- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
pek bi iyi geldi saol canım :)
canım merkez pazar günü kapalı .... artık özelde bi yerde yaptıracağız ... haklısın idrar yanıltıcı olabiliyor... hani bazen okuyorum 8. gün 10. gün idrar testi yapmış çift çizgi çıkmış acaba bende yapsam mı diyorumidrar testini önermem hiç.sayılı gün çabuk geçer biliyorum beklemenin zorluğunu emin ol ama idrar testleri çok yanıltıcı ve benim pek güvenim yok en iyisinin pazar günü acilde kan vermek olduğunu düşünüyorum şayet merkez kapalıysa.
İNŞALLAH güzel haberler alacağız senden :)canım merkez pazar günü kapalı .... artık özelde bi yerde yaptıracağız ... haklısın idrar yanıltıcı olabiliyor... hani bazen okuyorum 8. gün 10. gün idrar testi yapmış çift çizgi çıkmış acaba bende yapsam mı diyorumama sabredeceğim yapmayacağım :)
Perşembe günü oldu yani 4.günü canım:)Portakales canım senin kaçıncı günü transferinin
Perşembe günü oldu yani 4.günü canım:)
Canım iste persembe 9 da yaptıysan cuma 9da 1gün dolmuş oluyor öyle değil mi:) Ben öyle biliyorum ama olmayada bilir hahahah :)Aaaa perşembeyi saymıyor muyuz? Niye kü? Sabahtan oldu benim koskoca bir gün geçirdim. :)
bende aynı durumdayım canım takip devam o iğneyi banada verdi bugün. koldan dedi koldan mi oldun sende? kaçıncı günlerde oluyor opu bizim daha 10 mm civarı yumurta larSlm kizlarr..ben yumos buyutmeye devam ediyom..dr uma yarin yine gitcem..persembe ya da cuma opu demisti en son gorusmemizde..ya bugun cetriotide ne kadar kasinti yapti bende yaa..kizlarrricecreamm die bi arkadas vardi..napti sonucu belli oldu mu..cok merak ettim goremedim de..
Canım iste persembe 9 da yaptıysan cuma 9da 1gün dolmuş oluyor öyle değil mi:) Ben öyle biliyorum ama olmayada bilir hahahah :)
iyi akşamlar yeter ablacım nasılsıniyi akşamlar
merhabalar canım.azosperm topiğinde okumuşsundur belki.Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldımbizde 2014 yılında 2 kez tüp bebek denedik ama maalesef olmadı. Iki denememizi de ayni merkezde denedik. Ilkinde 6 ya bolunmus embriyo transferi yapildi negatif sonuclandi maalesef ikincide bolunemedi bile. Esimde azospermi var. Bende de yaşın getirdigi yumurta rezervi azligi var Yeni bir merkez arayisindayiz. Kotu durumdayiz iki olumsuz denemeden sonra manen bitmis durumdayiz. Esim ameliyat oldugu icin bir sure beklemek zorundayiz.Mayis gibi tekrar denemeyi planliyoruz kismetse. Bizim icin urulog daha onemli. Emre Bakircioglu ismini sıkca duyuyorum ama karar da veremedik aslinda. Oneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar
Sağolasın cnm zaten bizim bebek olursa Konyalı olacak :)....esimin sonuçları yine %100 hareketsiz cikti .ama tese ye gerek yok dediler...cok korkuyorum kötü birseyler olacak diye...Geçmiş olsun canım.demek yeniden konya daydın:) inş hepsi olgun yumi çıkar. Yarın bilgi verirler hemen
iyiyim canım kardeşimin son hazırlıklarını yapıyoruz doğuma az kaldıiyi akşamlar yeter ablacım nasılsın
iyi maşallah canımiyiyim canım kardeşimin son hazırlıklarını yapıyoruz doğuma az kaldı
dürdane miKızlar bebişler için yazdığınız isimler çok güzel.. Evlendiğim zamanlar( hemen olacaktı benim planıma göre ya:) eşimle hep kavga ederdim şu isim olacak bu isim olacak..artık bir olsun adı hiç önemli değil. Dürdane bile koyarım:)
amin kuzuiyi maşallah canım
rabbim bu mutlulluğu sanada tattırsın kardeşinde sana gelsin sana yapsın inş son hazırlıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?