- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
merhabalar, aslında şubat ayında yumurta durumuna göre 2. denemeyi yapmayı düşünüyorum.(düşük amh yüksek fsh sorunu) bende yaptırsam bu genetik testlerini olmazsa, doğal olarak eşiminde gelmesi lazım değil mi?eşim uzakta çalışıyor.belki 2.de tutmazsa o zaman giderim.çünkü ilk tedavimde tek embriyo vardı ve kalitesi düşüktü.o da tutmadı zaten.canim gazideyim genetik poliklinigi ile gorustum durumunu anlattim. Direk genetik poliklinigine basvuru yapilacak. Aceleniz varmi bilmiyorum ama bir ay sonraya 20 subata randevu veriyorlarmis. Acelen yoksa hemen ara esine ve kendine rsndevu al derim bengenetigin telefon numarasini sana ozelden atiyorum simdi
amin cnm ya haklısın kanda gördün mü gerisini düşünmemek lazım ama genede biz herşeyi kafaya takarız...Evet canım gerisi kolay çok takılmam kalp atısını duyana kadar falan fılann benım hedefim çift çizgi ahahah
fobim oldu idrar testi onu yenmem için çifti görmem lazım haahha artık olmazsa da napimm canım sağolsun.. DÜnyanın sonu degil.. Öldürmeyen şey güçlendirirmişş elbet..
Heyecann şahaneee canımm dilerim her şey su gibi geçer yolunu bulurda bebişine kavuşursun
Tek basiniza da randevu alip gidebilirsiniz tabiiki. Size kromozom ve pihtilasma icin kan testi yaparlar. Hani esinizde de genetik yada uretim bozuklugu acisindan bakmak isteyebilirler o yuzden esle gitmek daha uygun diye oyle dedim. Ama este bir problem yok yada olmadigi dusunuluyorsa siz de gidebilirsiniz. Ama nacizane fikrim esinizin kromozom ve y mikrodelasyon testlerini de ysptirmayi goz ardi etmeyin derim benmerhabalar, aslında şubat ayında yumurta durumuna göre 2. denemeyi yapmayı düşünüyorum.(düşük amh yüksek fsh sorunu) bende yaptırsam bu genetik testlerini olmazsa, doğal olarak eşiminde gelmesi lazım değil mi?eşim uzakta çalışıyor.belki 2.de tutmazsa o zaman giderim.çünkü ilk tedavimde tek embriyo vardı ve kalitesi düşüktü.o da tutmadı zaten.
inşallaahhhhhGörüyorumda görmezden geliyorumdermişiiimmm
Canım sen ikiz dersinde ben ikiz doğurmazmıyım lafımı olur
İnşallah kuzum her şeyin hayırlısı diyorum histeroskopimi bi olaydım gerisi daha kolay geçecek inşallah...
Günaydınlar. Test günü gelsin artık. :)
Daha 1 hafta varr tatlımmm :))
İçerde neler oluyor çok merak ediyorum. Bir an geliyor benimleler diyorum bir an geliyor tutmadı mı acaba diyorum.
Hayırlı olsungünaydın herkeze :) Dün tüp bebeğe başladık. İlk iğnemizi olduk. Dualarınızı bekliyorumm
çok teşekkür ederim bilgi için, dediğiniz gibi en iyisi eş ile gitmek...Tek basiniza da randevu alip gidebilirsiniz tabiiki. Size kromozom ve pihtilasma icin kan testi yaparlar. Hani esinizde de genetik yada uretim bozuklugu acisindan bakmak isteyebilirler o yuzden esle gitmek daha uygun diye oyle dedim. Ama este bir problem yok yada olmadigi dusunuluyorsa siz de gidebilirsiniz. Ama nacizane fikrim esinizin kromozom ve y mikrodelasyon testlerini de ysptirmayi goz ardi etmeyin derim ben
gelsin tabiii hayırlısıyla müjdelerle gelsin nasılsınız sen ve bebikler :)Günaydınlar. Test günü gelsin artık. :)
gelsin tabiii hayırlısıyla müjdelerle gelsin nasılsınız sen ve bebikler :)
daha iyi olacaksın kuzucum benim,hayırlısıyla gelmiş kan can olmuşlardır inşallahhh :)Eh işte gün yaklaştıkça bir garibim. İnşallah benimledirler.
daha iyi olacaksın kuzucum benim,hayırlısıyla gelmiş kan can olmuşlardır inşallahhh :)
ararlar hiç merak etme embriyolog çok yoğun oluyor iyi lab.larda tek tek kontrol zaman alıyor.akşama kadar vakti var, merak etmeyin dicem ama edeceksiniz en azından içinizi ferah tutun...günaydın kızlar cok guzel gunler olsun ınsallah gozum telefonda merkezden tlf beklıyım ama aramadılar hala bı sorunmu var acaba
günaydın kızlar cok guzel gunler olsun ınsallah gozum telefonda merkezden tlf beklıyım ama aramadılar hala bı sorunmu var acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?