2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende de oldu ama erken çatlamadı canım...
Hangi iğneleri vurdun ve kaç doz?
6.günde çatlatma iğnesi vurmanda süper valla erkenden toplama zamanın gelmiş
Ben 8 gün iğne vurmadan opu ya gitmem hep 8 gün
Canım çatlatmama iğnesi vuruldum çatlatma değil adı cetrotide bugün ilk defa vuruldum. Onun dışında 6 gündür gonalf f 187.5 vuruluyorum. Senin yumurtalar 8. Gün mü toplandı bende ortalama 14 günü bulur diyordum demek o kadar sürmüyor.

Bende 7 gun igne 9gun toplama oluyo bakalim bu tedavide nasil olcak ama ilac dozun dusuk iyi bir doz cnm

Ben de mesajımı son anda düzelttim farkettim yanlış anlamışım
Ben iğnelerin 5.günü cetrodite ye başladım 3 gün vurdum..8 gün iğne vuruyorum tedavinin 10.günü toplama oluyor...
Seninde gayet normal ki cetroditeye normal zamanda başlamışsın...

o zaman bende pazartesi günkü kontrolde çatlatma iğmesi vurulabilirim ben cumadan sonra olur diyordum. Ya canım merak etyiğim bir konu var kaç embriyo transfer ediliyor acaba genelde neye göre belirleniyor.

Normal yolla mumkun degil de nasip olursa 2 tane donmus bebek var :)
Doktor 2 ay sonra dedi ben de 1 ay olmaz mi diye pazarlik yaptim sanki o fazladan 1 ay ne kaybettirecekse
İnsallah Allah isteyen herkese nasip etsin tesekkurler
Ya forumda da cok konu var mesela progesteron 1,5 veya 1,6 falan cikanlar 1,2 cikanlarda bile transfer iptal edilmis
Deger 1'in altinda olmasi gerekiyormus yuksek olmasi rahim dokusunun bozulabileceginin gostergesiymiş.opu oncesi tahlilde iptal edildi seklinde yaziyo
Bende de opu oncesi 1'64 cikti ama birsey soylemedi doktorum neden acaba
Bahsettigime benzer bir konu şurda var
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tup-bebek-te-progesteron-yuksekligi.727226/

Canım senin evet 1.64 çıkmış ve biraz yüksek ama e2 normal bundan dolayı transferi ertelememiş olabilir.Her ikisininde yüksekliği rahim iç yapısını etkiliyor ve transfer daha sonraki aylara bırakılabiliyor..İlk tedavimde benimde yüksek çıktı mesela e2 değerim 5000 ni geçeli çoooook olmuştu ama transfer yapıldı yine de bazı doktorlar üzgünüm ama buna dikkat etmiyorlar ya da değerlendirme kriterleri farklı bilemiyorum.

o zaman bende pazartesi günkü kontrolde çatlatma iğmesi vurulabilirim ben cumadan sonra olur diyordum. Ya canım merak etyiğim bir konu var kaç embriyo transfer ediliyor acaba genelde neye göre belirleniyor.

Genelde 2 embriyo transfer ediyorlar..
Özellikle 30 yaş üzeri...
Hemen her merkez böyle.
Bakalım döllenen yumi sayın ne olacak..
Aşama aşama gidiyor her şey..
Yumiler toplanacak 24 saat sonra kaçı döllendi o belli olacak..
Sonraki günlerde de hücre sayısı,bölünme hızı kalitesini belli edecek..
Genellikle 1. ve 2. kalite embriyoların transferini yaparlar...

Bakalim dondurulmus tedavisinde fazla hormon almadigimizdan degerler de normal cikar insallah
Doktor once 2 ay bekleyelim dedi ben neden 2 ay diyince istersen 1 ay sonra gel bi bakalim dedi sence cok fark eder mi beklesemmi 2 ay?
Ve tabi 2 embriyo saglikli cozunurse o da var
Doktor pek bi aciklama yapmadi yaş faktoru var tabi falan dedi cok sacma sanki 50 yasindayim yasim 28
İnsallah bir sonrakinde hersey yolunda gider

Yasinin genc oldugunu belirtmistir belki yalnis aks ettirmistir cnm yoksa yasin 28super ben 35oldum desene senin doktor bizi oldurur tedaviye iyi hissediyor pisikolojin iyiyse basla canim ins bu sefer bebegin seni uzmez ve gelir

Yasinin genc oldugunu belirtmistir belki yalnis aks ettirmistir cnm yoksa yasin 28super ben 35oldum desene senin doktor bizi oldurur tedaviye iyi hissediyor pisikolojin iyiyse basla canim ins bu sefer bebegin seni uzmez ve gelir
Yok canim
Ben neden olmadi ki hersey iyiydi dedim
Yas 28 demi e yaş faktoru de var tabi dedi
Daha baslarken de hormon degerlerine nasil diye sordugumda yasin 28 yani anca falan yapmisti
Anlamadim ki 20 yasinda olsam zaten cocuk dusunmem orda işim ne

Cok sacma 28yasinda doktor yas faktorunde var diyo peki sizdeki sorun ney cnm

Cok sacma 28yasinda doktor yas faktorunde var diyo peki sizdeki sorun ney cnm
Ben 1,5 yillik evliyim canim tesaduf eseri tuplerimde hidrosalpenks oldugu farkedildi ameliyat oldum iki tupum de kapatildi.Daha once de açık ameliyat olmustum ama ya oyuna geldik yada gercekten farkedilmedi once bilmiyorum
Velhasil temmuzda ameliyat oldum aralikta tedaviye basladim hersey gayet iyiydi ama sonuc negatif
2 embriyom donduruldu nasip olursa onlar icin deniycem tekrar

İnsallah donmuslarin yuzunu guldurur bende iki negatif aldim ucuncuye baslicam ve korku var icimde diger tedaviler devletti laburatuvarlari iyi degildi kaliteli embriyo secilmedi diye kendimi avutup bu tedaviye umut bagliyorum Allah umutlarimizi bosa cikarmasin hepimizin

Benimki de devlet canim tabi ozel gibi olmuyor ilgi alaka
Kendi basinin caresine bakiyosun biraz maalesef embriyolog bile sormasan kac embriyon var va haber veren olmuyo
İnsallah birdahaki tedavin guzel baslayip guzel sonlanir

Akıntı da normal canım Afedersin ben iyice islaniyodum o derece akıntı oluyordu yani :))

Merhaba iyi geceler bu aksam 22.20 de catlatma ignemi yaptirdim nasipse Pazartesi 8.30 da yumurta toplama olacak inş....benim en son e2 2265 ti...bunun en yüksek olması gerekiyor ki...bana transfer olmayacak falan demediler...bende de asiri derece şişkinlik var birde...

Benim 9.gün değerim28 di doktor dış gebelık olabilir dedi ikiye katlamadı ama az az yükseldi.sonrasında kalp atişları için çağirdi ama umutlanma dedi.gittik ben y herşey bitti diye beklerken kuzucugumun kalp seslerini duyduk ve doktorum şok oldu.hiç beklemiyordum fln dedi.düşük değil yanı gayet iyi allah tamamına erdirsi

canım benımde pazartesı toplama olcak ve ınan gobegım sıstı ne lavobaya cıkabılıyom cok zorlanıyorum ve ıyıkı ıptal olmus yoksa rısklı olurdu sanırım benım dk dırek tahlıle bakıp tırasnver ıptal bu kadar emegı rıske atamam donrucaz embrıoları dedı senın dk nıye etmedı ıptal bılmıyorumkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…