2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

dürdane mi evet ya bizim de vardı isimlerimiz oğlumuzun ve kızımızın (doğuracaktım 3 5 tane )hepsi geçmişte kaldı
Kız vallahi.ismin.önemi yok artık hatta eşime dedim ne istersen koy diye.. Aman benimde hayalimdi çok çocuk hep istemişimdir 3 4 ama bir tane bile olamadı daha ayy asıl tüp yaparken eşim doktora ikiz ve ya üçüz olsun demez mi:)) geçen akşam dedim ki bizim bi tane olsun da öp başına koy.. Onda sperm bende yumurta yok adam hala ikiz üçüz diyo ya:))

ilk tedavide bizde öyle sanmıştık ikiz üçüz olacak ama yıllar geçti bir tane bile olmadı

Bir türlü gelemedim bugün..
Bulutefe yi merak ediyorum ne yaptı acaba..

Son düzenleme:
Sağolasın cnm zaten bizim bebek olursa Konyalı olacak :)....esimin sonuçları yine %100 hareketsiz cikti .ama tese ye gerek yok dediler...cok korkuyorum kötü birseyler olacak diye...
tese gerek olmadan aldılarsa sorun olmaz canım. ben güveniyorum doktoruma:) çok tatlı bir kadın değil mi:)

EVET BEN o ilk tedvimde ikiz üçüz olsun allahım bu yola bir daha girmeyeyim demiştim (o kadar emindik ki bebeğimizin olacağından tüp bebek yaptırıyorduk ) SONRASINDa ALLAHIM BEN ÇOKMU BÜYÜK KONUŞTUMDA BUNLARI YAŞADIM dedim 10 yıl bitti yaş 38 oldu bundan sonra ne olur olurmu olursa nasıl olur bilmiyorum ama ne gücüm ne umudum ne enrjim hiç bir şeyim kalmadı

Amin ne güzel dua etmişsin öyle...
Bugün geç geldim topiğe canım merak ettim seni...
Çok şükür atlatmışsın hem de 17 yumi ile maşallah
Değerler düşer büyük ihtimal bundan sonrasında işlemlerimiz benzer olacak canım ben de dondurulmuş transferi olacam sanırım aynı zamanlarda olacaz seninle
Diğer konuda da haklıydınız ve sorun olmayacağını söyledim sana ilk kez bu sürece girince gerildin tabii bilmiyorsun endişe etmen doğal..
Artık rahatla lütfen her şey yolunda gidiyor...
Yarın yumilerinden haber alırız bakalım kaçı döllendi ve embriyo oldu...
Bundan sonra diyelim 10 taneden 1 tanesini transfer edip 9 tanesini dondurdular bunları canın ne zaman isterse tekrar kullanabilirsin sınırlama yok...
Hepsi birden çözülmez sanırım 2 şer 2 şer donduruyorlar çözme işlemide böyle olur kalan 9 un tamamı çözdürülmez...
İmha edilmez yanii..

Merhaba
Bende bu ocak ayında ilk tüp bebek denememi yaptım ve malesef transfer bile olamadım.yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm.benim için de tüp bebek son umut tu ve bebeğim olacaktı.ama anladım ki tüp bebek daha başlangıç ve önümüzde uzun zor yollar var.
Burada okuyorum herkes transfer sonrası günlerini sayıyor kendinde belirti arıyor oysa ben transfer bile olamadım. Keşke transferim olsaydı da yine negatif olsaydı der mi insan ama ben bir haftadır bunu düşünüyorum.neyse demek ki böylesi hayırlıymış.hakkımızda hayırlısı neyse diye çıktık yola sonuca da razı olmak düşüyor ama çok zormuş.
Ağustos ayında bir deneme daha yapacağız allah izin verirse o zamana kadar beni de aranıza kabul ederseniz sevinirim.burada okuduğum pozitif sonuçlar umut oluyor bana da.

Maalesef canım hayat bu hale getiriyor bizi. Yorulduk ama devam sonuna kadar devam..

10 sene Allahım çok zor ... benimde 5 sene oldu .... ama zaman o kadar hızlı geçti ki (( bende ilk tedavim de kesin olur gözüyle bakıyordum nede olsa tüp bebekti ama negatifler arka arkaya gelince 5 yıl geçmiş maddi manevi çökmüşük.... Allahım sabır sabır sabır sabır sabır ...... zaman zaman eşimden ayrılmaya bile düşündüm hatta aklımın bi köşesinde var ama şans veriyorum kendimize ... hemen pes etmek istemiyorum .....

allah razı olsun olsun canım evet adetım ayın 30 11 gun kaldı allahın ıznıyle ondan sonra dondurulmus tıransver surecıne baslıycaz bırlıkte mujde verıcaz ınsallah amınnnn heycanla yarını beklıyorum ınsallah guzel olur hersey ben sanıyodum tub bebek tedavısınde ılkı taze 2 cı dondurlumuslarla yapyısun gerı kalan ımha edılıyor dondurulmus hakkın bıtıyo tekrar tub bebek tedavısıne bastan baslıyorsun sandım ama dedıgın gıbıyse cok ıyıymıs mısal 3 keredaha donmuslarımı kullana bılırm tabı embrıo olurlarsa saglıklı olurlarsa cok sagol canım sen olmasan ınan bılgım olmıycaktı yasadıgım surecten

Deme arkadaşım deme... Transfer olup kaybetsek daha acı olmaz mıydı? Beni
Canm.benim de iptal oldu ama umudunu kaybetme..Allah büyük. Transfer olsak ve tutmasa yine aynı şey.. Önemli olan bebeğimizin doğması bence..

[QUOTeeeer, post: 38960771, member: 102829"]EVET BEN o ilk tedvimde ikiz üçüz olsun allahım bu yola bir daha girmeyeyim demiştim (o kadar emindik ki bebeğimizin olacağından tüp bebek yaptırıyorduk ) SONRASINDa ALLAHIM BEN ÇOKMU BÜYÜK KONUŞTUMDA BUNLARI YAŞADIM dedim 10 yıl bitti yaş 38 oldu bundan sonra ne olur olurmu olursa nasıl olur bilmiyorum ama ne gücüm ne umudum ne enrjim hiç bir şeyim kalmadı [/QUOTE]
Yeter arkadaş karamsar olma ya hepimiz aynı ben 30da gec kaldim 35 de olmazderken zaman gecti ama umut bitmedi para olsa hep yapsak diyoruz biz kadınlar bu sefer hayat kahir oluyor .hayat günlük geciyor hergün umuda yeniden sarıl , olursa ne güzel armağan olmazsa rabbim böyle yazmış diyecegiz elden bişey gelmez.

Canım senin neden iptal oldu tedavin.bana tam bir sebep söylenmedi ilk tedavi olduğu için.bazı aylar yumurta gelişimi iyi olmazmış bu yüzden de olabilir ya da benim yumurtalarım kalitesiz olduğu için de olmuş olabilirmiş.ikinci denemede sorun benden mi değil mi belli olacak inşallah. ..

merhaba bende ilk denememi asmde ebru hanımda yaptırdım ama 2 denemeyi aydın beyde düşünüyorum

Herkese iyi aksamlar ben bugun itibariyle tedaviye basladim ilk ignemi oldum gonal f 225 hadi bismillah insl yumoslarim kaliteli ve sonumda hayirlisiyla hamislik olur.
Ayyyyy cemremmmm masaallah sonunda basladin haaa...Rabbim yolunu acuk etsin..kalbinden geceni hakkinda hayirli eylesin insaallah...hepimzin insaallah...aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…