canim soylesen cevredekiler sürekli moral bozuo en iyisi saklamak,zaten tedavi basli basina stress,en iyisi kendi içinde yasamak ayol :))))oooo siz baya baya gizlemişsiniz tüp kuzu olduğunu ben yorulmuştum artık saklamaktan yalan söylemekten yiteeerr dedim koyverdim
evet kesinlikle söylememe taraftarıyımmmm.....çünkü neler yaşadığını onlar anlamıyor anlayamıyorlar o yüzden saçma sapan akıllar vermeye çalışıyorlar.....canim soylesen cevredekiler sürekli moral bozuo en iyisi saklamak,zaten tedavi basli basina stress,en iyisi kendi içinde yasamak ayol :))))
BU son tedavimde Meryem Ana otunu sag gogsumun üstünde tasidim ne gibi bi faydasi oldu bilmiyorum ama tavsiye ederim :)
canim soylesen cevredekiler sürekli moral bozuo en iyisi saklamak,zaten tedavi basli basina stress,en iyisi kendi içinde yasamak ayol :))))
Sizler sanslisiniz ozaman benim birakin ailemi tum sulale biliyo esimin ailesi dedikodu etmeye baslayinca sorunun bende olmadigini esimde oldugunu soyledim birine soyledim oooo bir baktimki tum sulalesi biliyo tedaviye nezaman basliyon ne kullaniyon su hastanede komsum tedavi oldu simdi gamile sunu dene bunu dene ben calisiyorum birde gidip gelmemeye gayret exiyorum ama tel var esim vidiyo oraya onla bir suru sey herkesten.herseyden uzak.olmayi kendi kendime tedavi olabilmeyi ne kadar isterdim bir bilsenizevet kesinlikle söylememe taraftarıyımmmm.....çünkü neler yaşadığını onlar anlamıyor anlayamıyorlar o yüzden saçma sapan akıllar vermeye çalışıyorlar.....
burasi bilsin canim arkadaşlara da anlatmazsak konuşmazsak catlariz kiiiiiBu seferkini sizler biliyorsunuz etrafımdan da teyze kızları biliyor onlarda benim için dua okuyorlar toplaşıp toplaşıp yani sormazlar hiç sadece dua ederler sağolsunlar..Eşim demiş olabilir belki ama onun dedikleri beni rahatsız edemez artık öyle bir duvar örmüşüm ki millet tırsıyor benden
ayyyy zaten kendi sikintin yetioo bide milletle ugras kuzum ,cok moral bozucu insanlar var etraftaSizler sanslisiniz ozaman benim birakin ailemi tum sulale biliyo esimin ailesi dedikodu etmeye baslayinca sorunun bende olmadigini esimde oldugunu soyledim birine soyledim oooo bir baktimki tum sulalesi biliyo tedaviye nezaman basliyon ne kullaniyon su hastanede komsum tedavi oldu simdi gamile sunu dene bunu dene ben calisiyorum birde gidip gelmemeye gayret exiyorum ama tel var esim vidiyo oraya onla bir suru sey herkesten.herseyden uzak.olmayi kendi kendime tedavi olabilmeyi ne kadar isterdim bir bilseniz
canım mümkün olduğunca tedavi sürecin de kimseyle görüşme hatta kendi ailenle arkadaşlarınla bile görüşme... gerekirse açma telefonları kızan kızsın kırılan kırılsın umursama.... çünkü bu tedavi o kadar yıpratıyor yoruyor ki insanı bunu anca yaşayanlar bilir... gerisi boş laf.... nasıl mutluysan öyle yap öyle yaşa ..... ben öyle yapıyorum artık kırılan kırılsın kızan kızsın umrumda bile değil çünkü ne yaşadığımı ben biliyorumSizler sanslisiniz ozaman benim birakin ailemi tum sulale biliyo esimin ailesi dedikodu etmeye baslayinca sorunun bende olmadigini esimde oldugunu soyledim birine soyledim oooo bir baktimki tum sulalesi biliyo tedaviye nezaman basliyon ne kullaniyon su hastanede komsum tedavi oldu simdi gamile sunu dene bunu dene ben calisiyorum birde gidip gelmemeye gayret exiyorum ama tel var esim vidiyo oraya onla bir suru sey herkesten.herseyden uzak.olmayi kendi kendime tedavi olabilmeyi ne kadar isterdim bir bilseniz
Ben de aldım ot var şu an da ama tedavi sürecimde koymayı unuttum transfere kadar taksam mı bilemiyorum...
Öylede ben tahlil isimlerini bile hiç okumadıö kı sadece yaptırdım.aman olsunda tahlileri beklıyorum başlamak için.regl olmadım notmalde ilaç kullanıcaktım ama doktor kullanma dedi.Canım zaten akılda kalması gereken şeyler değil ki bunlar ben de son tedavime başlarken bazı tereddütler yaşadım nasıldı geçmişte ne yaptım diye içimden yaşadım tabii
Bi n seni de tebrik gelirler inşallah canm benimGünaydın iyi pazarlar kızçelerim
Biz bugün bebek görmeye gidicez ama hiç gidesim yok kıskançlıktan değilde içimde burukluk var yinede şimdi bide Allah sanada verir gibi laflar konuşulucak kimse kötüsüne bişey demiyo ama
Canim sabah msjini okumuştum yorum yapmıştım ama cevaplanmams. Tatlım inşallah sana da gelirler bebek hayirlamaya. Hem git sen üzülme dua almış olursun Rabbim sana da nasip etsin inşallahGünaydın iyi pazarlar kızçelerim
Biz bugün bebek görmeye gidicez ama hiç gidesim yok kıskançlıktan değilde içimde burukluk var yinede şimdi bide Allah sanada verir gibi laflar konuşulucak kimse kötüsüne bişey demiyo ama
bende saklıcam cnm en iisi kafan rahat olur ne oldu deyip zırt pırt aranmak huzursuz olmak istemyorum..canim soylesen cevredekiler sürekli moral bozuo en iyisi saklamak,zaten tedavi basli basina stress,en iyisi kendi içinde yasamak ayol :))))
cnm maşalah gelmiş geçmiş günler hayırlısyla kucağına al inşşh otu bende taktım bir aydır takıyorum da sey sorucam mnesela idrar testti yaptın çift çizgi çıktı o zamöan mı çıkardın otu yoksa kan sonucundan sonra mı çıakrdın...BEn napmistim biliyo musun tedaviden 1 ay önce koymustum gebe kaldigimi ogrenene kadar cikarmadim.insallah sana da faydasi olur :)
Bende de yuksekte tiroid için anti tpo diye biliyorum o yuzden sordum.tahlıllerime bakınca hatırladımHiç bilmiyorum ki canım.bizim genetik testlerimiz yapılmıstı zaten bunlar ne bilmiyorum valla.
teşekkür ederim tabi çok zorlu süreç birde bizde sebepsiz infertilite olunca eşimde 140 milyon sperm bende tüpler açık hormon problemi yok yani olmaması için hiçbir sebep yok ama nasibi yokmuş olmadı bilmiyorum şuan 5 ay var önümde belki diyorum o arada kendiliğinden olur bende bu kadar sıkinti çekmemAşılama ile zaman kaybetmemeni tercih ederim bende...
Anestezi alma fikri ilk bakışta tedirgin etse de hiiiiiiç ama hiiçç korkulacak bir şey değil...
Zaten kısa süren işlemler aşılamada kötü bir tecrüben olmuş anestezi ile bunu da halledeceksin hiç bir şey anlamadan her şey bitecek uyandığında hatırlamayacaksın..
Her zaman yanındayız tatlım her şeyi sor paylaş bizimle o kadar zor olsa bu kadar hanım bunları çekemez..
Ben 2 aşılama ve 4.tüp denemesini yapan biri olarak zor olmadığını söylüyorum..
Hım trioidim yükselti evet 7.53 fln dı.düşürdüler ama iki ay önce 6,25 di şan nasıl bilmiyorum valla.Bende de yuksekte tiroid için anti tpo diye biliyorum o yuzden sordum.tahlıllerime bakınca hatırladım
Söylemw bende söylemedim ki kimse bilmiyor hala.daha iyi bilmemeleri bazen en yakının öyle bir alg söylüyor ki kalbine ok gibi saplanıyorBende kimseye soylemedım deneme yaptıgımı, gereksiz bence.. Hamile kalsam bile 3 4 ayı geçirmeden soylemeyecektım.. Bu konu cok ozel kızlar, ve sadece eşlerimizi ve bizi ilgilendirir. Benim çevremde negatif sonuc alsam sevınecek insan çok..ne yapıp ne ettiğimi bilmeyip kuduruyolar eminim
bende saklıcam cnm en iisi kafan rahat olur ne oldu deyip zırt pırt aranmak huzursuz olmak istemyorum..
cnm maşalah gelmiş geçmiş günler hayırlısyla kucağına al inşşh otu bende taktım bir aydır takıyorum da sey sorucam mnesela idrar testti yaptın çift çizgi çıktı o zamöan mı çıkardın otu yoksa kan sonucundan sonra mı çıakrdın...
kesinlikle canim sonuç negatif fln cikinca daha da zor oluo insanlara laf anlatmakbende saklıcam cnm en iisi kafan rahat olur ne oldu deyip zırt pırt aranmak huzursuz olmak istemyorum..QUOTE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?