Ama anladığım kadarıyla içerik aynı canım.Evet tatlım corasprin bi düşügum var oyüzden kan sulandirici olarak verdi. İlk 2 gün progestan iğne sonraki günler fitil geçtik jel yok bende. Galiba her doktor ayrı ilaç veriyor
Benimde kupkuru canım. Crinone jeli bile atmıyor dışarı çok nadir atıyor. Ara ara regl ağrısı gibi kasıklarına giren ağrı var mı? Karnım ağrıyor ara sıra özellikle ilk 2 gün yoğundu. Bir de belim az az ama bugün birşey yok.
Aynısı bende de var:)) Ama jeli dışarı atmamak güzell endişe etmeyin .Ama atıyor olması da büyük problem degill:)
Bat ne zaman peki canım? Benim bat 28'i. Bu kadar erken regl belirtisi gösteriyor muydum daha önceden diye düşünüyorum. :)
Canım ben tedavi öncesi ilaca 1 ay ilaç kullandım tedaviye 29 unda başladım.. Ama benim hep 1 hafta öncesinden başlar olacakmışım gibi olma halleri :) Bazen sanki alttan bişi akıp gitmiş gibi de olur. Ama hemşire relg belirtileri yaşayabilirsiniz bunlar sizi üzmesin demişti.. Tabii bu söyleyiş endişeleri yok etmiyor ama napalımm...
Ben ikiz olur sa isimlerine karar verdim boş durmadım. Aahahah Güneş ile Ateş :)
Canım ben 29'unda adet oldum. 30'unda iğnelere başlamıştım. Bende isimlere karar verdim gibi. İki kız olursa Ela & Ceyla. Tek erkek olursa çift isim düşünüyordum Çınar Ege diye ama iki oğlan olursa bölüştürücem artık. :)
inşallahhhh....İnşallah tatlımm buna inanmak istiyorum artık:)
oh kardes kardes dursunlar canları sıkılmaz:)) inşallah cok guzel sonuclanr canm ve kavusursn bebelerine:) hiç takma canm belrtileri sen su an hamişsin ve bunun keyfini sür ben ole yapmıştm sonuca kadr:)Amin canımm inşallahh... Orda 4 tane kardeş bıraktım onların yanına yoldaşş... İnşallah sende alıp geleceksin bebeklerini canımm... Bugün belim ağrıyor arada relg acıları sinir ediyor ama takmamaya çalışıyorum onun dışında iyiyim..
canım kaşıklarımda ve belimde ağrı var ara ara şiddetleniyor geçiyor... bide normal şartlarda bugün benim adet günüm..... kanamam olacak diye çok korkuyorum ..... doktorum 6. güne yani bugüne bi iğne vermişti tutunmasına yardımcı olmak için onu azönce sağlık ocağına vurdurdum geldim şimdi eve.....aynı adet sancılarını yaşıyorum resmenBenimde kupkuru canım. Crinone jeli bile atmıyor dışarı çok nadir atıyor. Ara ara regl ağrısı gibi kasıklarına giren ağrı var mı? Karnım ağrıyor ara sıra özellikle ilk 2 gün yoğundu. Bir de belim az az ama bugün birşey yok.
canım kaşıklarımda ve belimde ağrı var ara ara şiddetleniyor geçiyor... bide normal şartlarda bugün benim adet günüm..... kanamam olacak diye çok korkuyorum ..... doktorum 6. güne yani bugüne bi iğne vermişti tutunmasına yardımcı olmak için onu azönce sağlık ocağına vurdurdum geldim şimdi eve.....aynı adet sancılarını yaşıyorum resmen((
Evet aynıdır sonuçta hepimizin tüp bebislerimiz var :)Ama anladığım kadarıyla içerik aynı canım.
Maşallah tatlım inşallah yumurtalarını içi dolu doludur. Ben de 14 tane yumurtladim 10 tanesi döllendi 7 tanesi devam ediyordu sonra 6 tanesi 5. Güne kadar sağlıkla devam etti donduruldu. Çünkü fazla yumurtaladigim için su toplaması olur diye transfer ertelendi 2 adet sonra transfer oldum bu gün 8. GünümMerhaba arkadaşlar bu sabah opu m vardı 14 yumurtam toplandi...dua edin arkadaş lar...birde embriyo kaliteleri ile ilgili benide bilgilendirebilir misiniz?...
canım kaşıklarımda ve belimde ağrı var ara ara şiddetleniyor geçiyor... bide normal şartlarda bugün benim adet günüm..... kanamam olacak diye çok korkuyorum ..... doktorum 6. güne yani bugüne bi iğne vermişti tutunmasına yardımcı olmak için onu azönce sağlık ocağına vurdurdum geldim şimdi eve.....aynı adet sancılarını yaşıyorum resmen((
evet canım pruloton du...bana sadece 6. gün verdi .... o zaman sen test tarihine kadar 2 kere yaptırmış oluyorsun o iğneden... inşallah işe yarar...Pruloton olabilir canım zaten en etkilisi o diyorlar bende 5 gün arayla onu yaptırıyorum.
canım inşallah pozitif olurrrrrrrrrr.........Bende transferden 1 gün sonra ve 8. Günü vurdurdum pruluton bugün 11. Günüm yarın test yaptırcam çok korkuyorum adet olcam diye
oh kardes kardes dursunlar canları sıkılmaz:)) inşallah cok guzel sonuclanr canm ve kavusursn bebelerine:) hiç takma canm belrtileri sen su an hamişsin ve bunun keyfini sür ben ole yapmıştm sonuca kadr:)
evet canım pruloton du...bana sadece 6. gün verdi .... o zaman sen test tarihine kadar 2 kere yaptırmış oluyorsun o iğneden... inşallah işe yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?