hiç gerilme kuzum, gaz çok normal o kadar ilaca. Regl olmana da imkan yok ilaçlardan ötürü. Ya zaten dün bir bugün iki. Pazartesi işe gidince biraz daha rahatlarsın. Olumlama yap bol bol. Kitap oku. Sarılıyorum sana nolur gerilme.aaaa ama içebilirsin diyenler var... neyse içmem bir daha ..
1 kereden bişi olmaz heralde değil mi :))
zaten relg olacakmışım gibi bi gazlanmaya başadım.. geceleri uyurken sıkıntı basıyor sürekli uyanıyorum.. hiç bişi bir şeyin habercisi olmayabilir dedi hemşire ama.. gene de relg belirtileri beni biraz geriyor..
aaaa ama içebilirsin diyenler var... neyse içmem bir daha ..
1 kereden bişi olmaz heralde değil mi :))
zaten relg olacakmışım gibi bi gazlanmaya başadım.. geceleri uyurken sıkıntı basıyor sürekli uyanıyorum.. hiç bişi bir şeyin habercisi olmayabilir dedi hemşire ama.. gene de relg belirtileri beni biraz geriyor..
Hiç ger
hiç gerilme kuzum, gaz çok normal o kadar ilaca. Regl olmana da imkan yok ilaçlardan ötürü. Ya zaten dün bir bugün iki. Pazartesi işe gidince biraz daha rahatlarsın. Olumlama yap bol bol. Kitap oku. Sarılıyorum sana nolur gerilme.
Her gün 1 muz 1 kivi 3 dilimde ananas ye olurmu.kayısı suyunuda ihmal etme.bunlar bebeği tutunduruyo..muz kabızlık yapar diye korkma yapmıyo.kayısı suyunu bolca iç.inşlh bebiş tutunur
İçme canım Allah Allah tutunma olsun diye yapmayacağımız şey yok...
Rabbim ol desin yeter ki elinden geleni yaptın ilaçlarını kullan yan gelip yat keyfini çıkar lütfen...
Ben Nar suyu ile ilgili şunu bilirim hep,transfer gününe kadar rahim kalınlaşsın diye kullanılır transferden sonra kullanılırsa incelmeye sebep olabilir..Bu ne kadar doğrudur bilemem ama bildiğim bu..Yani transferden sonra 4 gün içildiğini kim söylüyor daha neler
Regl belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen aynıdır dip not
Ben de tam tersi gebelikte nar suyu icilmez icirtilmez diye biliyorumevet tatlım 4.gününe kadar içiyorsun öncesinden başlayıp aslında ama. ben bugün içtim bi :)
tamam canımm bır daha yemiyoreee:))
sana kocamannn sarılıyorummm
Aynen canım ben de onu diyorum işteBen de tam tersi gebelikte nar suyu icilmez icirtilmez diye biliyorum
Hatta kizlardesim cok asermisti annem izin vermedi sadece birkac tanesinden yiyebilmisti eskiler dediyse vardir bi sebebi bence
Peki ben neden daha 10. Gun regl oldum nerde yanlis yaptimHiç ger
hiç gerilme kuzum, gaz çok normal o kadar ilaca. Regl olmana da imkan yok ilaçlardan ötürü. Ya zaten dün bir bugün iki. Pazartesi işe gidince biraz daha rahatlarsın. Olumlama yap bol bol. Kitap oku. Sarılıyorum sana nolur gerilme.
Peki ben neden daha 10. Gun regl oldum nerde yanlis yaptim
Sanki hic tedavi gormemis onca hormonu almamis gibi progestan kullandigim halde adet tarihim saat bile şaşmadı
Zaten o fitili de hic gozum tutmamisti 3 saat de yatsam kalktigim gibi akiyodu tamamen
Sizin bir hata yaptığınızı sanmıyorum. Kendinizi suçlayıp üzmeyin lütfen. İlaç prosedürü ve etkileri kişiden kişiye fark gösterebilir. Ama lütfen yılmayın. Pes etmeyin. Negatif tedavi yoktur. Zamanı gelmemiş bebek vardır. Zamanı geldiğinde kolaylıkla gelmesini dilerim size.Peki ben neden daha 10. Gun regl oldum nerde yanlis yaptim
Sanki hic tedavi gormemis onca hormonu almamis gibi progestan kullandigim halde adet tarihim saat bile şaşmadı
Zaten o fitili de hic gozum tutmamisti 3 saat de yatsam kalktigim gibi akiyodu tamamen
Mrb arkadaşlar bilgisi olanlar yardım edin lütfen kafayı yiyeceğim. Ben bugün tedavinin 6. Günündeyim sabahtan beri ara ara beyazımsı bir akıntım var. Benim yumurtalar erkenden çatlamış olabilir mi.Bu akşam çatlatmama iğnesi vuruldum. Adet sancısı gibi belimde ağrı karnımda gaz vs herşey var sizce normal mi.
Cnm bende iki negatuftede test gunu adet oldum ilk denemede bende jel kullandim hemsire teste kadar kullan demedi bende acemi bitti almadim ona bagladim eksik kullandim diye ikinci tedavide igne kullandim tum ilaclari saatinde aldim yine olmadi ve test gununde oldum adet o yuzden jeldi igneydi biraz adetleri durduramiyoPeki ben neden daha 10. Gun regl oldum nerde yanlis yaptim
Canım eski adet tarihi unut şimdi her şey ilaçlarla yeniden planlandı test tarihin regl tarihindir...arkadaşlar size bişey sormak istiyorum .... bu benim 5. tüp bebek denemem ....daha önceki denemelerim adet tarihimden 17-18 gün sonra transfer yapılıyordu.... transferden 12 gün sonra test tarihim oluyordu...sonuçlar negatif olmuştu ... negatifi öğrendikten sonraki haftada adet oluyordum..... ama bu seferki tüp bebek denememde adet tarihimden 25 gün sonra yani 13 ocakta transferim oldu buna göre hesaplarsam 19 ocakta adet olmam gerek eğer hamile değilsem ama benim test tarihim 25 ocak .... acaba 19 ocaktan sonra idrar testi yapsam belli olurmu....???? sonuçta adet tarihini geçmiş oluyorum.....
ayyyy biraz karışık oldu sanırım ... inşallah anlatabilmişimdir ....:)
Endişe etme tatlım normaldir o ignelerden.bende de oldu o tarz akintilar fazlaca hemde. kaşık ağrısı şişkinlik kilo artışı tedavi süresince yaşayacaksın bunları korkma yumuslar çatlamaz daha büyüyor lar buyudukleri için ağrıların oluyoMrb arkadaşlar bilgisi olanlar yardım edin lütfen kafayı yiyeceğim. Ben bugün tedavinin 6. Günündeyim sabahtan beri ara ara beyazımsı bir akıntım var. Benim yumurtalar erkenden çatlamış olabilir mi.Bu akşam çatlatmama iğnesi vuruldum. Adet sancısı gibi belimde ağrı karnımda gaz vs herşey var sizce normal mi.
Normal cnm igneler gaz sancisi yapiyo yumurtalarda kasiklarda agri bu arada tedavin.hayirli sonuda ins bebisli olur sagliklaMrb arkadaşlar bilgisi olanlar yardım edin lütfen kafayı yiyeceğim. Ben bugün tedavinin 6. Günündeyim sabahtan beri ara ara beyazımsı bir akıntım var. Benim yumurtalar erkenden çatlamış olabilir mi.Bu akşam çatlatmama iğnesi vuruldum. Adet sancısı gibi belimde ağrı karnımda gaz vs herşey var sizce normal mi.
Kizlar birsey sorucam buraya da yazayim kafama takildi
Transferden once progesteron degeriniz kac cikti?
Bazilarinda progesteron yuksek cikti transferim iptal oldu falan yazanlar oluyo ya okudugum kariyla 1 in altinda olmasi gerekiyormus bilginiz varmi bu konuda
Benim son kontrolde 1.64 cikmis
Ama transferi yapti doktorum E2 1605 cikmisti
Mrb arkadaşlar bilgisi olanlar yardım edin lütfen kafayı yiyeceğim. Ben bugün tedavinin 6. Günündeyim sabahtan beri ara ara beyazımsı bir akıntım var. Benim yumurtalar erkenden çatlamış olabilir mi.Bu akşam çatlatmama iğnesi vuruldum. Adet sancısı gibi belimde ağrı karnımda gaz vs herşey var sizce normal mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?