Ne bileyim işe başladığımdan mıdır nedir diğer günlerden bir farklı gelmedi. Akıntım bile yok. Kupkuruyum. Normal mi bu durum bilemedim.
Aynen öyle..Asıl gebelik belirtileri testten sonra başlar bugünlerde yaşadıklarımız yanıltıcı olabilir..Tutunmuş olsalar bile canım belirti vermek için çok küçükler.. Normal yolla gebelikten biraz farklı.. Asıl belirtiler eğer tutunmuşlarsa ki inşallah öyledir testten sonra başlayacak:)
Aynen öyle..Asıl gebelik belirtileri testten sonra başlar bugünlerde yaşadıklarımız yanıltıcı olabilir..
Günaydın, herkese iyi haftalar dilerim...bol bol bebiş haberleri alalım, çokça güzel yumlar toplansın ve de kan can olsun hepside inşallahhh...
günaydın aminnnnnnnGünaydın, herkese iyi haftalar dilerim...bol bol bebiş haberleri alalım, çokça güzel yumlar toplansın ve de kan can olsun hepside inşallahhh...
daha bekleyeceğin kocaman bir 9 ay varAynen canım hemşire de aynı şeyleri söyledi zaten. Kiminde lekenme oluyor hamile çıkıyor kimi negatif çıkıyor dedi.. Net bi belirti yok çünkü olsanda olmasanda aynı şeyleri yaşıyorsun dedi.. Ben şuan relg belirtilerim her zaman oldugu gibi yaşıyorum:)
Geçmiyorrr günlerrrrr diyee şarkı söyleyesimm varr ahahhaha...
Benim işte yoğun değil..
Haklısınız bekleyelim görelim. Cts kan vermeyi düşünüyorum. Pazar demişti doktorum ama her yer kapalı.
daha bekleyeceğin kocaman bir 9 ay var
Bana 25'i dedi doktorum hastanenin labaratuvarı açık gelip kan verebilirsin dedi ama hastane evime ters birde bizim ofis cuma gününden taşınıyor full kadro cts pazar yeni ofiste olucaz. Bende cts evimin dibindeki hastanede kan vereyim diyorum. Kanda çıkar herhalde.Aaa erken demiş sanki benim Salı günü canım.. 12.gün salıya geliyor.
devlet has acilinden verebilirisin canımmm inşşşşHaklısınız bekleyelim görelim. Cts kan vermeyi düşünüyorum. Pazar demişti doktorum ama her yer kapalı.
inan ve bebeğinle olmanın tadını çıkartİnşallah tatlımm buna inanmak istiyorum artık:)
devlet has acilinden verebilirisin canımmm inşşşş
canım cmrts çıkar diye düşünüyorumm bizim burada devletin acilinden verdiğinde 40 dk sonra alıyorsun ama evine yakın yer varsa oradada verebilirsin tabikiCts versem çıkmaz mı canım? Devlette verirsem çok beklerim diye düşünüyorum evimin dibinde özel hastane var ordan vereyim diyorum özeller 13:00'e kadar çalışıyor sabah versem öğlen alırım sonucu herhalde.
hayırlı olsun kararaınız histerskopiyi dr gerekli gördüyse yaptırmak lazım canımm aminn amin evet bu işi ticarete dökmüş yerlerde var tabikigünaydın canlar, sanırım yavaş yavaş yol almaya başladık. cumartesi gün 2. denemem için ilk görüşmemizi yaptık. benim ilk denemem düşükle sonuçlandığı için dr histeroskopi istedi. ama ben gerçekten gerekli mi emin değilim. üstelik tam 2.250 tl. Allaha sığınıp kendimizi dr lara emanet ediyoruz inşallah bizi ticari kaygılarına alet etmiyorlardır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?