2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Ayyyyy cemremmmm masaallah sonunda basladin haaa...Rabbim yolunu acuk etsin..kalbinden geceni hakkinda hayirli eylesin insaallah...hepimzin insaallah...aminnn...
amin cnm cok saol evet ya nasladim 2014 mayistan beri kismet olmadi 2015 ocaga kismetmis inslh cnm hepimizin sonu istedigimiz gibi olsun.

bende aynı durumdayım canım takip devam o iğneyi banada verdi bugün. koldan dedi koldan mi oldun sende? kaçıncı günlerde oluyor opu bizim daha 10 mm civarı yumurta lar
cnm benimkini esim yapiyo sag olsun..ilkini gobekten yaptilar merkezde bana..bizde hep gobekten yaptik..bu 3.tedavu olunca bende bi gerginlij oldu yapamadim igneleri kendime..benim cuma kontrol vardi 14 11 civari idi yumiler..yarin kontrol var..persembe ya da cuma opu var dedi dr um..senin ki haftaya sali falan olur galiba

Bu gece aşk gecesi
Süpermenler ve yumiler aşk aşk aşkkkkkk...
Donmuşun çok olursa çok kez deneme şansın olur canım bir kere de çözmüyorlar hepsini...

Son düzenleme:
canım şuan hamilemisin....:) peki tam 12 . gün mü yaptın sen testi??? birde değerlierin nasıldı nasıl arttı??

Canım ben 9. Gün idrar testi yapmaya başladım gitgide koyulaştı ama daha önce kimyasal yaşadığım için bi türlü inanasım gelmedi. 12. Gün cesaretimi toplayıp kan testine gittim ilk sonucum 213.2 idi 2. Si 484 idi. Hiç unutmam Cem oğlum yolda şu an 35. Haftadayız canm darısı başına

ayyy evet bir türlü inandıramadım seni gebesin dedim önce ki gibi olmayacak dedim inanmadın bana bak şimdi bebiş in the göbiş

Bu gece aşk gecesi
Süpermenler ve yumiler aşk aşk aşkkkkkk...
Donmuşun çok olursa çok kez deneme şansın olur canım bir kere de çözmüyorlar hepsini...
ay evet ya asıklar kavusup olusurlar ınsallah ask meyvelerımıze kavusak tez zamanda hepımız amınn ecmainnn bu cok ıyıymıs valla ben sanıyodum bı sansımız var heycanla beklıyom yarını esım bıraz korkuttu benı oyuzden heycanla yarını beklıyom dollenme olur ınsallah amınn ecmaınnn

İyi akşamlar kızlar benim tedavide 5. günüm yarın kontrolüm var inşallah büyümüştür yumişşler... İlk denemede negatif olunca 2. deneme için korka korka başladım herşey negatif gidecek diye korkuyorum

aaaa enişte de germesin seni azcık rahatlatsın sen de çok güçlü durma azcık nazlan yan gelip yat operasyondan çıktın sen o bir zahmet sperm verdi

Kendimden haber vereyim...
Bülent hocamla görüştüm adet olunca arayacağım histeroskopi için planlama yapacağız ve sonrasında buz bebişlerimi alcam
Tedavin hayırlı olsun egunal.
uzaktan takip ediyorum seni.
Umarım bu defa hayırlısonuca ulaşırsın.
Bende senin gibi ankaraya sığamayıp istanbula gittim tüp bebek için.ama olmadı malesef bu sefer.şimdi ankara da genetik testlerimi yaptıracağım.sen yaptırdın mı genetik test ankarada.nereye gidebilirim bir fikrin var mı???devlette ücretsiz yaptırmak istiyorum ama neresi zorluk çıkarmadan yapar bilmiyorum.

Nasip canım deneme sayılarına takılırsak ben 4.denemedeyim
Korkmaaa az kaldı diye düşün anne olmana bak ben öyle düşünüyorum yüzümde anlamsız bir sırıtma ile dolanıyorum günlerdir ama bilseler öyle anlamlı ki

aaaa enişte de germesin seni azcık rahatlatsın sen de çok güçlü durma azcık nazlan yan gelip yat operasyondan çıktın sen o bir zahmet sperm verdi
uzanıyom zaten hıc yormuyom kendımı sorma afedersınde durdu durdu dedı ya sıpermler ıyı olmazsa sorun vargıbı gordum ya dollenme olmazsa aklım orda dıyo benımde aklımı karıstırdı valla ya erkeklerın ısı hep kolay ben opu ıcın hazırlanırken o kahversını ıcıyordu karsımda rahat bı şekıldenekadar rahatlar valla ben ona dedım bak zor bı surec yasadım ılcalar ıgneler opu senden anlayıs ve sabır ıstıyorum dıyo bende anlayıs beklıyom benım ıcınde zordu sankı ne yaptıysa

Güzel yöntemmiş canım bende o düşüncelerle gideyim yarınki kontrole

ayyy ne güzelllll.... Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh.... hamilelik haberleri duydukça ümitleniyorummmm...

Bülent hocamla görüştüm adet olunca arayacağım histeroskopi için planlama yapacağız ve sonrasında buz bebişlerimi alcam
allaha sukur az kaldı bebıslerıne kavusmana bınlerce sukur olsun ınsallah rabbımın ıznıyle kavusucaksın ınsallah bebıslerıne 9 sonrada kucagında olurlar ohhh mıss gıbı tez zamanda kavus ınsalllah

Herkese iyi aksamlar ben bugun itibariyle tedaviye basladim ilk ignemi oldum gonal f 225 hadi bismillah insl yumoslarim kaliteli ve sonumda hayirlisiyla hamislik olur.
amin canım :) tedavin hayırlı olsunnnnnn :) sonu bebişli olsun canımmmmm :)

oooo az kalmış canım :) inşallah kaliteli kaliteli yumiler olurlar :)

canım oooooo olacak bu sefer :) inşallah bekliyoruz güzel haberleri böyle :) gelecek ay sayacağız günleriiiiiii :)
canım hayırlı olsun :) inşallah bu tedavinde kavuşursun minik mucizene :) ben şimdi 5. denemede oğluma hamileyim :) her zaman umut et canım :)

amin cnm saol cnm inşlh bende hamileyim diyebilirim
bu arda belki hatırlarsın desdo nickinde arkadaş vardı ya onun sana selamı var seni merak etmiş ve hep sana bol bol dua ediyormuş ben ileteyim sana

amin cnm saol cnm inşlh bende hamileyim diyebilirim
bu arda belki hatırlarsın desdo nickinde arkadaş vardı ya onun sana selamı var seni merak etmiş ve hep sana bol bol dua ediyormuş ben ileteyim sana
cvppppppppppppppppppppppppppppppppp...tüp bbekte transfer sırasında 5-6 kişi başım da mı duracakkkkkkk...cvp ya cvp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…