi kontrole gideceğim.. yumurtaların durumuna göre devam edeceğiz.... yaşım bu arada 34 ..... doktorumdan çok memnunum..... ama bana bu tedaviye başlamadan önce yumurta donasyonundan bahsetti kıbrısta yapıldığından falan.... büyük bi ihtimal bu seferde tutmazsa yumurta donasyonunu önerecek..... senin doktorun olumlu konuşuyormu yani yumurta rezv azlığı var bizde buda çok önemli bi durum (((senin kullandığın ilaçların hepsini kullanıyorum hala hatta ilevelerde var... kısmet artık ...

Canım senin amh değerin kaç?
Sen hala yumurta üretebiliyorken dr nasıl donasyondan bahseder şok oldum. Hiç yumurta üretemeyen bayana tavsiye edilebilir ki bu öyle çok rahat bir konu da değil. Başkasının yumurtası eşinin spermiyle döllenecek ve sen taşıyıcı olcaksın. Tabiki hiç bir şeye büyük konuşmamak lazım herşeye muhtaç duruma düşebiriz Allah korusun. Ama sen Yumurta üretebilen birisin umutsuz vaka değilsin. Daha önce duydunmu bilmiyorum, bazı drlar tüp bebek merkezi drlarıyla anlaşıp başka tedavi yöntemleri denemeden hastayı direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar ve bundan belli bir komisyon alıyorlar, bununla ilgili davalar falan oldu. Kimsenin günahına girmek istemem ama ben senin drundan şüphe duydum açıkçası. Ben tek bir dra bağlı kalmamanı başka drlarla da görüşmeni tavsiye ederim.
Benim yaşım 33 ve amh değerim 0,49. Rezervim baya düşük yani, ama hala yumurta üretebiliyorum ve umudum var çok şükür.
Soruna da cevap vereyim, evet drum çok olumlu konuşuyor, ben baya vahim bir durumda olduğumu düşündüm ama drum senden daha zor durumda olanların bile tuttu diyerek benim karamsarlığıma kızdı. 1 yumurta ve 1 sperm yeterli dedi dr. Başka topiclerde neler ne hikayeler okuyoruz, 36 yumurtası toplanıp çok kateli 5.gün embriyosu transfer edilenin tutmadığını da gördüm, 2 yumurtadı olup 1 tanesi döllenip 2.kalite 2.gün embriyosu tutanı da gördüm. Biraz Allaha tevekkül etmek ve umutlu olmak lazım, ol der oluverir. Başka bir topikte amh değeri 0,24 olan bir bayanın hamile kaldığını da gördüm.
Hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten zor bir süreç, opudan sonra 1 göbekten 1 kalçadan olmak üzere 2 iğne, 5 ilaca başladım ve transferden sonra 1 iğneye daha başlıcam, Allah yardımcımız olsun neler yaşıyoruz inşallah emeklerimizin karşılığı Allah sağlıklı hayırlı bir evlat lutfeder.

Son düzenleme:
herkese iyi pazarlar
şükür ki açıköğretim sınavlarım bitti rahatım okulda bitmek üzere derin bi ohhhh çekecem 2 haftaya kadar sonrada gelsin inşlh tedavim.....
hepimiz bu topiği hamişlerle dolduralım...

herkese iyi pazarlar
şükür ki açıköğretim sınavlarım bitti rahatım okulda bitmek üzere derin bi ohhhh çekecem 2 haftaya kadar sonrada gelsin inşlh tedavim.....
hepimiz bu topiği hamişlerle dolduralım...

Günaydın Cemrem29 hadi hayırlısı umarim sinavlari verir, bebisine kavusursun tez zamanda :)

Evet çok haklisin, boyle durumlarda aşılama yapmadan direk tüp bebek tedavisine geçilir, ve donasyon da yumurta rezervi varken yapılması saçmadır. Doktor da bi ilginç hem donasyona diyor oncesinde de 2 kere aşılama yapıyor ne perhiz ne lahana tursusu, kibris ta bi klinikler ortak mi çalışıyor diye dusunmekten başka bisey aklıma gelmiyor açıkçası, Dr, kim, merkez neresi acaba?

:)) kendi kendime güldüm sabah sabah yanlıs yorum için özür dilerim arkadaslar, mevzular birbirine karışmış, aşılama filan yazmisim, ama arkadasim hakli donasyon mevzunda hic yumurta rezervi yoksa belki alternatif olabilir diye dusunuyorum bende ama yumurta rezervi varken neden donasyon onerilir pek anlamış değilim açıkçası ?

Hanımlarrrrrrrrr güüünaydınnnnnnnnnn

Dün gece rüyamda oğluşumu gördüm yaaaaa o kadar tatlıydı ki yuvarlak surat müthiş güzel bir bebekti...

Hanımlarrrrrrrrr güüünaydınnnnnnnnnn

Dün gece rüyamda oğluşumu gördüm yaaaaa o kadar tatlıydı ki yuvarlak surat müthiş güzel bir bebekti...
hayırlara çıksın rüyan doğduğunda rüyanda gördüğünden çok daha güzel bir melekle karşılaş inş

benim yaşadıklarımı az çok bilirisiniz yumrutam var ama çoğunlukta boş çıkar banada donasyon düşünebilirisniz dediler

haklısın canım mesela ben kendimi şuan hiç rahat hissetmiyorum 61 kilo oldum,56-57 benim için iyi olur. 55 daha iyi olurdu fakat yüzümden çok veriyorum diye yakışıklılığım gider diye düşünüyorum ben de son iki yıldır şekersiz çay içiyorum hatta yazın iki haftalık bi diyetten sonra bi kaç ay dikkat ettim 6 kilo verdim 59 olmuştum fakat son bi kaç aydır 2 kilo geri aldım şubata kadar vermeye kararlıyım tabi yemeğimden çok da kısmak istemiyorum,daha çok protein ağırlıklı beslenmeye dikkat etmek istiyorum.

hayırlı olsun canım darısı da bizlere olsun :) ben de kullanıyorum kalite için inşallah faydası olmuştur,şubatta tüp yaptırcam o zaman belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…