2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende transferden 1 gün sonra ve 8. Günü vurdurdum pruluton bugün 11. Günüm yarın test yaptırcam çok korkuyorum adet olcam diye

Korkma canım.. Olacagı varsa olacak zaten öyle düşünn..
Önümüzde 2 yol var biri pozitif durumlu planlar 2. negatıf sonucu planlar... Ama her iki durumda da yapacak bir şeyimiz var...
Dilerim inşallahh pozitifdir... Rabbime emanet ol

Bende transferden 1 gün sonra ve 8. Günü vurdurdum pruluton bugün 11. Günüm yarın test yaptırcam çok korkuyorum adet olcam diye

Canım korkma olmazsın inşallah. Bende transferin ertesi günü vurdurmuştum bu arada. Bana embriyoloğumda ebe hemşirelerde crinone jelde çok önemli onu sakın bırakma demişlerdi. Sabah saatlerinde sür ve yürü mutlaka dağılsın demişlerdi. Bu arada bu pruloton iğneler çok can yakıyor yahu.

Slm kizlarr..ben yumos buyutmeye devam ediyom..dr uma yarin yine gitcem..persembe ya da cuma opu demisti en son gorusmemizde..ya bugun cetriotide ne kadar kasinti yapti bende yaa..kizlarrr icecreamm die bi arkadas vardi..napti sonucu belli oldu mu..cok merak ettim goremedim de..

bana progeston verdi doktor fitil günde 3 defa fitil olarak koyuyorum evet canım ya ben öle bi iğne görmedim cuma vurdurdum hala yürürken acıyo Allahım bu kadar acı ve emeğimizi boş çıkarmaz inşşşş

inşşş hayırlısıyla bol bol güzel yumoşların olur opun rahat geçer canım

amin canım inşallah.. inan aklımdan hiççıkmıyor 10 gün daha rahattım hamileyim diye tadını çıkarıyordum ama bugün öle değil iş yerindeyim ve hiç bir işle ilgilenemiyorum haklısın zaten arayanlarada diyorum yarın iki şık var ya ben sizi ararım pozitif diye yada telefonum kapalıdır yaklaşmayın yanıma

biraz dinle canım rahatlarsın yağmurun sesiylee... Bırakkk akışınaa akı versinn olacaklar... Sen iyi ol yeter...
Elbet gelecekler dilerim o gün yarındır ama gelmemişse de çok uzak sayılmaz.. Biraz sakinleşş.. Hatta birlikte sakinleşelim hadii bende dinliyorumm şimdii

canım unutmamıssın benı gzolerım doldu ınan zaten cok duygusalımbugun yenı geldım eve opu sonrası bıraz zor gectı 17 yumurtam toplanmıs yarın bılgı verceklermıs dk dedıkı adet olunca gel bazı testler yapıcam eger degerler dusmusse tıranvere baslıcam dusmemısse 1 aydaha beklıycaz canım sence dusermıkı adet olana kadar bıde konustugumuz konuda hıc sıkıntı cıkmadı bosuna korkmusum tanıdıkları eczaneye verdıler aldık ucretı okadar sıtres sıkıtım bosaymıs bısey sorcam yıne sımdı dıyelımkı 10 yum dollendı tıranverde bıtane koycaklar kalanı donucak yıne donmuslarla bı hakkım var dımı tıranverden sonra ınsallah pozıtıf olur hepımızınkı ama dıyelım benım olmadı 2 kez donmuslarla denedım gerı kalanı tekrar dondurmuycaklamı ımhamı edılcek 3 denemede tekrar bastan baslamammı gerekcek boyle bı yasamı var cok sordum gene ama ınan senden baska sorucak kımsem yok allah ne muradın versa versın ınsallah bebısene kavus 9 ay cok guzel bı hamılelık gecır saglıcakla al yavrunu kucagına huzurla muttlulukla buyut amınnn ecmaıınnn

canım merhaba, ilacı bırakana kadar regli olmuyorsun ben negatif sonuç alınca ilaçları bıraktım olmam gerekenden 1 gün sonra regli oldum.test günün ne zamandı canım kaçırdım,tekrar tekrar soruyorum belki ama...

Benim de öyle olmuştu... :) 7.8. günler kesin adet oldum diye tuvalete koştum hep... Tutunduktan sonra 6. veya 7. haftada da sancım oldu çok o yüzden takmayın çok fazla hayırlısı Allahtan :)
canım şuan hamilemisin....:) peki tam 12 . gün mü yaptın sen testi??? birde değerlierin nasıldı nasıl arttı??

pek bi iyi geldi saol canım :)

canım test tarihim 25 ocak tı ...eğer bu hafta regl olmazsam cuma falan idrar testi yapsammı acaba nede olsa regl günümü geçmiş oluyorum

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bizde 2014 yılında 2 kez tüp bebek denedik ama maalesef olmadı. Iki denememizi de ayni merkezde denedik. Ilkinde 6 ya bolunmus embriyo transferi yapildi negatif sonuclandi maalesef ikincide bolunemedi bile. Esimde azospermi var. Bende de yaşın getirdigi yumurta rezervi azligi var Yeni bir merkez arayisindayiz. Kotu durumdayiz iki olumsuz denemeden sonra manen bitmis durumdayiz. Esim ameliyat oldugu icin bir sure beklemek zorundayiz.Mayis gibi tekrar denemeyi planliyoruz kismetse. Bizim icin urulog daha onemli. Emre Bakircioglu ismini sıkca duyuyorum ama karar da veremedik aslinda. Oneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar

Merhaba arkadaşlar bu sabah opu m vardı 14 yumurtam toplandi...dua edin arkadaş lar...birde embriyo kaliteleri ile ilgili benide bilgilendirebilir misiniz?...
Geçmiş olsun canım.demek yeniden konya daydın:) inş hepsi olgun yumi çıkar. Yarın bilgi verirler hemen

canım test tarihim 25 ocak tı ...eğer bu hafta regl olmazsam cuma falan idrar testi yapsammı acaba nede olsa regl günümü geçmiş oluyorum
idrar testini önermem hiç.sayılı gün çabuk geçer biliyorum beklemenin zorluğunu emin ol ama idrar testleri çok yanıltıcı ve benim pek güvenim yok en iyisinin pazar günü acilde kan vermek olduğunu düşünüyorum şayet merkez kapalıysa.

Canım bizde de sperm azlıgı vardı.. Biz son tüpü Anadolu Saglık Merkezi Aydın Arıcı da yaptırdık.. Şuan bekleme sürecindeyımm.. Gürşme ücretsiz istersen bi git görüş... Bize sperm havuzu yöntemi uyguladıı ve benim diğer tedavilerimde 14 embrıyodan sadece 2 tane kalıyor ve onu da bana transfer edıyorlardı.. Dereceleri hep orta idi..
Şİmdi kinde 1 tane 1. kalıte ve 1 tane 2. kalıte transfer ettiler ama geriye 2 tane 2. kalıte ve 2 tane 3. kalıte embrıyo dondurduk :) BUna da çok şükür gerisi rabbime kalmışş.. O yüzden bi dipi konuşmanı öneririm.. Hastane Gebze de ama Ataşehir de klınık var kontrol ve gorusmelerı orda yapıyor. Operasyonları gebze de yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…