- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
günaydın arkadaşım bende dünilk iğnemi oldum aynı anda başlamışız inşlh hamiş haberlerini de alırız ...günaydın herkeze :) Dün tüp bebeğe başladık. İlk iğnemizi olduk. Dualarınızı bekliyorumm
Allah tamamına erdirsin inşallahhh..günaydın herkeze :) Dün tüp bebeğe başladık. İlk iğnemizi olduk. Dualarınızı bekliyorumm
süper yanlız değilimm:) İNŞALLAH canm
nasılsın cnm günler nasıl geçiyoşuraya bi baksana canımm emin ol yalnız değilsinn..
Hayırlı uğurlu olsun bereketli gelsin bu tedavin sana... Bebeklerinde bi tutunsun bir daha bırakmasın seni:))
canim gazideyim genetik poliklinigi ile gorustum durumunu anlattim. Direk genetik poliklinigine basvuru yapilacak. Aceleniz varmi bilmiyorum ama bir ay sonraya 20 subata randevu veriyorlarmis. Acelen yoksa hemen ara esine ve kendine rsndevu al derim benTamam canım çok saol.senden haber bekliyorum canım .hayırlı geceler...
Günaydın tatlum..herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Kolay sorunsuz bir tedavi diliyorum canım..günaydın herkeze :) Dün tüp bebeğe başladık. İlk iğnemizi olduk. Dualarınızı bekliyorumm
nasılsın cnm günler nasıl geçiyo
iim cnm ne olsun başaldık bakalım sevinçli mutlu beklemeler yaşıyorum şimdiden..İyiyim canım ama günler geçiyor mu bilemiyorum ahahhaha
İlk defa dün gece çok rahat uyudumm.. Pek bi şeye işe bile konsantre olamıyorumm...
Şu test günü gelse rahatlayacagımm...
Sen nasılsın:))
Görüyorumda görmezden geliyorumdermişiiimmm
Canım sen ikiz dersinde ben ikiz doğurmazmıyım lafımı olur
İnşallah kuzum her şeyin hayırlısı diyorum histeroskopimi bi olaydım gerisi daha kolay geçecek inşallah...
cnm ya yazdım mı bilmiyorum ama inan ki çok sevindim bebelerinde n gelen haberlere inşlh sende bu sefer hamile olacaksın cnm dualarımdasın hep...Günaydın tatlum..
iim cnm ne olsun başaldık bakalım sevinçli mutlu beklemeler yaşıyorum şimdiden..
ay cnm ya haklısın nasıl gecer diye düş
ünmüyo değilim o 12 gün inşlh hamile haberi verirsinde devamı rahat ve huzurlu gelir geçer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?