2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

oooo siz baya baya gizlemişsiniz tüp kuzu olduğunu ben yorulmuştum artık saklamaktan yalan söylemekten yiteeerr dedim koyverdim
canim soylesen cevredekiler sürekli moral bozuo en iyisi saklamak,zaten tedavi basli basina stress,en iyisi kendi içinde yasamak ayol :))))

canim soylesen cevredekiler sürekli moral bozuo en iyisi saklamak,zaten tedavi basli basina stress,en iyisi kendi içinde yasamak ayol :))))
evet kesinlikle söylememe taraftarıyımmmm.....çünkü neler yaşadığını onlar anlamıyor anlayamıyorlar o yüzden saçma sapan akıllar vermeye çalışıyorlar.....

BU son tedavimde Meryem Ana otunu sag gogsumun üstünde tasidim ne gibi bi faydasi oldu bilmiyorum ama tavsiye ederim :)

Ben de aldım ot var şu an da ama tedavi sürecimde koymayı unuttum transfere kadar taksam mı bilemiyorum...

Bu seferkini sizler biliyorsunuz etrafımdan da teyze kızları biliyor onlarda benim için dua okuyorlar toplaşıp toplaşıp yani sormazlar hiç sadece dua ederler sağolsunlar..Eşim demiş olabilir belki ama onun dedikleri beni rahatsız edemez artık öyle bir duvar örmüşüm ki millet tırsıyor benden

evet kesinlikle söylememe taraftarıyımmmm.....çünkü neler yaşadığını onlar anlamıyor anlayamıyorlar o yüzden saçma sapan akıllar vermeye çalışıyorlar.....
Sizler sanslisiniz ozaman benim birakin ailemi tum sulale biliyo esimin ailesi dedikodu etmeye baslayinca sorunun bende olmadigini esimde oldugunu soyledim birine soyledim oooo bir baktimki tum sulalesi biliyo tedaviye nezaman basliyon ne kullaniyon su hastanede komsum tedavi oldu simdi gamile sunu dene bunu dene ben calisiyorum birde gidip gelmemeye gayret exiyorum ama tel var esim vidiyo oraya onla bir suru sey herkesten.herseyden uzak.olmayi kendi kendime tedavi olabilmeyi ne kadar isterdim bir bilseniz

burasi bilsin canim arkadaşlara da anlatmazsak konuşmazsak catlariz kiiiii

arkadaşlar geç transferim olduğu için normalde yarın yani 19 ocakta regl olmam gerek .... ama benim test günüm 25 ocakta... yani bu hafta içi regl olmazsam bebiş tutmuşmu oluyoooo..... kullanılan ilaçlar adeti geciktirir mi....

ayyyy zaten kendi sikintin yetioo bide milletle ugras kuzum ,cok moral bozucu insanlar var etrafta

canım mümkün olduğunca tedavi sürecin de kimseyle görüşme hatta kendi ailenle arkadaşlarınla bile görüşme... gerekirse açma telefonları kızan kızsın kırılan kırılsın umursama.... çünkü bu tedavi o kadar yıpratıyor yoruyor ki insanı bunu anca yaşayanlar bilir... gerisi boş laf.... nasıl mutluysan öyle yap öyle yaşa ..... ben öyle yapıyorum artık kırılan kırılsın kızan kızsın umrumda bile değil çünkü ne yaşadığımı ben biliyorum (((

Ben de aldım ot var şu an da ama tedavi sürecimde koymayı unuttum transfere kadar taksam mı bilemiyorum...

BEn napmistim biliyo musun tedaviden 1 ay önce koymustum gebe kaldigimi ogrenene kadar cikarmadim.insallah sana da faydasi olur :)

Canım zaten akılda kalması gereken şeyler değil ki bunlar ben de son tedavime başlarken bazı tereddütler yaşadım nasıldı geçmişte ne yaptım diye içimden yaşadım tabii
Öylede ben tahlil isimlerini bile hiç okumadıö kı sadece yaptırdım.aman olsunda tahlileri beklıyorum başlamak için.regl olmadım notmalde ilaç kullanıcaktım ama doktor kullanma dedi.

Bi n seni de tebrik gelirler inşallah canm benim
Canim sabah msjini okumuştum yorum yapmıştım ama cevaplanmams. Tatlım inşallah sana da gelirler bebek hayirlamaya. Hem git sen üzülme dua almış olursun Rabbim sana da nasip etsin inşallah

bende saklıcam cnm en iisi kafan rahat olur ne oldu deyip zırt pırt aranmak huzursuz olmak istemyorum..
BEn napmistim biliyo musun tedaviden 1 ay önce koymustum gebe kaldigimi ogrenene kadar cikarmadim.insallah sana da faydasi olur :)
cnm maşalah gelmiş geçmiş günler hayırlısyla kucağına al inşşh otu bende taktım bir aydır takıyorum da sey sorucam mnesela idrar testti yaptın çift çizgi çıktı o zamöan mı çıkardın otu yoksa kan sonucundan sonra mı çıakrdın...

teşekkür ederim tabi çok zorlu süreç birde bizde sebepsiz infertilite olunca eşimde 140 milyon sperm bende tüpler açık hormon problemi yok yani olmaması için hiçbir sebep yok ama nasibi yokmuş olmadı bilmiyorum şuan 5 ay var önümde belki diyorum o arada kendiliğinden olur bende bu kadar sıkinti çekmem

Bende kimseye soylemedım deneme yaptıgımı, gereksiz bence.. Hamile kalsam bile 3 4 ayı geçirmeden soylemeyecektım.. Bu konu cok ozel kızlar, ve sadece eşlerimizi ve bizi ilgilendirir. Benim çevremde negatif sonuc alsam sevınecek insan çok..ne yapıp ne ettiğimi bilmeyip kuduruyolar eminim

Söylemw bende söylemedim ki kimse bilmiyor hala.daha iyi bilmemeleri bazen en yakının öyle bir alg söylüyor ki kalbine ok gibi saplanıyor

CAnimm nasilsin ben idrar testlerinde pozitif ti hep ama kanda ilk baktigimiz gün cikardim idrarda cikarmadim yani :)) rabbim hepinizin yüzünü guldursun insallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…