2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Cnm senin merkezin neresi doktor un kimdi...doktorumla son tahlil sonucundan sonra gorusmedik hic...pazartesi gorusecegiz...bende sormayi düşünüyorum ohss meselesini...ben senin kadar degilim...

Cnm senin merkezin neresi doktor un kimdi...doktorumla son tahlil sonucundan sonra gorusmedik hic...pazartesi gorusecegiz...bende sormayi düşünüyorum ohss meselesini...ben senin kadar degilim...
canım ben bahcecı umut tub bebek merkezınde tedavı goruyorum doktorum selen hanım sen hangı merkezde tedavı goruyorsun bencede pazartesı bı konus dk la

Arkadaşlar ben Bahçeci Güvenç beyde başlayacağım kısmetse,daga önce mesajlarım olmuştu,yumurtalık rezervi az olupta Güvenç beyde tedavi gören,olumlu sonuç alan varmı aramızda?doktor olarak Güvenç bey çok tavsiye ediliyor diğer Dr.gibi ama herkesin sorunu farklı neticede erkek faktörü olan var,kadın faktörü olupta farklı sebepleri olan var aramızda,benim doktorlardan duyduğum kadarıyla ve nette okuduğum kadarıyla kadında olabilecek en kötü durum rezerv azlığıymış çünkü artırmak için bi tedavi yok,doğuştan olan bişey,yani Güvenç beyin uzmanlığı içinde rezerv azlığı varmı acaba,yada bu konuda başarı oranı nedir diye meraktayım açıkçası,yoksa doktordan memnunum .35 yaş bua arada,amh 0,42. E2 <5 fsh. 13.

Günaydın kızlar.beklemek ne zormus ya 9 gün var daha tahlilerin çıkmasına.biran önce başlamak istiyorum.kızlar buniki hafta süren tahlilerde neye bakılıyor biliyormusunuz?

Kızlar nasılsınız? Biz yumurtamızı sütümüzü muzumuzu ananasımızı yedik. Crinone jelimizi kullandık sabah kalkınca, estrofemimizi içtik bebeklerim annelerine sıkı sıkı tutunsunlar diye. Dün bir nikah eğlencesine katıldık ama oynamadık. Bugün nikaha gideceğiz. İçerde ne yapıyorlar çok merak etmekteyim.

bende çok merak etmekteyim....:)))) kapalı kutu gibiii......
bugün 5. günümüzdeyiz.....:)

Ohhh afiyet olsun bebislere maşallah iyi eğlenceler canm

Günaydın kızlar.beklemek ne zormus ya 9 gün var daha tahlilerin çıkmasına.biran önce başlamak istiyorum.kızlar buniki hafta süren tahlilerde neye bakılıyor biliyormusunuz?

Kanda genetik vs..yaptırdıysanız amh falan onların çıkması 2 haftayı buluyor canım..

Aferin ideal test günü bekleyen anne adayı
Süper gidiyorsun

Günaydın iyi pazarlar kızçelerim
Biz bugün bebek görmeye gidicez ama hiç gidesim yok kıskançlıktan değilde içimde burukluk var yinede şimdi bide Allah sanada verir gibi laflar konuşulucak kimse kötüsüne bişey demiyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…