2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

GÜnaydınnn bayanlarrr Güzel haberler alalım bugün inşallahhh
Y ysmn37 dilerimmm senin için güzel bir gündür canımm..

kızzzzz E egunal yazdıklarımı görmüyorsunnn... Ayyy bu topiik maşallah pek kalabalıklaştıı takipp zorlastı yaaavvv:)

diyorum kiii sayılı gün çabuk geçermişşş su gibi aksın inşallah tedavinde al artık şu bebişleriii... Senden ikiz bekliyorummm rabbim hayırlı kılsın ınsallahh..

şuraya bi baksana canımm emin ol yalnız değilsinn..
Hayırlı uğurlu olsun bereketli gelsin bu tedavin sana... Bebeklerinde bi tutunsun bir daha bırakmasın seni:))
nasılsın cnm günler nasıl geçiyo

Tamam canım çok saol.senden haber bekliyorum canım .hayırlı geceler...
canim gazideyim genetik poliklinigi ile gorustum durumunu anlattim. Direk genetik poliklinigine basvuru yapilacak. Aceleniz varmi bilmiyorum ama bir ay sonraya 20 subata randevu veriyorlarmis. Acelen yoksa hemen ara esine ve kendine rsndevu al derim ben genetigin telefon numarasini sana ozelden atiyorum simdi

Görüyorumda görmezden geliyorum dermişiiimmm
Canım sen ikiz dersinde ben ikiz doğurmazmıyım lafımı olur
İnşallah kuzum her şeyin hayırlısı diyorum histeroskopimi bi olaydım gerisi daha kolay geçecek inşallah...

İyiyim canım ama günler geçiyor mu bilemiyorum ahahhaha
İlk defa dün gece çok rahat uyudumm.. Pek bi şeye işe bile konsantre olamıyorumm...
Şu test günü gelse rahatlayacagımm...
Sen nasılsın:))
iim cnm ne olsun başaldık bakalım sevinçli mutlu beklemeler yaşıyorum şimdiden..
ay cnm ya haklısın nasıl gecer diye düş
ünmüyo değilim o 12 gün inşlh hamile haberi verirsinde devamı rahat ve huzurlu gelir geçer...

ağlamaya meyilliyimm amaa
Evet canım sende istiyorsan tabii rabbim gönlündekini versin artık:)
Uzun ama sağlam bi tedavi oldu umut verici fazlaca dilerim bizi şaşırtmaz..

Evet canım gerisi kolay çok takılmam kalp atısını duyana kadar falan fılann benım hedefim çift çizgi ahahah
fobim oldu idrar testi onu yenmem için çifti görmem lazım haahha artık olmazsa da napimm canım sağolsun.. DÜnyanın sonu degil.. Öldürmeyen şey güçlendirirmişş elbet..
Heyecann şahaneee canımm dilerim her şey su gibi geçer yolunu bulurda bebişine kavuşursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…