2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hiç ger
hiç gerilme kuzum, gaz çok normal o kadar ilaca. Regl olmana da imkan yok ilaçlardan ötürü. Ya zaten dün bir bugün iki. Pazartesi işe gidince biraz daha rahatlarsın. Olumlama yap bol bol. Kitap oku. Sarılıyorum sana nolur gerilme.

İçme canım Allah Allah tutunma olsun diye yapmayacağımız şey yok...
Rabbim ol desin yeter ki elinden geleni yaptın ilaçlarını kullan yan gelip yat keyfini çıkar lütfen...
Ben Nar suyu ile ilgili şunu bilirim hep,transfer gününe kadar rahim kalınlaşsın diye kullanılır transferden sonra kullanılırsa incelmeye sebep olabilir..Bu ne kadar doğrudur bilemem ama bildiğim bu..Yani transferden sonra 4 gün içildiğini kim söylüyor daha neler
Regl belirtileri ile gebelik belirtileri hemen hemen aynıdır dip not

lulindamm teşekkür ederim canımm.. sanırım evde oturmak sıktıı bol bol film izliyorumm şuan.. koca da gece gelecek inşallah yarın su gibi geçer:)) kucaklıyorum bendee

Her gün 1 muz 1 kivi 3 dilimde ananas ye olurmu.kayısı suyunuda ihmal etme.bunlar bebeği tutunduruyo..muz kabızlık yapar diye korkma yapmıyo.kayısı suyunu bolca iç.inşlh bebiş tutunur

tamam canımm teşekkür ederimm:) ananas var hemen yiyeceğim:)

tamam canımm bır daha yemiyoreee:))
sana kocamannn sarılıyorummm

evet tatlım 4.gününe kadar içiyorsun öncesinden başlayıp aslında ama. ben bugün içtim bi :)
Ben de tam tersi gebelikte nar suyu icilmez icirtilmez diye biliyorum
Hatta kizlardesim cok asermisti annem izin vermedi sadece birkac tanesinden yiyebilmisti eskiler dediyse vardir bi sebebi bence

Peki ben neden daha 10. Gun regl oldum nerde yanlis yaptim
Sanki hic tedavi gormemis onca hormonu almamis gibi progestan kullandigim halde adet tarihim saat bile şaşmadı
Zaten o fitili de hic gozum tutmamisti 3 saat de yatsam kalktigim gibi akiyodu tamamen

bazen olabiliyor öyle canım kendini suçlama.. Sadece kısmet değilmiş diyelim.. Bende hep olmadığını öğrendiğim günün ertesi günü oldum hep.. Dilerim en kısa zamanda tekrar bi tedaviye başlar gebe kalırsın ya da başlamadan normal yolla hamile kalırsınn

Sizin bir hata yaptığınızı sanmıyorum. Kendinizi suçlayıp üzmeyin lütfen. İlaç prosedürü ve etkileri kişiden kişiye fark gösterebilir. Ama lütfen yılmayın. Pes etmeyin. Negatif tedavi yoktur. Zamanı gelmemiş bebek vardır. Zamanı geldiğinde kolaylıkla gelmesini dilerim size.

Mrb arkadaşlar bilgisi olanlar yardım edin lütfen kafayı yiyeceğim. Ben bugün tedavinin 6. Günündeyim sabahtan beri ara ara beyazımsı bir akıntım var. Benim yumurtalar erkenden çatlamış olabilir mi.Bu akşam çatlatmama iğnesi vuruldum. Adet sancısı gibi belimde ağrı karnımda gaz vs herşey var sizce normal mi.

her şey normal endişe etme. Aynısını ben de yaşadım:)

Cnm bende iki negatuftede test gunu adet oldum ilk denemede bende jel kullandim hemsire teste kadar kullan demedi bende acemi bitti almadim ona bagladim eksik kullandim diye ikinci tedavide igne kullandim tum ilaclari saatinde aldim yine olmadi ve test gununde oldum adet o yuzden jeldi igneydi biraz adetleri durduramiyosikma canini

Canım eski adet tarihi unut şimdi her şey ilaçlarla yeniden planlandı test tarihin regl tarihindir...

Endişe etme tatlım normaldir o ignelerden.bende de oldu o tarz akintilar fazlaca hemde. kaşık ağrısı şişkinlik kilo artışı tedavi süresince yaşayacaksın bunları korkma yumuslar çatlamaz daha büyüyor lar buyudukleri için ağrıların oluyo

Normal cnm igneler gaz sancisi yapiyo yumurtalarda kasiklarda agri bu arada tedavin.hayirli sonuda ins bebisli olur saglikla

Transfer öncesimi bakılan değerler için söyleniyor yoksa opu öncesi değerler için mi?
Transfer öncesi bakılmaz aslında opu öncesi değerler içinde transfer iptali e2 ile bağlantılı yüksek çıkarsa iptal olur senin ki gayet normal canım...

İnşallah normaldir arkadaşlar ya. Karın ağrısı değil ama şu akıntı endişendiriyor beni. Baya oluyor çünkü. Normalde bu kadar değildi. İyiki burası var yoksa hepten kafayı yerdim sağolun hepiniz.

Bende de oldu ama erken çatlamadı canım...
Hangi iğneleri vurdun ve kaç doz?
6.günde çatlatma iğnesi vurmanda süper valla erkenden toplama zamanın gelmiş
Ben 8 gün iğne vurmadan opu ya gitmem hep 8 gün
Sorryyyyyy yanlış anlamışım çatlatmama iğnesiymiş vurduğun düzeltiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…