- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
Cts versem çıkmaz mı canım? Devlette verirsem çok beklerim diye düşünüyorum evimin dibinde özel hastane var ordan vereyim diyorum özeller 13:00'e kadar çalışıyor sabah versem öğlen alırım sonucu herhalde.
günaydın canlar, sanırım yavaş yavaş yol almaya başladık. cumartesi gün 2. denemem için ilk görüşmemizi yaptık. benim ilk denemem düşükle sonuçlandığı için dr histeroskopi istedi. ama ben gerçekten gerekli mi emin değilim. üstelik tam 2.250 tl. Allaha sığınıp kendimizi dr lara emanet ediyoruz inşallah bizi ticari kaygılarına alet etmiyorlardır...
günaydın canlar, sanırım yavaş yavaş yol almaya başladık. cumartesi gün 2. denemem için ilk görüşmemizi yaptık. benim ilk denemem düşükle sonuçlandığı için dr histeroskopi istedi. ama ben gerçekten gerekli mi emin değilim. üstelik tam 2.250 tl. Allaha sığınıp kendimizi dr lara emanet ediyoruz inşallah bizi ticari kaygılarına alet etmiyorlardır...
aynen öyle keşke dememek için yaptıracam zaten ama maddi tarafı bi yana bizim için her türlü çok zor olacak şehir dışına gidiyoruz o kadar acı zahmet çekiyoruz ne bileyim rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlı sonuçlar alırızKeşke dememek için ne varsa yaptır canım... Malesef öyle ama başımızın gözümüzün sadakası olsun inşallah
canmmm almıssın bebelerini benm bebelere de selam edeydin gtmişken:)))) Allahım 9ay ayrmasın sizi inşallaaaaah:)Amin inşallah canım:)
devlette ücretsiz bile yapıyorlarmış ama şimdi Allah korusun ucuz yerde yaptırıp isteyen doktorla devam ettiğimizde Allahım korusun yine negatif alırsak bu sefer dicek ben yapsam böyle olmazdı ya da ilgisini kesecek vs vs. biz elimizden geleni yapalım kandırmaca varsa sualini onlar versin ne diyim emanetimiz AllahaCanım histeroskopi tüp bebek tedavimden 20 gün önce falan bende oldum. 500 lira ödedim özelde. Her yerde histeroskopinin fiyatı değişiyor sanırım.
günaydınnnaydın günlerimiz mutlu haftalarımız olsun güzel anne adaylarıııııı
aynen öyle keşke dememek için yaptıracam zaten ama maddi tarafı bi yana bizim için her türlü çok zor olacak şehir dışına gidiyoruz o kadar acı zahmet çekiyoruz ne bileyim rabbim hayırlısını versin inşallah hayırlı sonuçlar alırız
canımmm dr vermiş randevuyu için rahat olsun adetin hemen ertesinde yapan dr da var 20. gününe kadar yapan da bana adetim bittikten sonraki ilk haftada yapmışdı drkızlar bir de bilenler varsa aydınlatabilir mi beni. histeroskopi adetin 17-18. gününe kadar yapılır diyor nette benim ki 20. güne gelecek. gerçi dr um kendi verdi randevuyu ama sorun olmayacaktır di mi
Eger antikorun normal degerinden 1 tık.bile fazla olsa maaesef var demek. Benim 500 den 300e düşmüştü, doktora bakın.düştü dediğimde senin hastalığın belli düşmesi birşey farkezmez. Önemli olan tsh i.normal tutmamız dedi.Benim anti tpo 48 cikmisti tsh da en fazla 2.7 cikmis genelde 1.5 larda bende de hasimoto varmidir onu anlamaya calisiyorum. Ozelden doktor ismini yazarmisin ? Tesekkur ederim
devlette ücretsiz bile yapıyorlarmış ama şimdi Allah korusun ucuz yerde yaptırıp isteyen doktorla devam ettiğimizde Allahım korusun yine negatif alırsak bu sefer dicek ben yapsam böyle olmazdı ya da ilgisini kesecek vs vs. biz elimizden geleni yapalım kandırmaca varsa sualini onlar versin ne diyim emanetimiz Allaha
Benim adet bittikten sonraki hafta olmuştu canım. 2 günden bir şey farketmez diye düşünüyorum.kızlar bir de bilenler varsa aydınlatabilir mi beni. histeroskopi adetin 17-18. gününe kadar yapılır diyor nette benim ki 20. güne gelecek. gerçi dr um kendi verdi randevuyu ama sorun olmayacaktır di mi
Estrofem (3 defa) corasprin folic progestan fitil 3 (defa) kullanıyorum ben cnmBu arada kızlar siz transferden sonra ne kullandınız? Ben opudan sonrakilere devam ediyorum ekstra bir şey yazmadı doktor. Pruloton iğne, crinone jel ve estrofem içiyorum sabah akşam tok karnına.
Hım ben fitili iğne olarak kullanıyorum 5 gün arayla. Folic zaten devam ekstra olarak sen corasprin kullanıyorsun sanırım. Crinone jel yok o zaman sende dimi? Her doktorun uygulaması farklı tabi.Estrofem (3 defa) corasprin folic progestan fitil 3 (defa) kullanıyorum ben cnm
günaydın canım bende de hiç akıntı yok ...iyimi kötümü bilemedim....Ne bileyim işe başladığımdan mıdır nedir diğer günlerden bir farklı gelmedi. Akıntım bile yok. Kupkuruyum. Normal mi bu durum bilemedim.
Evet tatlım corasprin bi düşügum var oyüzden kan sulandirici olarak verdi. İlk 2 gün progestan iğne sonraki günler fitil geçtik jel yok bende. Galiba her doktor ayrı ilaç veriyorHım ben fitili iğne olarak kullanıyorum 5 gün arayla. Folic zaten devam ekstra olarak sen corasprin kullanıyorsun sanırım. Crinone jel yok o zaman sende dimi? Her doktorun uygulaması farklı tabi.
günaydın canım bende de hiç akıntı yok ...iyimi kötümü bilemedim....
günaydın canım bende de hiç akıntı yok ...iyimi kötümü bilemedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?