2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Oraya gitme buraya gitme son yıllarda o kadar elimi çektim ki herkesten sırf bu sebeple...
İnsanlar kötü niyetli değil biliyorum ama herkesin çocuğu oldu herkes doğurmaya da devam ediyor
Daha 2 gün önce benden yaş olarak epey geçkin ve çooook sonra evlenmiş birinin 2.ye gebe olduğunu öğrendim dediğin gibi kıskançlık değil bu başkalarının mutluluğu bizim gerçeğimizi yüzümüze vuruyor sanki...
Yapacak bir şey yok canım kulağını tıkayıp gideceksin mecbur...

Öle canım mecbur gidicem eşimin iş arkadaşının eşi iyi biride ama söyledikleri dokunuyo yinede o da benden yaşça büyük ve 3. Kızını doğurdu

Öle canım mecbur gidicem eşimin iş arkadaşının eşi iyi biride ama söyledikleri dokunuyo yinede o da benden yaşça büyük ve 3. Kızını doğurdu
Seni cok iyi anlıyorum ama bu bizim sınavımız sabirli olmalısın çok zor ama böyle.bende 4 yıl cok zorluklar yaşadim arkamızdan dedikodu yapanlar.çocuk yok mu diye sürekli soranlar sonra kızıma hamile kaldım tedaviyle tabii.kımsrye söylemedik ona rağmen tedaviyle oldu diye laflar fln filan.çok şükür şimdi bir kızım bar geçen hafta kardesim doğum yaptı sankı hiç çocugun yokmus gibi ona özendim valla

Valla benim kuzenim yaşça benden küçük ama bir kaç ay önce 3.kızını doğurdu
Biz de kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz işte..
Rabbimin takdiri boynumuz kıldan ince

Saol canım kızımda hiç dikkat etmemiştim.ne yapıldı ne kadar sürdü bilmiyorum valla

Canım zaten akılda kalması gereken şeyler değil ki bunlar ben de son tedavime başlarken bazı tereddütler yaşadım nasıldı geçmişte ne yaptım diye içimden yaşadım tabii

Valla benim kuzenim yaşça benden küçük ama bir kaç ay önce 3.kızını doğurdu
Biz de kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz işte..
Rabbimin takdiri boynumuz kıldan ince

AY Gülden önce gulduruyosun sonra aglatiyosun bi alemsin :) kaynanamin komsusu cocugunu evlendirdi anam ilk günden hamile kalmis istemiyorsu ama dogutdu.kaynanasi da bana diyodu ki ne güzel siz gezip tozuyosunuz bizimkiler hemen bebege girişti :) evlerimizin icinde yasanilanlari bi biz bi allah biliyor valla :)

Öyle canım uzun yıllar biz çocuk istemiyoruz dedik soranlara sonra düşünmeye başladık dedik daha sonra artık çalışmalara başladık dedik bu arada 2.aşılamayı geride bırakmışım ve evleneli 5 yıl olmuş baktık artık tüp bebeklik olunca istiyoruz ama nasip demeye başladık o günden beri tedaviler içinde olduğumuzu bir kesim bilir diğer kesimde tahmin eder
Çok yalan söyledim çok

DImi öyle oluyor bizim mesela sadece annem ablam biliyor tup bebek okdugunu ama simdi korkuyorum kaynanam hastaneye gelince hemşireler falan agzindan kacirir mi diye :)

DImi öyle oluyor bizim mesela sadece annem ablam biliyor tup bebek okdugunu ama simdi korkuyorum kaynanam hastaneye gelince hemşireler falan agzindan kacirir mi diye :)
oooo siz baya baya gizlemişsiniz tüp kuzu olduğunu ben yorulmuştum artık saklamaktan yalan söylemekten yiteeerr dedim koyverdim

oooo siz baya baya gizlemişsiniz tüp kuzu olduğunu ben yorulmuştum artık saklamaktan yalan söylemekten yiteeerr dedim koyverdim

ESim gizlice birilerine soylemediyse tabi bu böyle :) inşallah bu son okur valla cani gönülden dua ediyorum senin icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…