2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende de yuksekte tiroid için anti tpo diye biliyorum o yuzden sordum.tahlıllerime bakınca hatırladım

benim anti tıpo yüksek biraz yüksek çıktı.fakat th4 mü ne o normal.Dün biraz okudum.bu hastalık yavaş hissettirmeden ilerlermiş. Dktor bana hamile kalsan da düşük riskin olur demişti.Bilgin varmı bu konuda beni aydınlatırmısın ?

Kizlar birseyi merak ediyorum, 35 yas ustu veya ucuncu tup bebekte iki embriyo transferi oluyor saniyordum ama herkes iki transfer edildi dio topiiklerde simdi bu kanun sadece devlettemi gecerli?

bu durum hastaneye göre değişiyor.çok risk olana 3 bile koyduklarını duymuştum..

çok duygulandım inan. bu tür mucizeleri duyunca mutlu oluyorum.ben de bir gün bu hissi yasarmıyım diye düşünüyorum.çok uzak gibi geliyor

Kizlar birseyi merak ediyorum, 35 yas ustu veya ucuncu tup bebekte iki embriyo transferi oluyor saniyordum ama herkes iki transfer edildi dio topiiklerde simdi bu kanun sadece devlettemi gecerli?
Canım bu Dr kararı evet yasalarda bu var ama her Dr her merkez buna uymayabiliyor

Evet haşimato oluyor anti tpo yüksekliği. Bende 1 yıl evvel çıktı annemde ve ablamda hatta teyzelerimde var. Genetik olabiliyor.Haşimato vucuttaki antikorların tiroidi düşman görerek saldırması,harap etme durumu.. İlaçla harabiyet azalır ama tamamen ortadan kalkması çok zormuş yani bununla yaşamaya alışıcaz. Benim tsh 3 dü şu an 1 den daha az ilaç sayesinde tabi.. Endokrin doktorum var gittiğim işinin ehli bu konuda( istersen özelden yazarım ismini( onun sayesinde düzeldim. Çocuk olayına gelince benimde yok ama doktora sordum engel mi diye,hayır düşüğe bile sebep olması %5 ihtimal dediğinde ikna oldum. Sana tavsiyem bu hastalık için endokrine git. Kadın d. Ve dahiliye yanlıs yonlendiriyor bu konuda..

Nasıl güzel bir şey ve nasıl bir mucize...
Allah sana ve hepimize böyle güzel haberler nasip etsin inşallah..

Benim anti tpo 48 cikmisti tsh da en fazla 2.7 cikmis genelde 1.5 larda bende de hasimoto varmidir onu anlamaya calisiyorum. Ozelden doktor ismini yazarmisin ? Tesekkur ederim

Günaydınlar. Bayağı bayağı normal hayatıma döndüm artık. Bugün işe başladım. Hiç bir belirtimde yok.

Günaydınlar. Bayağı bayağı normal hayatıma döndüm artık. Bugün işe başladım. Hiç bir belirtimde yok.

Belirti olacak diye bir kaide yok ki şekerim...
Bir sürü belirti denebilecek şey yaşarsın sonu hüsran olur...
Çünkü kullandığımız ilaçların yan etkileri var..

Belirti olacak diye bir kaide yok ki şekerim...
Bir sürü belirti denebilecek şey yaşarsın sonu hüsran olur...
Çünkü kullandığımız ilaçların yan etkileri var..

Ne bileyim işe başladığımdan mıdır nedir diğer günlerden bir farklı gelmedi. Akıntım bile yok. Kupkuruyum. Normal mi bu durum bilemedim.

Ne bileyim işe başladığımdan mıdır nedir diğer günlerden bir farklı gelmedi. Akıntım bile yok. Kupkuruyum. Normal mi bu durum bilemedim.

Tutunmuş olsalar bile canım belirti vermek için çok küçükler.. Normal yolla gebelikten biraz farklı.. Asıl belirtiler eğer tutunmuşlarsa ki inşallah öyledir testten sonra başlayacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…