2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tavsiyelerini dikkate alıcam canım çok saol.bende biraz hazırlık yapıp ikinci tedaviye öyle başlamak istiyorum ama kullanacağım şeylerin yan etkilerinden çekiniyorum. Mesela incir kürü yapacaktım ama prolaktin yükseltiyormuş yeni öğrendim o yüzden vazgeçtim.

Yaparlar canim merak etme sen ve esin icin ikiser test isterler. Bizde esimde azospermi var zor durumumuz yani esin icin kromozom testi ve y mikrodelasyon isterler. Senden de kromozom ve pihtilasma icin isterler. Genetik bolumu icin Gaziyi israrla tavsiye ederim

Maşallah canım inşallah Rabbim hayırlısıyla tamamına da erdirir. Evet sorun olunca baştan belli oluyor.mesela benim 3 olgun yumurtam oldu ama üçü de döllenmedi.senin maşallah ın var allah nazarlardan saklasın.

saat gecenin 12 buçuğu olmuş ya kimse de demiyooo
Uyumam lazım malum bebeklerim için düzenli uyumalı,dengeli beslenmeli,stresten uzak kalmalıyım
Gideyim de yatayım..
Hepimize iyi geceler kızlar...

saat gecenin 12 buçuğu olmuş ya kimse de demiyooo
Uyumam lazım malum bebeklerim için düzenli uyumalı,dengeli beslenmeli,stresten uzak kalmalıyım
Gideyim de yatayım..
Hepimize iyi geceler kızlar...
Iyi geceler iyi uykular hepimiz meleklerimizi gorelim ruyamizda

pko luyum canım ben,,kistik yumurtalık durumum var o sebeple sayı iyi oluyor genelde..
ben kaçırdım sanırım tüp cv ni..yazmışsındır kesin genel durumunu ama yazıştıkça anlıyorum

Tamam canım çok saol.direk genetik ten randevu alacağız değil mi tüp bebek ya da kadın doğuma falan başvurmaya gerek yok.
Bir de hani 3 düşük ten sonra yapılıyormuş ya bu testler senin üç tane düşüğün varmıydı?hala inanamıyorum bu kadar kolay yapacaklarına normalde tüp bebek doktorunun istediği hormon testlerini bile poliklinik te yaptıran a kadar göbeğimiz çatladı.

pko luyum canım ben,,kistik yumurtalık durumum var o sebeple sayı iyi oluyor genelde..
ben kaçırdım sanırım tüp cv ni..yazmışsındır kesin genel durumunu ama yazıştıkça anlıyorum
Benim durumumu n tam tersi bende rezerv azlığı var.9 yum toplandı 3 olgun vardı.sadece bir tanesi döllendi o da tripien döllenme yani iki yerine üç çekirdekli.dolauısıyla transfer iptal oldu.ilk denememdi. Ikinci de kısmet olursa yaz tatilinde inşallah . henüz bir hafta oldu yeni yeni atıyorum şoku üzerimden.

Canim biz tup bebek tedavisi gordugumuzu doktorumuzun testleri istedigini soylemistik doktora. Ya cok iyi bir doktora denk gelmistik sagolsun. Yardimci olmustu bize. Hatta ben gaziye gidicem yarin senin icinde du bir sorayim canim yarin sorayim mutlaka sana yazarim canim. Gorusuruz Iyi geceler

Tamam canım çok saol.senden haber bekliyorum canım .hayırlı geceler...

Rabbim o güzel gönlüne göre versin canım..
İnşallah bu kez hamilelik haberini alacağız hep beraber..
Rezerv sıkıntısı o kadar çoğaldı ki
En yakın arkadaşım dostum aynı sıkıntıyı yaşıyor 1 yumi olsa hemen tedaviye başlayacak ama şimdilik olmuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…