2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cvppppppppppppppppppppppppppppppppp...tüp bbekte transfer sırasında 5-6 kişi başım da mı duracakkkkkkk...cvp ya cvp
cnm ben bugün başladım iğnelere ama transferi bilmiyom bilenler yazar muhakak
ya dursun boşver sen evladına odakaln bu zaman kadar kimler gördü bizi evlat uğrruna

amin cnm saol cnm inşlh bende hamileyim diyebilirim
bu arda belki hatırlarsın desdo nickinde arkadaş vardı ya onun sana selamı var seni merak etmiş ve hep sana bol bol dua ediyormuş ben ileteyim sana
canım inşallah hamileyim diyeceksin şöyle dolu doluuuuuuu :) allahım yardımcın olsun :)
sende desdoya selam söyle :) bende her sabah namazında ona ve sizlere hep dua ediyorum :) gelmeyecek mi buralara :)

canım inşallah hamileyim diyeceksin şöyle dolu doluuuuuuu :) allahım yardımcın olsun :)
sende desdoya selam söyle :) bende her sabah namazında ona ve sizlere hep dua ediyorum :) gelmeyecek mi buralara :)
ya cvp bacılar cvptüp bebek transfer sırasında başımda 5-6 kısı mı duracakkkkkkk

cvppppppppppppppppppppppppppppppppp...tüp bbekte transfer sırasında 5-6 kişi başım da mı duracakkkkkkk...cvp ya cvp
canım dr ve hemşirelerden falan mı bahsediyorsun :)benimkinde 2-3 hemşire embriyolog ve drum vardı :)

Kizlar yarindan sonraya çapadan randevu aldim eksik pihtilasma testlerim icin tekrarlatabilecegim baska testler var mi gitmisken hepsini aradan cikartiyim

((((((((((( ohaaaa ya
2 tane odada hemsire vardi bi tane yanimda ultrasonla bakiyodu doktorum bide sonra embriyolog gelmisti ben artik alistigim icin utanma kalmadı opu olmadin mi tatlim sen hem utanilicak bisey yok

orta kalitede embriyo transferi yaptıran var mı daha önceki tedavilerinde?yada şuanki tedavinizde orta kaliteden bahsettilermi?

merhaba bende ilk denememi asmde ebru hanımda yaptırdım ama 2 denemeyi aydın beyde düşünüyorum

canımm ikiside çok iyilerr hiç endişe etme derim:)) ben ebru hanımı görmedim ama bi hemsire vardı ikizlere yeni hamile kalmış ebru hanım yapmış tedavisini anlata anlata bitiremedi.. aydın beyın cogu zaman transferını yapamadıgı hastalarını o transfer yapar ve hepsı de gebe kalır dedi:)) zaten onu yetıstırende aydın bey:)

ohaaaaaa....yumurta toplama ıslemı vıdeo ızledım mıdem bulandıııııı

Herkese iyi aksamlar ben bugun itibariyle tedaviye basladim ilk ignemi oldum gonal f 225 hadi bismillah insl yumoslarim kaliteli ve sonumda hayirlisiyla hamislik olur.
Tekrar hayırlı olsun canım özelden yazdım buradanda yazayım dedim. bizler için bu günleri görmek bile hayaldi. Hele ben bir ay öncesine kadar kıyısından bile geçemiyordum tüp bebeğin. Rabbime şükür bu günleri gördük kim bilir daha neler göreceğiz hayırlısıyla. Azosperm topiğinden buraya transfer olduk inşallah buradanda 2015 te doğum yapacaklar topiğine transfer oluruz tabi buradaki herkesle beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…