2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ücret alınmayacak canım transferde dondurulmuşların kalırsa onlar için ücret talep edebilirler daha sonra ama o da çok yüksek bir ücret olmaz...Önce embriyoların durumu belli olur en son iş sana transfer için gün verirler yani şu ay başlarız derler..adet olursun bir iki hap kullanacaksın sadece bunlar maliyetli haplar değil..sık sık kontrole gitmeyeceksin rahim duvarı kalınlığın yeterli kalınlığa gelince transfer olacaksın sonrası zaten şimdi transfer olsanda aynı olacaktı bir farkı yok..

canım cok tesekkur ederım cok sagol benı bılgılendırdıgın ıcın allah razı olsun yoksa ıcım ıcımı yıcektı nasıl olcak nolcak dıye hepımızın bebıslerı gelsın ınsallah hersey hepımız ıcın cok guzel olsun korktugum gıbı degılmıs merktaan ıcım ıcımı yıyordu

Rica ederim canım..
Opudan sonrası beklemeyle geçecek daha çok...

Amin inşallah canım
Sen daha önce rahim filmi çektirmemiş miydin?

Amin inşallah canım

Sen daha önce rahim filmi çektirmemiş miydin?

Çektirdim canım ama taaa aşılamalardan önce eski olmasından dolayı ve üzerine 2 aşılama 3 tüp ve bir dış gebelik geçirmemden dolayı tekrarlandı..tüplerde sıvı birikimi var mı ona da bakalım dedi varsa o sıvı embriyonun tutunmasına engel çünkü..

Naber kızlarrr? Ben afedersiniz tabanı yanmış köpek gibi geziyom doktor kontrollü dışarı çık dedi ben de öyle yapıyom nasıl?

Kizlar birsey sorucam buraya da yazayim kafama takildi
Transferden once progesteron degeriniz kac cikti?
Bazilarinda progesteron yuksek cikti transferim iptal oldu falan yazanlar oluyo ya okudugum kariyla 1 in altinda olmasi gerekiyormus bilginiz varmi bu konuda
Benim son kontrolde 1.64 cikmis
Ama transferi yapti doktorum E2 1605 cikmisti

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum .... bu benim 5. tüp bebek denemem ....daha önceki denemelerim adet tarihimden 17-18 gün sonra transfer yapılıyordu.... transferden 12 gün sonra test tarihim oluyordu...sonuçlar negatif olmuştu ... negatifi öğrendikten sonraki haftada adet oluyordum..... ama bu seferki tüp bebek denememde adet tarihimden 25 gün sonra yani 13 ocakta transferim oldu buna göre hesaplarsam 19 ocakta adet olmam gerek eğer hamile değilsem ama benim test tarihim 25 ocak .... acaba 19 ocaktan sonra idrar testi yapsam belli olurmu....???? sonuçta adet tarihini geçmiş oluyorum.....
ayyyy biraz karışık oldu sanırım ... inşallah anlatabilmişimdir ....:)

kızlarrr nasılsınızzz iyi akşamlarrr...
nar suyu ve cekırdekle moral yapmaya calısıyorum..
biraz gerginimm bu bekleme sürecii cok zor

Ay haklisin cnm beklemek zordur ama ne bilim ii dusunde baska seylerle ugras aklin dagalsin gerci aklin nerde olursa olsun hep bi kosede durur bu konu sonu hayirli haberler olsun insl

Ay haklisin cnm beklemek zordur ama ne bilim ii dusunde baska seylerle ugras aklin dagalsin gerci aklin nerde olursa olsun hep bi kosede durur bu konu sonu hayirli haberler olsun insl

amin canımm inşallahh öyle olur tabii.. bende unutmaya çalışıyorum ama hafta sonu biterse biraz daha rahatlarım sanırım:)
sen nasılsın??

Walla bende aynı durumdayım napıcamı bilmiyom.kese ne zaman gözükcek.bebek şimdilik ne kadarlık bebek.herşeyi cok merak ediyorum

Nar suyumu
İçmeeeee...
Rahim kalınlığı üzerine etkisi var ters teper falan içme yeterince ilaç takviyesi alıyorsun nar suyundan başka bir şey bulamadın mı içmek için

Nar suyumu
İçmeeeee...
Rahim kalınlığı üzerine etkisi var ters teper falan içme yeterince ilaç takviyesi alıyorsun nar suyundan başka bir şey bulamadın mı içmek için

aaaa ama içebilirsin diyenler var... neyse içmem bir daha ..
1 kereden bişi olmaz heralde değil mi :))
zaten relg olacakmışım gibi bi gazlanmaya başadım.. geceleri uyurken sıkıntı basıyor sürekli uyanıyorum.. hiç bişi bir şeyin habercisi olmayabilir dedi hemşire ama.. gene de relg belirtileri beni biraz geriyor..

evet tatlım 4.gününe kadar içiyorsun öncesinden başlayıp aslında ama. ben bugün içtim bi :)
Her gün 1 muz 1 kivi 3 dilimde ananas ye olurmu.kayısı suyunuda ihmal etme.bunlar bebeği tutunduruyo..muz kabızlık yapar diye korkma yapmıyo.kayısı suyunu bolca iç.inşlh bebiş tutunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…