- 24 Mayıs 2013
- 327
- 303
- 158
Mrhaba egunal benimle aynı merkezde kimler var diye bakayım dedim seni gördüm bende bülent beyde 4 gündür tedavideyim. Ne kadar yoğun bir merkez öyle. Bülent beyle ilk tanışmamız bile muayene masasında oldu. 5 dk ancak görüştük. Yumurta takibini zaten yapmıyor yardımcıları yapıyor inşallah opu ve transferi kendisi yapıyordur bu konuda bilgin var mı acaba.
merhaba canım dün yazmıştım ama görmedin galiba tekrar alıntı yaptım yada benim mesajlarda mı sorun var yayınlanmıyor mu acaba bir sorun mu var anlamadım.Güünnnaayyddıınnnnn...
Her şeye rağmen gülümseyiiiinnnnnn...
Canım şimdi gördüm..merhaba canım dün yazmıştım ama görmedin galiba tekrar alıntı yaptım yada benim mesajlarda mı sorun var yayınlanmıyor mu acaba bir sorun mu var anlamadım.
çokta geçmiş olsun o zaman şimdiden bebişlere yer açmak lazım, rahimdeki perde olayı rahim filmi ile mi ortaya çıktı, birde sanırım bu embriyolara uygulanan işleme pgt mi deniyor? bunlar için sanırım ayrıca ücretlendirme yapıyor başkent hastanesi değilmi?ankara daki hiçbir doktora ve lab agüvenemiyorum.kim iyi bir sonuç aldıysa orası çok güzel , kim sonuç alamadıysa o merkez yada doktor çok kötü.kafam çok karışık.durum erken over yetmezliği olunca birde...
Anladım canım teşekkür ederim inşallah bülent bey bizlere uğurlu gelir doğrusu dün baya panik oldum ilk konntrolümdü merkez zaten kalabalık görevlilerden hangisi doktor hangisi asistan hangisi sekreter anlamadım beni muayene eden kimdi onu bile bilmiyorum. Üstüne birde daha tedavinin 4. Gününde 1300 tl ilaç parası verdim Allahım ne oluyor neredeyim dedim. İnşallah pazartesi günkü kontrolümde içim biraz rahatlar.Canım şimdi gördüm..
Demek aynı merkezdeyiz..
Ben buradan yani forum aracılığı ile tanıştım Bülent hocayla...
Kendisine ait bir bölüm var birlikte moderatörlüğünü yaptığımız görmüşsündür belki üyelerin sorularını yanıtlıyor...
Bir gün burda iletişime geçtik ve Ankara dan İstanbul a maceram başladı...
Çok kalabalık tüp bebek bölümü ve doktorumuz da yoğun haliyle...
Her zaman kendisi ilgilenemeyebilir ama birlikte çalıştığı ekibi çok iyi için rahat olsun lütfen..
Muayenelerimde 1 kez dek gelemedim hocaya diğer zamanlar o baktı bana..
Opu da da o vardı..Henüz transfer olmadım ben aşamalı bir tedavideyim..
Anladım canım teşekkür ederim inşallah bülent bey bizlere uğurlu gelir doğrusu dün baya panik oldum ilk konntrolümdü merkez zaten kalabalık görevlilerden hangisi doktor hangisi asistan hangisi sekreter anlamadım beni muayene eden kimdi onu bile bilmiyorum. Üstüne birde daha tedavinin 4. Gününde 1300 tl ilaç parası verdim Allahım ne oluyor neredeyim dedim. İnşallah pazartesi günkü kontrolümde içim biraz rahatlar.
Valla canım gözlüklü bir bayandı acaba doktor mu diye düşündüm. İnşallah bahsettiğin kişidir. Bu arada bülent beyle bende bu forum aracılığıyla tanıştım. Bu forum sayesinde seçtim. Oradada soruyorlar zaten bende forumu söyledim. Hatta kendisine soru sormuştum hatırlıyorum seni dedi. Bende kendisine hastahanede ulaşamazsam forumdan yazarım artıkBir bayanmıydı muayene eden Ayşe hanımdır...Bir de Halit Fırat Erden var ama o bakmaz genelde Ayşe hoca bakar..
Bana da bakmıştı ve çok güzel detaylı bilgi vermişti yumiler hakkında...
Bölüm her zaman o kadar kalabalık olmuyor gün içinde belli saatlerde yoğunluk oluyor sonra rahat..
Ne kadar erken gider kan verip beklersen o kadar erken alırlar seni..
İlaçlar her yerde aynı canım kendi tanıdığın bir eczacıdan almıyorsan satış fiyatları değişmiyor..
Benimde rahmim hafif tersmiş canım kalp şeklinde bebişler bi gelse daha rahimde sevgiyi alıcaklarPerde büyük değilmiş ufakmış ama alınsa iyi olur dedi..3 tüp bebek denemesi yaptım ben ve yıllardır ultrasona girerim hiç bir doktor rahminde perde var demedi bana Bülent hoca ile ilk muayenemizde rahimde perde var alalım dedi şok oldum tabii..Aynı gün beni rahim filmine gönderdi ve rahim filminde hafif kalp şeklinde rahim sonucu çıktı rahmim kalp şeklindeymişçok romantikkkkk bir de dış gebelik yaşamıştım ben o da sol tüpümde hasara yol açmış o çıktı histeroskopi şart bana anlayacağın..Bunca yıl bir sürü şey yaşadı rahmim bir bakıma almak lazım
Başkent hastanesi labaratuvar konusunda çok yeterli mi bilemiyorum ama gebelik oranları yüksek..Orada sadece pgt yapılıyor yani embriyonun 8-9 kromozomu taranabiliyor diye biliyor..Benim şu an embriyolara yaptırdığım tam kromozom taraması aCGH...Tamamı taranıyor kromozomların...Labaratuvar konusunda Ankarada Memorial i öneririm...
Tabii doktor canım sana bakan daha nelerValla canım gözlüklü bir bayandı acaba doktor mu diye düşündüm. İnşallah bahsettiğin kişidir. Bu arada bülent beyle bende bu forum aracılığıyla tanıştım. Bu forum sayesinde seçtim. Oradada soruyorlar zaten bende forumu söyledim. Hatta kendisine soru sormuştum hatırlıyorum seni dedi. Bende kendisine hastahanede ulaşamazsam forumdan yazarım artık
Hakkında hayırlısı olsun canım ewet biraz yıpratıcı zorlu bi süreç kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman başla tedaviye senin psikolojin çok önemli çünkü bu süreçte opuda zaten anestezi veriyolar ama transferde hiç gerek yok hiçbişey anlamıyosun çünkümerhaba arkadaşlar kısmette tüp bebek bölümünde yazı paylaşmak da varmış ben 5 ocakta aşılama yaptırdım ilk aşılamamda tutmadı ikinci aşılama için kararsız kaldım çünkü yaşım 32 ve doktoru tüp bebek diyor bende yaklaşık 1 seneyi geçti defalarca ilaç tedavisi gördüm ve psikolojik olarak yıprandım için tüp bebek tedavisine 3 ay sonra başlayalım dedim yaz tatilini yakın olur çünkü çalışıyorum tüp bebekte dinlenmek gerekiyormuş benim doktorum uzun protokol uyguluyor haziran gibi yani en geç başlamayı düşünüyorum ama çok fazla korkum var aşılama rahim ters olduğu için çok zor oldu çok kanamam oldu tüp bebekte anestezi yaparız dedi hem yumurta toplamada hemde transfer sırasında anestezi alacağım bu da beni çok geriyor
Benimde rahmim hafif tersmiş canım kalp şeklinde bebişler bi gelse daha rahimde sevgiyi alıcaklar
Canım hastahanenin sitesinde tüp bebek merkezinin fotoğrafı varya orada bülent beyin yanında duran beyaz önlüklü bayan kim ayşe hanım dediğin o mu. Ben onu orada gördüm ama beni muayene eden o değildi.Tabii doktor canım sana bakan daha neler
Emin ellerdeyiz inan buna en baştan soru işaretleri olmasın kafanda...
Hoca çok yoğun olduğunda foruma da giremiyor
Neyse ben ulaşırım bana dersin
Aşılama ile zaman kaybetmemeni tercih ederim bende...merhaba arkadaşlar kısmette tüp bebek bölümünde yazı paylaşmak da varmış ben 5 ocakta aşılama yaptırdım ilk aşılamamda tutmadı ikinci aşılama için kararsız kaldım çünkü yaşım 32 ve doktoru tüp bebek diyor bende yaklaşık 1 seneyi geçti defalarca ilaç tedavisi gördüm ve psikolojik olarak yıprandım için tüp bebek tedavisine 3 ay sonra başlayalım dedim yaz tatilini yakın olur çünkü çalışıyorum tüp bebekte dinlenmek gerekiyormuş benim doktorum uzun protokol uyguluyor haziran gibi yani en geç başlamayı düşünüyorum ama çok fazla korkum var aşılama rahim ters olduğu için çok zor oldu çok kanamam oldu tüp bebekte anestezi yaparız dedi hem yumurta toplamada hemde transfer sırasında anestezi alacağım bu da beni çok geriyor
Canım hastahanenin sitesinde tüp bebek merkezinin fotoğrafı varya orada bülent beyin yanında duran beyaz önlüklü bayan kim ayşe hanım dediğin o mu. Ben onu orada gördüm ama beni muayene eden o değildi.
Valla canım ilk gittiğimde beni muayene için hazırlayan bayan dün beni muayene etti. Bu işte bir tuhaflık var dünde şaşırdım sizmi muayene edeceksiniz dedim evet dedi. Herzaman orada olan biri anlayacağın. Keşke adını sorsaydım önlüklerinin üzerinde isim ünvan vs yazmıyorki bilelim. Off ya çok moralim bozuk.Evet canım beyaz önlüklü olan Ayşe hanım..
Başkası baktıysa bölüm yoğun diye kadın doğum bölümünden doktor gelip bakmış olabilir..
Doktordan başkası bakmaz yani...
Mesela Halit hoca tüp ekibinde resimde ama odası orada değil işi olunca geliyor tüp birimine...
Tamam anladım ben senin dediğin hanımı..Valla canım ilk gittiğimde beni muayene için hazırlayan bayan dün beni muayene etti. Bu işte bir tuhaflık var dünde şaşırdım sizmi muayene edeceksiniz dedim evet dedi. Herzaman orada olan biri anlayacağın. Keşke adını sorsaydım önlüklerinin üzerinde isim ünvan vs yazmıyorki bilelim. Off ya çok moralim bozuk.
Pazartesi öğrenirim artık canım inşallah doktordur ama hiç öyle bir hali yoktu. Yumurta takibi için bülent beyden vazgeçtim opu ya ve trasfere girsin ona bile razı olacağım. Sonuçta ben 1200 km yolu bülent beyde tedavi olmak için geldim ekibi benim için ikinci sırada ben doktor için geldim merkez için değil. otel odalarında mahfoluyoruz. Kendisine güvenmek istiyoruz umarım hayal kırıklığına uğramayız.Tamam anladım ben senin dediğin hanımı..
Ben masada yatarken gelmişti yanıma ve sorular sormuştu dosyama eklemişti ben o da doktor diye düşündüm ünvanını sormadım ama doktor gibi bir hali vardı...
Canım bunu mutlaka görüş ve içini rahatlat..Pazartesi öğrenirim artık canım inşallah doktordur ama hiç öyle bir hali yoktu. Yumurta takibi için bülent beyden vazgeçtim opu ya ve trasfere girsin ona bile razı olacağım. Sonuçta ben 1200 km yolu bülent beyde tedavi olmak için geldim ekibi benim için ikinci sırada ben doktor için geldim merkez için değil. otel odalarında mahfoluyoruz. Kendisine güvenmek istiyoruz umarım hayal kırıklığına uğramayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?