Ayyy o durum daha zor olmustur canim yaaa. Enerjini cok sevdim maasallah cok pozitifsinumarim bu ugraslarimiz sonuc verirde yuzumuz guler
Tavsiyelerini dikkate alıcam canım çok saol.bende biraz hazırlık yapıp ikinci tedaviye öyle başlamak istiyorum ama kullanacağım şeylerin yan etkilerinden çekiniyorum. Mesela incir kürü yapacaktım ama prolaktin yükseltiyormuş yeni öğrendim o yüzden vazgeçtim.canım bende de yumurta azlığı ve kalitesizliği var... ben bu ay ki tedavime başlamadan önce arı sütü bal polen karışımını her gün 3 - 4 kaşık kadar yedim birde çörek otu bal tarcın karışımını çay kaşı ile yedim ilave 1 aya kadar yani yumurta toplama işlemine kadar incir kürü yaptım ...ileve yaklaşık 6 ay kadar dhea kullandım onun yanında bi sürü vitamin kullandım uzun bi süre.... birde doktorum bu ayki tedavimde genetropin diye bi iğne kullandırdı ( çocuklarda büyüme hormon salgılıyormuş yumurtalarda işe yarayabilir demişti).... bunları kullanmadan önceki tedavilerimde 2-3 yumurta anca oluyordu kaliteside iyi değildi.. ama şimdiki tedavimde 5 yumurtam oldu bunlardan 4 ü döllendi 3 tanesi 5. güne gitti 1 tanesi transfer edildi 2 taneside donduruldu ..... yani özellikle arı sütü ve genetropin iğne çok işe yaradığını düşünüyorum ... isterseniz araştırın arkadaşlar.....
Yaparlar canim merak etme sen ve esin icin ikiser test isterler. Bizde esimde azospermi var zor durumumuz yaniCanım benim çok saol.evet bende çok pahalı diye biliyorum o yüzden devlette yaptırayım istiyorum.peki canım senden tüp bebek doktorun istekte bulunmuydu yoksa sen kendin mi gidip yaptırdın?
Benim doktorum kromozom analizini istedi ve istek kağıdı verdi ama ben bir de pıhtılaşma testi yaptırmak istiyorum onunla ilgili bir istek kağıdı yok elimde söylesem onu da yaparlar mı acaba? Özelde pıhtılaşma testi çok pahalı çünkü.
Maşallah canım inşallah Rabbim hayırlısıyla tamamına da erdirir. Evet sorun olunca baştan belli oluyor.mesela benim 3 olgun yumurtam oldu ama üçü de döllenmedi.senin maşallah ın var allah nazarlardan saklasın.24 tane toplandı 20 tanesi olgun çıkıp işleme girdi 14 tane embriyom oldu..3.güne 14 tane embriyo geldi 5.güne 9 tane ve genetiğe gidebilecek olan kalitede de 6 tane kaldı elimize çok iyi dediler...
Dediğin gibi sorun olsa baştan belli olurdu...
Ama fenami olmus bak pozitif bakiyorsun herseyeİnşallah canım...Öyle hallere giriyoruz ki benim olaylarım çoktur eğleniyorum artık hep mi bir şey yaşar insan
Yaşarken zor oluyor da sonrasında girdiğim halleri düşünce gülmeden yapamıyorum tabiiAma fenami olmus bak pozitif bakiyorsun herseye
Iyi geceler iyi uykular hepimiz meleklerimizi gorelim ruyamizdasaat gecenin 12 buçuğu olmuş ya kimse de demiyooo
Uyumam lazım malum bebeklerim için düzenli uyumalı,dengeli beslenmeli,stresten uzak kalmalıyım
Gideyim de yatayım..
Hepimize iyi geceler kızlar...
Super hatiralar biriktiriyoruz hayatimizda kucagimizda dolar umarimYaşarken zor oluyor da sonrasında girdiğim halleri düşünce gülmeden yapamıyorum tabii
pko luyum canım ben,,kistik yumurtalık durumum var o sebeple sayı iyi oluyor genelde..Maşallah canım inşallah Rabbim hayırlısıyla tamamına da erdirir. Evet sorun olunca baştan belli oluyor.mesela benim 3 olgun yumurtam oldu ama üçü de döllenmedi.senin maşallah ın var allah nazarlardan saklasın.
Tamam canım çok saol.direk genetik ten randevu alacağız değil mi tüp bebek ya da kadın doğuma falan başvurmaya gerek yok.Yaparlar canim merak etme sen ve esin icin ikiser test isterler. Bizde esimde azospermi var zor durumumuz yaniesin icin kromozom testi ve y mikrodelasyon isterler. Senden de kromozom ve pihtilasma icin isterler. Genetik bolumu icin Gaziyi israrla tavsiye ederim
Benim durumumu n tam tersi bende rezerv azlığı var.9 yum toplandı 3 olgun vardı.sadece bir tanesi döllendi o da tripien döllenme yani iki yerine üç çekirdekli.dolauısıyla transfer iptal oldu.ilk denememdi. Ikinci de kısmet olursa yaz tatilinde inşallah . henüz bir hafta oldu yeni yeni atıyorum şoku üzerimden.pko luyum canım ben,,kistik yumurtalık durumum var o sebeple sayı iyi oluyor genelde..
ben kaçırdım sanırım tüp cv ni..yazmışsındır kesin genel durumunu ama yazıştıkça anlıyorum
Canim biz tup bebek tedavisi gordugumuzu doktorumuzun testleri istedigini soylemistik doktora. Ya cok iyi bir doktora denk gelmistik sagolsun. Yardimci olmustu bize. Hatta ben gaziye gidicem yarin senin icinde du bir sorayim canimTamam canım çok saol.direk genetik ten randevu alacağız değil mi tüp bebek ya da kadın doğuma falan başvurmaya gerek yok.
Bir de hani 3 düşük ten sonra yapılıyormuş ya bu testler senin üç tane düşüğün varmıydı?hala inanamıyorum bu kadar kolay yapacaklarına normalde tüp bebek doktorunun istediği hormon testlerini bile poliklinik te yaptıran a kadar göbeğimiz çatladı.
Tamam canım çok saol.senden haber bekliyorum canım .hayırlı geceler...Canim biz tup bebek tedavisi gordugumuzu doktorumuzun testleri istedigini soylemistik doktora. Ya cok iyi bir doktora denk gelmistik sagolsun. Yardimci olmustu bize. Hatta ben gaziye gidicem yarin senin icinde du bir sorayim canimyarin sorayim mutlaka sana yazarim canim. Gorusuruz Iyi geceler
Benim durumumu n tam tersi bende rezerv azlığı var.9 yum toplandı 3 olgun vardı.sadece bir tanesi döllendi o da tripien döllenme yani iki yerine üç çekirdekli.dolauısıyla transfer iptal oldu.ilk denememdi. Ikinci de kısmet olursa yaz tatilinde inşallah . henüz bir hafta oldu yeni yeni atıyorum şoku üzerimden.
hayırlısıyla inşallahh... :))Kendimden haber vereyim...
Bülent hocamla görüştüm adet olunca arayacağım histeroskopi için planlama yapacağız ve sonrasında buz bebişlerimi alcam
inşallah bu tedavi sonucunda evlatlarına kavuşursun.hadi Bismillah...Herkese iyi aksamlar ben bugun itibariyle tedaviye basladim ilk ignemi oldum gonal f 225 hadi bismillah insl yumoslarim kaliteli ve sonumda hayirlisiyla hamislik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?