Cnm senin merkezin neresi doktor un kimdi...doktorumla son tahlil sonucundan sonra gorusmedik hic...pazartesi gorusecegiz...bende sormayi düşünüyorum ohss meselesini...ben senin kadar degilim...canım benımde pazartesı toplama olcak ve ınan gobegım sıstı ne lavobaya cıkabılıyom cok zorlanıyorum ve ıyıkı ıptal olmus yoksa rısklı olurdu sanırım benım dk dırek tahlıle bakıp tırasnver ıptal bu kadar emegı rıske atamam donrucaz embrıoları dedı senın dk nıye etmedı ıptal bılmıyorumkı
canım ben bahcecı umut tub bebek merkezınde tedavı goruyorum doktorum selen hanım sen hangı merkezde tedavı goruyorsun bencede pazartesı bı konus dk laCnm senin merkezin neresi doktor un kimdi...doktorumla son tahlil sonucundan sonra gorusmedik hic...pazartesi gorusecegiz...bende sormayi düşünüyorum ohss meselesini...ben senin kadar degilim...
Canim benim novafertil dilek hanim konya da....hakkımzda hayi rlisi olsun. ..canım ben bahcecı umut tub bebek merkezınde tedavı goruyorum doktorum selen hanım sen hangı merkezde tedavı goruyorsun bencede pazartesı bı konus dk la
Günaydın hanımlarrr herkese iyi pazarlarrr
Tamam canım olurumHerkese gunaydin iyi pazarlar bol neseli ve mutlu olun emi,
Günaydın canım ne yaptın haber var mı.Herkese gunaydin iyi pazarlar bol neseli ve mutlu olun emi,
bende çok merak etmekteyim....:)))) kapalı kutu gibiii......Kızlar nasılsınız? Biz yumurtamızı sütümüzü muzumuzu ananasımızı yedik. Crinone jelimizi kullandık sabah kalkınca, estrofemimizi içtik bebeklerim annelerine sıkı sıkı tutunsunlar diye. Dün bir nikah eğlencesine katıldık ama oynamadık. Bugün nikaha gideceğiz. İçerde ne yapıyorlar çok merak etmekteyim.
Günaydın canım hayırlı pazarlar sana da. Maşallah hayırlı olsun allah kucağına almayi nasıp etsin sagliklaGünaydın hanımlarrr herkese iyi pazarlarrr
Ohhh afiyet olsun bebislere maşallah iyi eğlenceler canmKızlar nasılsınız? Biz yumurtamızı sütümüzü muzumuzu ananasımızı yedik. Crinone jelimizi kullandık sabah kalkınca, estrofemimizi içtik bebeklerim annelerine sıkı sıkı tutunsunlar diye. Dün bir nikah eğlencesine katıldık ama oynamadık. Bugün nikaha gideceğiz. İçerde ne yapıyorlar çok merak etmekteyim.
Günaydın kızlar.beklemek ne zormus ya 9 gün var daha tahlilerin çıkmasına.biran önce başlamak istiyorum.kızlar buniki hafta süren tahlilerde neye bakılıyor biliyormusunuz?
Kızlar nasılsınız? Biz yumurtamızı sütümüzü muzumuzu ananasımızı yedik. Crinone jelimizi kullandık sabah kalkınca, estrofemimizi içtik bebeklerim annelerine sıkı sıkı tutunsunlar diye. Dün bir nikah eğlencesine katıldık ama oynamadık. Bugün nikaha gideceğiz. İçerde ne yapıyorlar çok merak etmekteyim.
Ben de merak içindeyim transfer gununu sayiyormusun canm benim transferle 7. Günüm bugunbende çok merak etmekteyim....:)))) kapalı kutu gibiii......
bugün 5. günümüzdeyiz.....:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?