Vallahi öyle... İnsanlar ne sırlı...Söylemw bende söylemedim ki kimse bilmiyor hala.daha iyi bilmemeleri bazen en yakının öyle bir alg söylüyor ki kalbine ok gibi saplanıyor
ben ben ben varım .....Kızlar kasıkları, beli, karnı ara ara ağrıyan var mı? Ben uzandım gene.
Canım uzun zamandır seni buralarda görmemiştim. Ne güzel doğumuna çok az kalmış. Hatırlar mısın bilemiyorum beni, senden 1 hafta önceydi gebeliğim, ama kalbi durduğu için alınmıştı;( benim doğum 22 ocakta olacaktıCAnimm nasilsin ben idrar testlerinde pozitif ti hep ama kanda ilk baktigimiz gün cikardim idrarda cikarmadim yani :)) rabbim hepinizin yüzünü guldursun insallahhhh
Benimde transfer gününden itibaren ilk 2 gün karın ağrım oldu. Oturup kalkarken kasık. Ara ara da kasıklarım ağrıyor.ben ben ben varım .....
birde benim normal şartlarda yarın regl günüm ... ama test tarihim 25 ocak nasıl olacak bilmem ...
canım senin transferin ne zaman oldu... kaçıncı gün embriyosuydu... kalite nasıldı....peki hiç lekelenmen oldumu ....benim 2. denememde tutmuştu ama sağlıksız olduğu için düşükle sonuçlandı ... o denememde transferden sonra lekelenmem olmuştu birde kabız olmuştum .... ama ondan sonraki denemelerimde lekelenmem olmadı kabız da olmadım..... gerçi çok meyve yiyorum ondan kabız olmadım sanırım....ayyyy kafam çok karıştı rahatlatmam lazım kendimi....Benimde transfer gününden itibaren ilk 2 gün karın ağrım oldu. Oturup kalkarken kasık. Ara ara da kasıklarım ağrıyor.
Canım benim ilk denemem. Hiçbir sorunum yoktu eşimin sayı düşüktü öncelikle. 14 yum toplandı. 10 tanesi işleme alınmış 9 tanesi döllenmişti. 6 tanesi blast olmuş. 2 tanesi transfer 4 tanesi donduruldu. Kalitelerini bilmiyorum ama daha yumların toplandığı ilk gün embriyoloğum blasta gidicem dedi. Geçen hafta cts toplanmıştı bu arada 2 gün sonra pzts embriyoloğumla görüştüğümde 4-5-6 hücreliler demişti o döllenen 9 embriyo için. Ben çok rahatım bu arada. Neler oluyor içimde diye çok merak etsemde beklemekten başka çare yok. Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum hiç. Bugün 4.günüm perşembe transferim oldu. Lekelenmem yok. Herkestede olmuyormuş sanırım tutunurken kılcal damara gelirse oluyormuş bildiğim kadarıyla. Kabız olmadım bu arada. Her gün düzenli çıkıyorum. Zorlamıyorum idrarımı yaparken bile yavaş yavaş yapmaya dikkat ediyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. 2 gündür nikahımız vardı yoruldum ama biri yemekti kaç saat oturdum masada. Bugün nikah vardı ev sahibiydik ayakta durdum çok. Eve gelince kasık ve bel ağrıyınca yattım şimdi dinleniyorum. Ara ara bugün kuafördede mesela adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyıp geçti.canım senin transferin ne zaman oldu... kaçıncı gün embriyosuydu... kalite nasıldı....peki hiç lekelenmen oldumu ....benim 2. denememde tutmuştu ama sağlıksız olduğu için düşükle sonuçlandı ... o denememde transferden sonra lekelenmem olmuştu birde kabız olmuştum .... ama ondan sonraki denemelerimde lekelenmem olmadı kabız da olmadım..... gerçi çok meyve yiyorum ondan kabız olmadım sanırım....ayyyy kafam çok karıştı rahatlatmam lazım kendimi....
Allahım hepizim yüzüne gülsün inşallah....:)))Canım benim ilk denemem. Hiçbir sorunum yoktu eşimin sayı düşüktü öncelikle. 14 yum toplandı. 10 tanesi işleme alınmış 9 tanesi döllenmişti. 6 tanesi blast olmuş. 2 tanesi transfer 4 tanesi donduruldu. Kalitelerini bilmiyorum ama daha yumların toplandığı ilk gün embriyoloğum blasta gidicem dedi. Geçen hafta cts toplanmıştı bu arada 2 gün sonra pzts embriyoloğumla görüştüğümde 4-5-6 hücreliler demişti o döllenen 9 embriyo için. Ben çok rahatım bu arada. Neler oluyor içimde diye çok merak etsemde beklemekten başka çare yok. Olumsuz düşünmemeye çalışıyorum hiç. Bugün 4.günüm perşembe transferim oldu. Lekelenmem yok. Herkestede olmuyormuş sanırım tutunurken kılcal damara gelirse oluyormuş bildiğim kadarıyla. Kabız olmadım bu arada. Her gün düzenli çıkıyorum. Zorlamıyorum idrarımı yaparken bile yavaş yavaş yapmaya dikkat ediyorum. Beslenmeme dikkat ediyorum. 2 gündür nikahımız vardı yoruldum ama biri yemekti kaç saat oturdum masada. Bugün nikah vardı ev sahibiydik ayakta durdum çok. Eve gelince kasık ve bel ağrıyınca yattım şimdi dinleniyorum. Ara ara bugün kuafördede mesela adet ağrısı gibi kasıklarım ağrıyıp geçti.
Canım uzun zamandır seni buralarda görmemiştim. Ne güzel doğumuna çok az kalmış. Hatırlar mısın bilemiyorum beni, senden 1 hafta önceydi gebeliğim, ama kalbi durduğu için alınmıştı;( benim doğum 22 ocakta olacaktınasip işte.... Ama Allah bize mucize bi bebiş yolladı biliyor musun aralığın sonunda yeni tedavi için Görüşmeye gittiğimizde Tesadüfen öğrendik:) Allah sana kolay doğum nasip etsin... Sağlıkla al oğlunu kucağına inş.....
Kızlar kasıkları, beli, karnı ara ara ağrıyan var mı? Ben uzandım gene.
Korkma değilde seviniyorum diyelim. :)Varrrrr hahahaha
Ama bunlar olabiliyor canim korkma :)
Korkma değilde seviniyorum diyelim. :)
Bugün 7+5 oldu inş canımAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatirlamam miii bak nasip görüyormusun o bebek nasibin degilmis demek ki tedavisiz geldi desene rabbim sen ne buyuksun ya cok duygulandimne kadarliksin nasil gidiyor peki :)
Pozitifim ama hayırlısı tabi ki. İnşallah tutunurlar duamız o. Yarında işe başlıyorum yoğun bir hafta beni bekliyor kısmet artık ama evde olunca insan ister istemez çok düşünüyor. Belki işte daha az düşünürüm.Hep sevinn muhtesem pozitifligin canim.. ama bu tarz seyler mesela lekelenme bile olsa bazen bi anlami olmaya biliyor.. yani hiç bi seye yorma sen
Günaydın canım hayırlı pazarlar sana da. Maşallah hayırlı olsun allah kucağına almayi nasıp etsin saglikla
Valla benim kuzenim yaşça benden küçük ama bir kaç ay önce 3.kızını doğurdu
Biz de kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz işte..
Rabbimin takdiri boynumuz kıldan ince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?