2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım merkez pazar günü kapalı .... artık özelde bi yerde yaptıracağız ... haklısın idrar yanıltıcı olabiliyor... hani bazen okuyorum 8. gün 10. gün idrar testi yapmış çift çizgi çıkmış acaba bende yapsam mı diyorum ama sabredeceğim yapmayacağım :)

İNŞALLAH güzel haberler alacağız senden :)

2015 Topiği bir sürü sayfalara ulaşmış... (ancak görebilen ben )
Umarım güzel haberlerin daha çok paylaşıldığı topik olur...
2014'den ertelenenler bu yıl gerçek olsun. Bol şanslar herkese
E egunal kendi ve diğer dileyen herkesin işaretlemelerini yapmaktan yorulsun, 2015 anneleri çok olsun :)
Sevgiler

Aaaa perşembeyi saymıyor muyuz? Niye kü? Sabahtan oldu benim koskoca bir gün geçirdim. :)
Canım iste persembe 9 da yaptıysan cuma 9da 1gün dolmuş oluyor öyle değil mi:) Ben öyle biliyorum ama olmayada bilir hahahah :)

bende aynı durumdayım canım takip devam o iğneyi banada verdi bugün. koldan dedi koldan mi oldun sende? kaçıncı günlerde oluyor opu bizim daha 10 mm civarı yumurta lar

Kızlar iyi akşamlarrr ben yollara revan olacagım şimdiii Öpenziiii

merhabalar canım.azosperm topiğinde okumuşsundur belki.
benim eşimde azosperm hastasıydı.birde varikosel vardı.2013 aralıkta varikosel ameliyatı sonrası çıkış başladı bizde.
eşimin doktoru m.müfit günel.
genartt tüp bebek merkezinde gittik biz kendisine.çokta memnun kaldık.ama eşim hiç tese olmadı dediğim gibi sadece varikosel ameliyatı.bi araştır istersen canım.
bizde ilk 2 denememizi genartta yaptık.şimdi 3.denemeye başlıcaz bikaç ay sonra.o da memorial ankara da olacak.allah nasip ederse tabi.

Geçmiş olsun canım.demek yeniden konya daydın:) inş hepsi olgun yumi çıkar. Yarın bilgi verirler hemen
Sağolasın cnm zaten bizim bebek olursa Konyalı olacak :)....esimin sonuçları yine %100 hareketsiz cikti .ama tese ye gerek yok dediler...cok korkuyorum kötü birseyler olacak diye...

Kızlar bebişler için yazdığınız isimler çok güzel.. Evlendiğim zamanlar( hemen olacaktı benim planıma göre ya:) eşimle hep kavga ederdim şu isim olacak bu isim olacak..artık bir olsun adı hiç önemli değil. Dürdane bile koyarım:)

dürdane mi evet ya bizim de vardı isimlerimiz oğlumuzun ve kızımızın (doğuracaktım 3 5 tane )hepsi geçmişte kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…