2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

herkese iyi pazarlar
şükür ki açıköğretim sınavlarım bitti rahatım okulda bitmek üzere derin bi ohhhh çekecem 2 haftaya kadar sonrada gelsin inşlh tedavim.....
hepimiz bu topiği hamişlerle dolduralım...
günaydın tatlım hayırlı pazarlar. bu topiği hamişler topiği yapalım inşallah göbişsiz kimse kalmasın

Günaydın pazar şekerlerim...
Dün akşam gelemedim topiğe baş dönmesi yaşadım bir gariptim yattım erkenden..
Bugünde fazla pc ye bakmayım diyorum..

geçmiş olsun canım dikat et kendine

geçmiş olsun cnm pc ye fazla bakma. bol bol dinlen biz yazarız

sağolun kızlar...
başım dönüyor midem bulanıyor acaba hamileyim diyemedim hiç günah bana
bebişim deee beee ne olacakbende anestezinin etkisi sürüyordu bulantı baş dönmesi 10 gün kadar devam ediyordu

Canlarim hepinize hayirli pazarlarrrr..
Bizim yigenle oyun oynamaktayimmm dundwn berii o yuzden giremedim.. cevap veremediklerim oldu ama hepinizin guzel haberlerini bekliyorumm..

canım günaydın.....
amh değerimi inan hiç bilmiyorum sadece bildiğim fsh 14 olduğu.....ama amh değerime bakacağım eski sonuçlarımdan .....doktorum bursa uludağ üniv. de hocaymış sonrasında kendine yer açmış....aslında ben çok güveniyorum doktoruma.... yumurta donasyonundan da bahsetti bana ama bende zar zor iğnelerle anca yumurta oluyor .... onu düşünerek demişti bana donasyonu... tabi ben ilk etapta donasyonu düşünmem .... eğer buda tutmazsa halif fırat erden diye bi doktor varmış ona gitmeyi düşünüyorum..... son çare olarak donasyonu düşünebilirim inşallah o durumlara düşmem (((

hayırlara çıksın rüyan doğduğunda rüyanda gördüğünden çok daha güzel bir melekle karşılaş inş

İnşallahhhhhhhhhh

Canım dikkat et kendine bebeişlerini almadan hasta olma sakın

Canlarim hepinize hayirli pazarlarrrr..
Bizim yigenle oyun oynamaktayimmm dundwn berii o yuzden giremedim.. cevap veremediklerim oldu ama hepinizin guzel haberlerini bekliyorumm..
ohh tadını çıkart yeğenlerle vakit geçirmenin biz burdayız sonra gelirisin bize

günaydın canım ....
aslında ben doktoruma hala çok güveniyorum.... iğnelerle zar zor 3-4 tane yumurta oluyor oda 1 yada iki tanesi dölleniyor ... adam bunları düşünerek dedi yani yumurta donasyonnundan bahsetti..... ben bu 5. tüp bebek denemeside tutmazsa napacağız diye sormuştum üstü kapalı donasyondan bahsetmişti bana....adam çok açıksözlü biri pat diye söyleyiveriyor en kötü şeyleri bile yüzüne ..... bursa art tüp bebek merkezi osman develioğlu benim doktorum....eğer bu denemede negatif olursa halit fırat erden diye bi doktor varmış ona gitmek istiyorum.... inşallah bu sefer tutarda gerek kalmaz ((( hayırlısı artık :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…