Günaydın iyi pazarlar kızçelerim
Biz bugün bebek görmeye gidicez ama hiç gidesim yok kıskançlıktan değilde içimde burukluk var yinede şimdi bide Allah sanada verir gibi laflar konuşulucak kimse kötüsüne bişey demiyo ama
Öle canım mecbur gidicem eşimin iş arkadaşının eşi iyi biride ama söyledikleri dokunuyo yinede o da benden yaşça büyük ve 3. Kızını doğurduOraya gitme buraya gitme son yıllarda o kadar elimi çektim ki herkesten sırf bu sebeple...
İnsanlar kötü niyetli değil biliyorum ama herkesin çocuğu oldu herkes doğurmaya da devam ediyor
Daha 2 gün önce benden yaş olarak epey geçkin ve çooook sonra evlenmiş birinin 2.ye gebe olduğunu öğrendim dediğin gibi kıskançlık değil bu başkalarının mutluluğu bizim gerçeğimizi yüzümüze vuruyor sanki...
Yapacak bir şey yok canım kulağını tıkayıp gideceksin mecbur...
Amh,anti tpo,anti tg,rubella ıge,anti hıvi fln filan diğerleri nırmal kan testleriKanda genetik vs..yaptırdıysanız amh falan onların çıkması 2 haftayı buluyor canım..
Anti tpo Ve anti tg genetik testmi ki?Amh,anti tpo,anti tg,rubella ıge,anti hıvi fln filan diğerleri nırmal kan testleri
Hiç bilmiyorum ki canım.bizim genetik testlerimiz yapılmıstı zaten bunlar ne bilmiyorum valla.Anti tpo Ve anti tg genetik testmi ki?
Seni cok iyi anlıyorum ama bu bizim sınavımız sabirli olmalısın çok zor ama böyle.bende 4 yıl cok zorluklar yaşadim arkamızdan dedikodu yapanlar.çocuk yok mu diye sürekli soranlar sonra kızıma hamile kaldım tedaviyle tabii.kımsrye söylemedik ona rağmen tedaviyle oldu diye laflar fln filan.çok şükür şimdi bir kızım bar geçen hafta kardesim doğum yaptı sankı hiç çocugun yokmus gibi ona özendim vallaÖle canım mecbur gidicem eşimin iş arkadaşının eşi iyi biride ama söyledikleri dokunuyo yinede o da benden yaşça büyük ve 3. Kızını doğurdu
Amh,anti tpo,anti tg,rubella ıge,anti hıvi fln filan diğerleri nırmal kan testleri
Öle canım mecbur gidicem eşimin iş arkadaşının eşi iyi biride ama söyledikleri dokunuyo yinede o da benden yaşça büyük ve 3. Kızını doğurdu
Saol canım kızımda hiç dikkat etmemiştim.ne yapıldı ne kadar sürdü bilmiyorum vallaAmh zaman alabilir bunların içinde diğerleri aynı gün belli oluyor..
Saol canım kızımda hiç dikkat etmemiştim.ne yapıldı ne kadar sürdü bilmiyorum valla
Valla benim kuzenim yaşça benden küçük ama bir kaç ay önce 3.kızını doğurdu
Biz de kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz işte..
Rabbimin takdiri boynumuz kıldan ince
AY Gülden önce gulduruyosun sonra aglatiyosun bi alemsin :) kaynanamin komsusu cocugunu evlendirdi anam ilk günden hamile kalmis istemiyorsu ama dogutdu.kaynanasi da bana diyodu ki ne güzel siz gezip tozuyosunuz bizimkiler hemen bebege girişti :) evlerimizin icinde yasanilanlari bi biz bi allah biliyor valla :)
Öyle canım uzun yıllar biz çocuk istemiyoruz dedik soranlara sonra düşünmeye başladık dedik daha sonra artık çalışmalara başladık dedik bu arada 2.aşılamayı geride bırakmışım ve evleneli 5 yıl olmuşbaktık artık tüp bebeklik olunca istiyoruz ama nasip demeye başladık o günden beri tedaviler içinde olduğumuzu bir kesim bilir diğer kesimde tahmin eder
Çok yalan söyledim çok
oooo siz baya baya gizlemişsiniz tüp kuzu olduğunu ben yorulmuştum artık saklamaktan yalan söylemekten yiteeerr dedim koyverdimDImi öyle oluyor bizim mesela sadece annem ablam biliyor tup bebek okdugunu ama simdi korkuyorum kaynanam hastaneye gelince hemşireler falan agzindan kacirir mi diye :)
slm hatunlar :)
adet oldum dun ,geri sayim basladi hayirlisi ile..........
oooo siz baya baya gizlemişsiniz tüp kuzu olduğunu ben yorulmuştum artık saklamaktan yalan söylemekten yiteeerr dedim koyverdim
Sağol canım..ESim gizlice birilerine soylemediyse tabi bu böyle :) inşallah bu son okur valla cani gönülden dua ediyorum senin icin :)
Sağol canım..
Ben de son olmasını diliyorum Rabbimden...
teşekkürler kuzum hepimiz için mutlu son olur inşallah ,Yolun açık olsun tatlım...
Her şey kolay ilerlesin çabucak mutlu sona ulaş inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?