2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

merhabalar, aslında şubat ayında yumurta durumuna göre 2. denemeyi yapmayı düşünüyorum.(düşük amh yüksek fsh sorunu) bende yaptırsam bu genetik testlerini olmazsa, doğal olarak eşiminde gelmesi lazım değil mi?eşim uzakta çalışıyor.belki 2.de tutmazsa o zaman giderim.çünkü ilk tedavimde tek embriyo vardı ve kalitesi düşüktü.o da tutmadı zaten.

amin cnm ya haklısın kanda gördün mü gerisini düşünmemek lazım ama genede biz herşeyi kafaya takarız...

Tek basiniza da randevu alip gidebilirsiniz tabiiki. Size kromozom ve pihtilasma icin kan testi yaparlar. Hani esinizde de genetik yada uretim bozuklugu acisindan bakmak isteyebilirler o yuzden esle gitmek daha uygun diye oyle dedim. Ama este bir problem yok yada olmadigi dusunuluyorsa siz de gidebilirsiniz. Ama nacizane fikrim esinizin kromozom ve y mikrodelasyon testlerini de ysptirmayi goz ardi etmeyin derim ben

inşallaahhhhh
ay hadi bakalım heyecanla bekliyorum editörüm egunalım

Sağol canım heyecanlı başladık bakalım inşallh sonucuda heyecanlı olur .

İçerde neler oluyor çok merak ediyorum. Bir an geliyor benimleler diyorum bir an geliyor tutmadı mı acaba diyorum.

çok teşekkür ederim bilgi için, dediğiniz gibi en iyisi eş ile gitmek...

günaydın kızlar cok guzel gunler olsun ınsallah gozum telefonda merkezden tlf beklıyım ama aramadılar hala bı sorunmu var acaba

günaydın kızlar cok guzel gunler olsun ınsallah gozum telefonda merkezden tlf beklıyım ama aramadılar hala bı sorunmu var acaba
ararlar hiç merak etme embriyolog çok yoğun oluyor iyi lab.larda tek tek kontrol zaman alıyor.akşama kadar vakti var, merak etmeyin dicem ama edeceksiniz en azından içinizi ferah tutun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…