2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Sen yaptır canım c.tesi.. Ama pazartesi gene yaptırırsın:)

Keşke dememek için ne varsa yaptır canım... Malesef öyle ama başımızın gözümüzün sadakası olsun inşallah

Canım histeroskopi tüp bebek tedavimden 20 gün önce falan bende oldum. 500 lira ödedim özelde. Her yerde histeroskopinin fiyatı değişiyor sanırım.

Keşke dememek için ne varsa yaptır canım... Malesef öyle ama başımızın gözümüzün sadakası olsun inşallah
aynen öyle keşke dememek için yaptıracam zaten ama maddi tarafı bi yana bizim için her türlü çok zor olacak şehir dışına gidiyoruz o kadar acı zahmet çekiyoruz ne bileyim rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlı sonuçlar alırız

günaydın millet ayy zaman gecse de adet olup donmusa baslasam puuuuffff

E egunal sen naptn kuzum iki saglam bebemz olmus masallah ne zamn histeroskpi ve transfer inşallah:)

Amin inşallah canım:)
canmmm almıssın bebelerini benm bebelere de selam edeydin gtmişken:)))) Allahım 9ay ayrmasın sizi inşallaaaaah:)

Canım histeroskopi tüp bebek tedavimden 20 gün önce falan bende oldum. 500 lira ödedim özelde. Her yerde histeroskopinin fiyatı değişiyor sanırım.
devlette ücretsiz bile yapıyorlarmış ama şimdi Allah korusun ucuz yerde yaptırıp isteyen doktorla devam ettiğimizde Allahım korusun yine negatif alırsak bu sefer dicek ben yapsam böyle olmazdı ya da ilgisini kesecek vs vs. biz elimizden geleni yapalım kandırmaca varsa sualini onlar versin ne diyim emanetimiz Allaha

kızlar bir de bilenler varsa aydınlatabilir mi beni. histeroskopi adetin 17-18. gününe kadar yapılır diyor nette benim ki 20. güne gelecek. gerçi dr um kendi verdi randevuyu ama sorun olmayacaktır di mi

Çok zor canım bilmezmiyimm.. Artık ruhen yorulmayı bi kenara koydum.. Bedenen bile yorgunum.. Bu 3.tüpüm ama çok ağır geçti ki ben bazı arkadaslar gibi bi sürü şey histeroskopiymiş filan onları hiç yaşamama rağmen...
Napalım tatlım rabbim büyük elbet karşılıksız bırakmaz.. Yarın yaşayıp yaşamayacagımızı bilmeden.. Anne olmak için savaşıyoruzz.. Dİlerim sonu mutlu olur bu sefer gülmekten ağlarız topluca:)

Amin canımm inşallahh... Orda 4 tane kardeş bıraktım onların yanına yoldaşş... İnşallah sende alıp geleceksin bebeklerini canımm... Bugün belim ağrıyor arada relg acıları sinir ediyor ama takmamaya çalışıyorum onun dışında iyiyim..

kızlar bir de bilenler varsa aydınlatabilir mi beni. histeroskopi adetin 17-18. gününe kadar yapılır diyor nette benim ki 20. güne gelecek. gerçi dr um kendi verdi randevuyu ama sorun olmayacaktır di mi
canımmm dr vermiş randevuyu için rahat olsun adetin hemen ertesinde yapan dr da var 20. gününe kadar yapan da bana adetim bittikten sonraki ilk haftada yapmışdı dr

Benim anti tpo 48 cikmisti tsh da en fazla 2.7 cikmis genelde 1.5 larda bende de hasimoto varmidir onu anlamaya calisiyorum. Ozelden doktor ismini yazarmisin ? Tesekkur ederim
Eger antikorun normal degerinden 1 tık.bile fazla olsa maaesef var demek. Benim 500 den 300e düşmüştü, doktora bakın.düştü dediğimde senin hastalığın belli düşmesi birşey farkezmez. Önemli olan tsh i.normal tutmamız dedi.

Evet canım bende kendi doktorumda oldum o yüzden. O nederse onu yaptım öyle oluyor el mecbur dediğin gibi.

Benim adet bittikten sonraki hafta olmuştu canım. 2 günden bir şey farketmez diye düşünüyorum.

Bu arada kızlar siz transferden sonra ne kullandınız? Ben opudan sonrakilere devam ediyorum ekstra bir şey yazmadı doktor. Pruloton iğne, crinone jel ve estrofem içiyorum sabah akşam tok karnına.
Estrofem (3 defa) corasprin folic progestan fitil 3 (defa) kullanıyorum ben cnm

Estrofem (3 defa) corasprin folic progestan fitil 3 (defa) kullanıyorum ben cnm
Hım ben fitili iğne olarak kullanıyorum 5 gün arayla. Folic zaten devam ekstra olarak sen corasprin kullanıyorsun sanırım. Crinone jel yok o zaman sende dimi? Her doktorun uygulaması farklı tabi.

Hım ben fitili iğne olarak kullanıyorum 5 gün arayla. Folic zaten devam ekstra olarak sen corasprin kullanıyorsun sanırım. Crinone jel yok o zaman sende dimi? Her doktorun uygulaması farklı tabi.
Evet tatlım corasprin bi düşügum var oyüzden kan sulandirici olarak verdi. İlk 2 gün progestan iğne sonraki günler fitil geçtik jel yok bende. Galiba her doktor ayrı ilaç veriyor

günaydın canım bende de hiç akıntı yok ...iyimi kötümü bilemedim....

Benimde kupkuru canım. Crinone jeli bile atmıyor dışarı çok nadir atıyor. Ara ara regl ağrısı gibi kasıklarına giren ağrı var mı? Karnım ağrıyor ara sıra özellikle ilk 2 gün yoğundu. Bir de belim az az ama bugün birşey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…