- 27 Şubat 2013
- 14.882
- 42.502
- 798
Bende de yuksekte tiroid için anti tpo diye biliyorum o yuzden sordum.tahlıllerime bakınca hatırladım
Kizlar birseyi merak ediyorum, 35 yas ustu veya ucuncu tup bebekte iki embriyo transferi oluyor saniyordum ama herkes iki transfer edildi dio topiiklerde simdi bu kanun sadece devlettemi gecerli?
Canım uzun zamandır seni buralarda görmemiştim. Ne güzel doğumuna çok az kalmış. Hatırlar mısın bilemiyorum beni, senden 1 hafta önceydi gebeliğim, ama kalbi durduğu için alınmıştı;( benim doğum 22 ocakta olacaktınasip işte.... Ama Allah bize mucize bi bebiş yolladı biliyor musun aralığın sonunda yeni tedavi için Görüşmeye gittiğimizde Tesadüfen öğrendik:) Allah sana kolay doğum nasip etsin... Sağlıkla al oğlunu kucağına inş.....
Canım bu Dr kararı evet yasalarda bu var ama her Dr her merkez buna uymayabiliyorKizlar birseyi merak ediyorum, 35 yas ustu veya ucuncu tup bebekte iki embriyo transferi oluyor saniyordum ama herkes iki transfer edildi dio topiiklerde simdi bu kanun sadece devlettemi gecerli?
Evet haşimato oluyor anti tpo yüksekliği. Bende 1 yıl evvel çıktı annemde ve ablamda hatta teyzelerimde var. Genetik olabiliyor.Haşimato vucuttaki antikorların tiroidi düşman görerek saldırması,harap etme durumu.. İlaçla harabiyet azalır ama tamamen ortadan kalkması çok zormuş yani bununla yaşamaya alışıcaz. Benim tsh 3 dü şu an 1 den daha az ilaç sayesinde tabi.. Endokrin doktorum var gittiğim işinin ehli bu konuda( istersen özelden yazarım ismini( onun sayesinde düzeldim. Çocuk olayına gelince benimde yok ama doktora sordum engel mi diye,hayır düşüğe bile sebep olması %5 ihtimal dediğinde ikna oldum. Sana tavsiyem bu hastalık için endokrine git. Kadın d. Ve dahiliye yanlıs yonlendiriyor bu konuda..benim anti tıpo yüksek biraz yüksek çıktı.fakat th4 mü ne o normal.Dün biraz okudum.bu hastalık yavaş hissettirmeden ilerlermiş. Dktor bana hamile kalsan da düşük riskin olur demişti.Bilgin varmı bu konuda beni aydınlatırmısın ?
Evet haşimato oluyor anti tpo yüksekliği. Bende 1 yıl evvel çıktı annemde ve ablamda hatta teyzelerimde var. Genetik olabiliyor.Haşimato vucuttaki antikorların tiroidi düşman görerek saldırması,harap etme durumu.. İlaçla harabiyet azalır ama tamamen ortadan kalkması çok zormuş yani bununla yaşamaya alışıcaz. Benim tsh 3 dü şu an 1 den daha az ilaç sayesinde tabi.. Endokrin doktorum var gittiğim işinin ehli bu konuda( istersen özelden yazarım ismini( onun sayesinde düzeldim. Çocuk olayına gelince benimde yok ama doktora sordum engel mi diye,hayır düşüğe bile sebep olması %5 ihtimal dediğinde ikna oldum. Sana tavsiyem bu hastalık için endokrine git. Kadın d. Ve dahiliye yanlıs yonlendiriyor bu konuda..
Nasıl güzel bir şey ve nasıl bir mucize...Canım uzun zamandır seni buralarda görmemiştim. Ne güzel doğumuna çok az kalmış. Hatırlar mısın bilemiyorum beni, senden 1 hafta önceydi gebeliğim, ama kalbi durduğu için alınmıştı;( benim doğum 22 ocakta olacaktınasip işte.... Ama Allah bize mucize bi bebiş yolladı biliyor musun aralığın sonunda yeni tedavi için Görüşmeye gittiğimizde Tesadüfen öğrendik:) Allah sana kolay doğum nasip etsin... Sağlıkla al oğlunu kucağına inş.....
Bugün 7+5 oldu inş canımgerçekten nasipten öte yol yokmuş......Allah Razı olsun....
Evet haşimato oluyor anti tpo yüksekliği. Bende 1 yıl evvel çıktı annemde ve ablamda hatta teyzelerimde var. Genetik olabiliyor.Haşimato vucuttaki antikorların tiroidi düşman görerek saldırması,harap etme durumu.. İlaçla harabiyet azalır ama tamamen ortadan kalkması çok zormuş yani bununla yaşamaya alışıcaz. Benim tsh 3 dü şu an 1 den daha az ilaç sayesinde tabi.. Endokrin doktorum var gittiğim işinin ehli bu konuda( istersen özelden yazarım ismini( onun sayesinde düzeldim. Çocuk olayına gelince benimde yok ama doktora sordum engel mi diye,hayır düşüğe bile sebep olması %5 ihtimal dediğinde ikna oldum. Sana tavsiyem bu hastalık için endokrine git. Kadın d. Ve dahiliye yanlıs yonlendiriyor bu konuda..
bilmezmiyim, çok çok zor,Allah hayırlı güzel haberleri nasip etsin bu süreç sonunda...kızlarrr nasılsınızzz iyi akşamlarrr...
nar suyu ve cekırdekle moral yapmaya calısıyorum..
biraz gerginimm bu bekleme sürecii cok zor
bilmezmiyim, çok çok zor,Allah hayırlı güzel haberleri nasip etsin bu süreç sonunda...
Günaydınlar. Bayağı bayağı normal hayatıma döndüm artık. Bugün işe başladım. Hiç bir belirtimde yok.
Belirti olacak diye bir kaide yok ki şekerim...
Bir sürü belirti denebilecek şey yaşarsın sonu hüsran olur...
Çünkü kullandığımız ilaçların yan etkileri var..
Günaydınlar. Bayağı bayağı normal hayatıma döndüm artık. Bugün işe başladım. Hiç bir belirtimde yok.
Ne bileyim işe başladığımdan mıdır nedir diğer günlerden bir farklı gelmedi. Akıntım bile yok. Kupkuruyum. Normal mi bu durum bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?