allah razı olsun cok tesekkur ederım dk dedı dnmuslarla sans daha yuksek uzulme rahım dınlenır dedı bısey daha sorcam pekı opu gunu dk bana dermı bı ay sonrakı adetınle gel tedavıye baslayıp o ay tırans ver edelım dıye soylermı bde aynı bugune kadarkı gıbı olcak surec adetle baslayıp 2 gunde bır knt mu olcak allah hepımızın yuznu guldursun bılıyorum cok soru soruyorum ama bana hıc bılgı verılmedı o surecle ılgılı nolur kusura bakma cok sordum musabeyle konustum ayrı ucret alınmıycak dedı ama ben duzgun anlatabıldımmı sorumu musabecıye bılmıyorum ınsallah dogru anlamıs ve anlatmısmdır fark alınmaz
canım cok tesekkur ederım cok sagol benı bılgılendırdıgın ıcın allah razı olsun yoksa ıcım ıcımı yıcektı nasıl olcak nolcak dıye hepımızın bebıslerı gelsın ınsallah hersey hepımız ıcın cok guzel olsun korktugum gıbı degılmıs merktaan ıcım ıcımı yıyorduÜcret alınmayacak canım transferde dondurulmuşların kalırsa onlar için ücret talep edebilirler daha sonra ama o da çok yüksek bir ücret olmaz...Önce embriyoların durumu belli olur en son iş sana transfer için gün verirler yani şu ay başlarız derler..adet olursun bir iki hap kullanacaksın sadece bunlar maliyetli haplar değil..sık sık kontrole gitmeyeceksin rahim duvarı kalınlığın yeterli kalınlığa gelince transfer olacaksın sonrası zaten şimdi transfer olsanda aynı olacaktı bir farkı yok..
Rica ederim canım..canım cok tesekkur ederım cok sagol benı bılgılendırdıgın ıcın allah razı olsun yoksa ıcım ıcımı yıcektı nasıl olcak nolcak dıye hepımızın bebıslerı gelsın ınsallah hersey hepımız ıcın cok guzel olsun korktugum gıbı degılmıs merktaan ıcım ıcımı yıyordu
Amin inşallah canımcanım benim biliyorsun annem yanımda çok sık giremiyorum haliyle
son durumunu şimdi okudum 2 tane kuzucuk var demek Maşallah o kuzucuklara
eee ne zaman gelicek annelerinin göbüşlerine
canım hakkında hayırlısı olsun
umarım herşey çok güzel başlar ve öyle devam eder
Sen daha önce rahim filmi çektirmemiş miydin?Perde büyük değilmiş ufakmış ama alınsa iyi olur dedi..3 tüp bebek denemesi yaptım ben ve yıllardır ultrasona girerim hiç bir doktor rahminde perde var demedi bana Bülent hoca ile ilk muayenemizde rahimde perde var alalım dedi şok oldum tabii..Aynı gün beni rahim filmine gönderdi ve rahim filminde hafif kalp şeklinde rahim sonucu çıktı rahmim kalp şeklindeymişçok romantikkkkk bir de dış gebelik yaşamıştım ben o da sol tüpümde hasara yol açmış o çıktı histeroskopi şart bana anlayacağın..Bunca yıl bir sürü şey yaşadı rahmim bir bakıma almak lazım
Başkent hastanesi labaratuvar konusunda çok yeterli mi bilemiyorum ama gebelik oranları yüksek..Orada sadece pgt yapılıyor yani embriyonun 8-9 kromozomu taranabiliyor diye biliyor..Benim şu an embriyolara yaptırdığım tam kromozom taraması aCGH...Tamamı taranıyor kromozomların...Labaratuvar konusunda Ankarada Memorial i öneririm...
Teşekkür ederim canım pazartesi gideceğim başlaya biliriz derse başlayacağımYepyeni umutlarla yine yeni yeniden...
Sağlıklı gebelik diliyorumm canım bu kez...
Amin inşallah canım
Sen daha önce rahim filmi çektirmemiş miydin?
GEZ tabi doğumdan sonra bu günleri çok arayacaksınNaber kızlarrr? Ben afedersiniz tabanı yanmış köpek gibi geziyom doktor kontrollü dışarı çık dedi ben de öyle yapıyom nasıl?
GEZ tabi doğumdan sonra bu günleri çok arayacaksın
Ay haklisin cnm beklemek zordur ama ne bilim ii dusunde baska seylerle ugras aklin dagalsin gerci aklin nerde olursa olsun hep bi kosede durur bu konu sonu hayirli haberler olsun inslkızlarrr nasılsınızzz iyi akşamlarrr...
nar suyu ve cekırdekle moral yapmaya calısıyorum..
biraz gerginimm bu bekleme sürecii cok zor
Ay haklisin cnm beklemek zordur ama ne bilim ii dusunde baska seylerle ugras aklin dagalsin gerci aklin nerde olursa olsun hep bi kosede durur bu konu sonu hayirli haberler olsun insl
Walla bende aynı durumdayım napıcamı bilmiyom.kese ne zaman gözükcek.bebek şimdilik ne kadarlık bebek.herşeyi cok merak ediyorumAr
arkadaşlar merhaba bi şey sorcam pozitif sonucu aldıktan sonra hal ve hareketler nasıl olmalı acaba ben merak ediyorum transfer sonrası kork korka davrandığım için bi alışkanlık oldu dışarı çıkmıyorum ben
Nar suyunu transferden sonra mi iciyosunkızlarrr nasılsınızzz iyi akşamlarrr...
Nar suyunu transferden sonra mi iciyosun
kızlarrr nasılsınızzz iyi akşamlarrr...
Nar suyumu
İçmeeeee...
Rahim kalınlığı üzerine etkisi var ters teper falan içme yeterince ilaç takviyesi alıyorsun nar suyundan başka bir şey bulamadın mı içmek için
Her gün 1 muz 1 kivi 3 dilimde ananas ye olurmu.kayısı suyunuda ihmal etme.bunlar bebeği tutunduruyo..muz kabızlık yapar diye korkma yapmıyo.kayısı suyunu bolca iç.inşlh bebiş tutunurevet tatlım 4.gününe kadar içiyorsun öncesinden başlayıp aslında ama. ben bugün içtim bi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?