canım ben bülent beyin direk hastası değildim eskişehir acıbademde tüp bebek ünitesi yokken eskişehirde yumurta kontrollerim yapıldı yumurta toplamaya ve transfere maslak acıbademe gittik yumurta toplamaya kendi drum geldi transfere gelemedi bülent hoca yaptı transferimi :) sen onun hastasıymışsın bence seninkilere de girer :) allahım yardımcın olsun :) sonu bebişli olsun :)Pazartesi öğrenirim artık canım inşallah doktordur ama hiç öyle bir hali yoktu. Yumurta takibi için bülent beyden vazgeçtim opu ya ve trasfere girsin ona bile razı olacağım. Sonuçta ben 1200 km yolu bülent beyde tedavi olmak için geldim ekibi benim için ikinci sırada ben doktor için geldim merkez için değil. otel odalarında mahfoluyoruz. Kendisine güvenmek istiyoruz umarım hayal kırıklığına uğramayız.
Anladım canım,zaten tüp bebek tedavisinde usg tanıları çok önemli bence.eylül ayından bu yana tedavi olmama rağmen bunu anladım.iğneler işe yaramadı bende bana göre, 2 yumurta alındı opuda 3. çikolata kistiymiş 1,5 cm çapında.içini boşaltmış doktorum. 2 yumurtadan teki geç döllendi ve bence kaliteli değildi,gata bu konuda pek ser veriyor sır vermiyor.ama doktorum çok iyi.o geç döllenen transfer edildi ve o da tutmadı zaten.Perde büyük değilmiş ufakmış ama alınsa iyi olur dedi..3 tüp bebek denemesi yaptım ben ve yıllardır ultrasona girerim hiç bir doktor rahminde perde var demedi bana Bülent hoca ile ilk muayenemizde rahimde perde var alalım dedi şok oldum tabii..Aynı gün beni rahim filmine gönderdi ve rahim filminde hafif kalp şeklinde rahim sonucu çıktı rahmim kalp şeklindeymişçok romantikkkkk bir de dış gebelik yaşamıştım ben o da sol tüpümde hasara yol açmış o çıktı histeroskopi şart bana anlayacağın..Bunca yıl bir sürü şey yaşadı rahmim bir bakıma almak lazım
Başkent hastanesi labaratuvar konusunda çok yeterli mi bilemiyorum ama gebelik oranları yüksek..Orada sadece pgt yapılıyor yani embriyonun 8-9 kromozomu taranabiliyor diye biliyor..Benim şu an embriyolara yaptırdığım tam kromozom taraması aCGH...Tamamı taranıyor kromozomların...Labaratuvar konusunda Ankarada Memorial i öneririm...
Anladım canım,zaten tüp bebek tedavisinde usg tanıları çok önemli bence.eylül ayından bu yana tedavi olmama rağmen bunu anladım.iğneler işe yaramadı bende bana göre, 2 yumurta alındı opuda 3. çikolata kistiymiş 1,5 cm çapında.içini boşaltmış doktorum. 2 yumurtadan teki geç döllendi ve bence kaliteli değildi,gata bu konuda pek ser veriyor sır vermiyor.ama doktorum çok iyi.o geç döllenen transfer edildi ve o da tutmadı zaten.
ankara memorial, istanbul gibiyse evet lab ve embriyologları çok iyidir.bu arada dr. ile görüştünmü.sanırım şubat ayında transfer olur,Allah bu embriyolarla yüzünüzü güldürür umarım...kalp şeklinde rahimde ayrı bir hoşluk tabii,aşkınızın meyvesi orada büyüyeceğinden :)
İnşallah güzel şeyler duyacağız sizinle ilgili :) ilk tedavim kısa protokoldu belki uzun uygulanır bu sefer ama işte bilemiyorum.Kesinlikle ultrason deyip geçmemek lazım aslında bir çok şey o muayenelerde görülebiliyor...Çikolata kisti sebebiyle az yumi üretiyor olabilirsin canım bu kist yumurtalıkların düşmanı resmen...Bu kez daha etkili bir protokol uygulanır umarım ve daha iyi yumiler elde edersiniz.Memorial iyi tabi ki burada yakın zamanda gebe kalan bir arkadaşımız var biri de yeni tedaviye başladı...Doktorum dün yoğundu sanırım dönüş yapmadılar bana ama en kısa zamanda görüşür son durumu yazarım canım...
İnşallah güzel şeyler duyacağız sizinle ilgili :) ilk tedavim kısa protokoldu belki uzun uygulanır bu sefer ama işte bilemiyorum.
ne zamandır ultrasona giriyorum çikolata kistim opu da ortaya çıktı benimde.kısmet işte.3. yumurta diye beklerken nur topu gibi kistim olmuş :) kısmetten öte yol yok burdaki bütün kadınlar gibi elimden geleni yapmaya çalışıyorum
bu hafta sonu çalıştığım cumartesi o yüzden buralardayım, kızçeler ya uykuda ya aileyle uzun kahvaltıdalar muhtemelen
Allahın izniyle oda olacak hayırlısı inşallahİnşallah tatlım...
Aşama aşama bir şeyleri halletik hep bir de dondurulmuş kuzularımla kavuşsam süper olacak..
Herkese guzel haftasonlari.
Egunal cnm ins geride kalan brbeklerin ins seninle gobisinde buyuyecek..
kızlar gunaydın hayırlı gunler kntrolden geldım e2 degım 3000 bıtane daha adını unuttum oda 1.2 cıktı tıransver ıptal pazaertesı opu olcakmıs dondurulcakmıs yumurtalar doktrolada konusamadık kac ay sonra tıransver olcak ve o surec nasıl bılgısı olan bılgı verırse cok mutlu olurum
Cnm e2yuksek oldugu icin ohss olmaman icin transfer etmicekler demekki daha iyi bu transferle dahada artardikızlar gunaydın hayırlı gunler kntrolden geldım e2 degım 3000 bıtane daha adını unuttum oda 1.2 cıktı tıransver ıptal pazaertesı opu olcakmıs dondurulcakmıs yumurtalar doktrolada konusamadık kac ay sonra tıransver olcak ve o surec nasıl bılgısı olan bılgı verırse cok mutlu olurum
allah razı olsun cok tesekkur ederım dk dedı dnmuslarla sans daha yuksek uzulme rahım dınlenır dedı bısey daha sorcam pekı opu gunu dk bana dermı bı ay sonrakı adetınle gel tedavıye baslayıp o ay tırans ver edelım dıye soylermı bde aynı bugune kadarkı gıbı olcak surec adetle baslayıp 2 gunde bır knt mu olcak allah hepımızın yuznu guldursun bılıyorum cok soru soruyorum ama bana hıc bılgı verılmedı o surecle ılgılı nolur kusura bakma cok sordum musabeyle konustum ayrı ucret alınmıycak dedı ama ben duzgun anlatabıldımmı sorumu musabecıye bılmıyorum ınsallah dogru anlamıs ve anlatmısmdır fark alınmazCanım transferin iptal olması çok daha iyi daha sonra dinlenmiş rahmine transfer edilmesi daha iyi sonuçlar veriyor artık...
Bir ay dinlenip sonraki ay başlayabilirsin..
Yumurtalar toplanacak eşin sperm verecek aynı gün ve döllenmeleri beklenecek toplamadan 24 saat sonra kaç yumi döllendi onun haberini verecekler...sonra embriyo gelişim süreci takip edilecek muhtemelen 5.güne kadar bekletip öyle dondururlar...
Yani yumurtaları toplayıp dondurmayacaklar embriyo haline gelince embriyolar dondurulacak bende ki gibi..
Biliyorsun bende dondurulmuş transferi olacağım...
Şu an her şey olması gerektiği gibi ilerliyor sakın endişe duyma..
e2 değerin yüksek biraz benimde öyle oluyor hep bu gibi durumlarda daha sonra transfer olmak daha iyi sonuçlar veriyor.
hakkımızda hayırlısı olsun hep duva ettım rabbım hayırla sonuclandır rabbım kolaylastır zorlastırma dıye demekkı boylesı hayırlı olcakCnm e2yuksek oldugu icin ohss olmaman icin transfer etmicekler demekki daha iyi bu transferle dahada artardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?