hayırlı olsun inşallah,umudumuz olursun inşallah , güzel haberlerini bekliyoruz sevindir bizi tamam mıAmin canım Allah razı olsun pazartesi test yaptiracagim bakalım sonuç kaç çıkarsa
aramıza hoş geldinMerhaba hoşgeldin, bende bugün üye olanlardanim :) evet hepimiz ayni yolda yuruyoruz ve hepimizin hakkında Rabbim hayirlisini nasib etsin, senin içinde hayırlısı olsun inşaallah.
günaydın tatlım hayırlı pazarlar. bu topiği hamişler topiği yapalım inşallahherkese iyi pazarlar
şükür ki açıköğretim sınavlarım bitti rahatım okulda bitmek üzere derin bi ohhhh çekecem 2 haftaya kadar sonrada gelsin inşlh tedavim.....
hepimiz bu topiği hamişlerle dolduralım...
suda doğumum tavuk versiyonu dün bir arkadaş atmıştı sizde gülümseyin istedikız bu neeeeeeeçok güldüm yaaaaa :) :)
geçmiş olsun canım dikat et kendineGünaydın pazar şekerlerim...
Dün akşam gelemedim topiğe baş dönmesi yaşadım bir gariptim yattım erkenden..
Bugünde fazla pc ye bakmayım diyorum..
geçmiş olsun cnm pc ye fazla bakma. bol bol dinlen biz yazarızGünaydın pazar şekerlerim...
geçmiş olsun canım dikat et kendine
geçmiş olsun cnm pc ye fazla bakma. bol bol dinlen biz yazarız
üşütmüş olabilirsin ayaklarını sıcak tut,sıcak süt iç. inşallah hamilelik bulantılarını da yaşarsın canımsağolun kızlar...
başım dönüyor midem bulanıyor acaba hamileyim diyemedim hiç günah bana
gayet net ikinci çizgi sağlıklı gebelikler inş
bebişim deee beee ne olacaksağolun kızlar...
başım dönüyor midem bulanıyor acaba hamileyim diyemedim hiç günah bana
canım günaydın.....Canım senin amh değerin kaç?
Sen hala yumurta üretebiliyorken dr nasıl donasyondan bahseder şok oldum. Hiç yumurta üretemeyen bayana tavsiye edilebilir ki bu öyle çok rahat bir konu da değil. Başkasının yumurtası eşinin spermiyle döllenecek ve sen taşıyıcı olcaksın. Tabiki hiç bir şeye büyük konuşmamak lazım herşeye muhtaç duruma düşebiriz Allah korusun. Ama sen Yumurta üretebilen birisin umutsuz vaka değilsin. Daha önce duydunmu bilmiyorum, bazı drlar tüp bebek merkezi drlarıyla anlaşıp başka tedavi yöntemleri denemeden hastayı direk tüp bebeğe yönlendiriyorlar ve bundan belli bir komisyon alıyorlar, bununla ilgili davalar falan oldu. Kimsenin günahına girmek istemem ama ben senin drundan şüphe duydum açıkçası. Ben tek bir dra bağlı kalmamanı başka drlarla da görüşmeni tavsiye ederim.
Benim yaşım 33 ve amh değerim 0,49. Rezervim baya düşük yani, ama hala yumurta üretebiliyorum ve umudum var çok şükür.
Soruna da cevap vereyim, evet drum çok olumlu konuşuyor, ben baya vahim bir durumda olduğumu düşündüm ama drum senden daha zor durumda olanların bile tuttu diyerek benim karamsarlığıma kızdı. 1 yumurta ve 1 sperm yeterli dedi dr. Başka topiclerde neler ne hikayeler okuyoruz, 36 yumurtası toplanıp çok kateli 5.gün embriyosu transfer edilenin tutmadığını da gördüm, 2 yumurtadı olup 1 tanesi döllenip 2.kalite 2.gün embriyosu tutanı da gördüm. Biraz Allaha tevekkül etmek ve umutlu olmak lazım, ol der oluverir. Başka bir topikte amh değeri 0,24 olan bir bayanın hamile kaldığını da gördüm.
Hakkımızda hayırlısı olsun gerçekten zor bir süreç, opudan sonra 1 göbekten 1 kalçadan olmak üzere 2 iğne, 5 ilaca başladım ve transferden sonra 1 iğneye daha başlıcam, Allah yardımcımız olsun neler yaşıyoruz inşallah emeklerimizin karşılığı Allah sağlıklı hayırlı bir evlat lutfeder.
gayet net ikinci çizgi sağlıklı gebelikler inş[/QUOTE
Teşekkür ederim darısı herkesin başına bu 5. Denemem umarım devam eder
hayırlara çıksın rüyan doğduğunda rüyanda gördüğünden çok daha güzel bir melekle karşılaş inş
Günaydın pazar şekerlerim...
ohh tadını çıkart yeğenlerle vakit geçirmenin biz burdayız sonra gelirisin bizeCanlarim hepinize hayirli pazarlarrrr..
Bizim yigenle oyun oynamaktayimmm dundwn berii o yuzden giremedim.. cevap veremediklerim oldu ama hepinizin guzel haberlerini bekliyorumm..
günaydın canım ....Evet çok haklisin, boyle durumlarda aşılama yapmadan direk tüp bebek tedavisine geçilir, ve donasyon da yumurta rezervi varken yapılması saçmadır. Doktor da bi ilginç hem donasyona diyor oncesinde de 2 kere aşılama yapıyor ne perhiz ne lahana tursusu, kibris ta bi klinikler ortak mi çalışıyor diye dusunmekten başka bisey aklıma gelmiyor açıkçası, Dr, kim, merkez neresi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?