cnm ben bugün başladım iğnelere ama transferi bilmiyom bilenler yazar muhakakcvppppppppppppppppppppppppppppppppp...tüp bbekte transfer sırasında 5-6 kişi başım da mı duracakkkkkkk...cvp ya cvp
aynen bacım:=)cnm ben bugün başladım iğnelere ama transferi bilmiyom bilenler yazar muhakak
ya dursun boşver sen evladına odakaln bu zaman kadar kimler gördü bizi evlat uğrruna
canım inşallah hamileyim diyeceksin şöyle dolu doluuuuuuu :) allahım yardımcın olsun :)amin cnm saol cnm inşlh bende hamileyim diyebilirim
bu arda belki hatırlarsın desdo nickinde arkadaş vardı ya onun sana selamı var seni merak etmiş ve hep sana bol bol dua ediyormuş ben ileteyim sana
ya cvp bacılar cvpcanım inşallah hamileyim diyeceksin şöyle dolu doluuuuuuu :) allahım yardımcın olsun :)
sende desdoya selam söyle :) bende her sabah namazında ona ve sizlere hep dua ediyorum :) gelmeyecek mi buralara :)
Aşağı yukarı ewet canım o kadar kişi oluyocvppppppppppppppppppppppppppppppppp...tüp bbekte transfer sırasında 5-6 kişi başım da mı duracakkkkkkk...cvp ya cvp
Aşağı yukarı ewet canım o kadar kişi oluyo
canım dr ve hemşirelerden falan mı bahsediyorsun :)benimkinde 2-3 hemşire embriyolog ve drum vardı :)cvppppppppppppppppppppppppppppppppp...tüp bbekte transfer sırasında 5-6 kişi başım da mı duracakkkkkkk...cvp ya cvp
utanırım ya ben bayan doktora bıle açamıormcanım dr ve hemşirelerden falan mı bahsediyorsun :)benimkinde 2-3 hemşire embriyolog ve drum vardı :)
2 tane odada hemsire vardi bi tane yanimda ultrasonla bakiyodu doktorum bide sonra embriyolog gelmisti ben artik alistigim icin utanma kalmadı((((((((((( ohaaaa ya
dürdane mievet ya bizim de vardı isimlerimiz oğlumuzun ve kızımızın (doğuracaktım 3 5 tane )hepsi geçmişte kaldı
merhaba bende ilk denememi asmde ebru hanımda yaptırdım ama 2 denemeyi aydın beyde düşünüyorum
Tekrar hayırlı olsun canım özelden yazdım buradanda yazayım dedim. bizler için bu günleri görmek bile hayaldi. Hele ben bir ay öncesine kadar kıyısından bile geçemiyordum tüp bebeğin. Rabbime şükür bu günleri gördük kim bilir daha neler göreceğiz hayırlısıyla. Azosperm topiğinden buraya transfer olduk inşallah buradanda 2015 te doğum yapacaklar topiğine transfer oluruz tabi buradaki herkesle beraber.Herkese iyi aksamlar ben bugun itibariyle tedaviye basladim ilk ignemi oldum gonal f 225 hadi bismillah insl yumoslarim kaliteli ve sonumda hayirlisiyla hamislik olur.
korkoyurummmmmmmmmmmmmmmmmmmohaaaaaa....yumurta toplama ıslemı vıdeo ızledım mıdem bulandıııııı
saol cnm benim ya he valla başladım.. heyecanlıyım acayip bi o kadar da muytluyum inşlhhh sonum ii olurElifimm30 kuzummmm haydıı hayırlı uğurlu olsunnn inşallahhh çok sevindimmm... Rabbim bebeğini nasip etsin:))
saol cnm benim ya he valla başladım.. heyecanlıyım acayip bi o kadar da muytluyum inşlhhh sonum ii olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?