2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Dün doktor kontrolüne gittim nur topu gibi kistim olmuş Bebebek yapamadık ama en azından kist yapa biliyormuşuz
36 yaşındayım ilk defa kistle karşı karşıya geldim bu nedenle tedavim iptal oldu İlaç vermedi kendisi atar dedi bende zaten soğan kürüne başlamıştım inşallah kurtulurumAyın birinden beri 19 gündür geçmeyen lekelenmemin sebebi ve bir türlü adet olamayışımın sebebi meğer kistmiş

günaydın kızlar cok guzel gunler olsun ınsallah gozum telefonda merkezden tlf beklıyım ama aramadılar hala bı sorunmu var acaba
Ne haberi bekliyorsun, embriyolardan haber mi kan sonucunu mu?

ilaca bile gerek olmadan gidecek basit bi kist..... bence bebişin vakti zamanı gelmediğinden boşuna masraf etmeyesin diye böyle oldu

ararlar hiç merak etme embriyolog çok yoğun oluyor iyi lab.larda tek tek kontrol zaman alıyor.akşama kadar vakti var, merak etmeyin dicem ama edeceksiniz en azından içinizi ferah tutun...
sagol canım bende sabah ararlar heralde dıye bekledım aramayınca korktum acıkcası hıc dollenme olmadımı dıye ama ıcım sızlerın yazılarınzla ferahladı allah razı olsun hepınızden

bendede oldu kıst canım adetım 15 gun gecıktı dk bı gıttım kıst var dedı bı ılac verdı kullandım ardından adet olup basladım tedavıye gıder adetle kıst

bendede oldu kıst canım adetım 15 gun gecıktı dk bı gıttım kıst var dedı bı ılac verdı kullandım ardından adet olup basladım tedavıye gıder adetle kıst
İnşallah gider canım göreceğiz bir daha ki ay

meraklanma şekerim genelde öğleden sonra arıyolar
ınsallah heycanla beklıyom bıse sorcam benım tıransver ıptal embırolar ıcın sace bugun heber verılcek heralde pekı mısal 3 gune kadar gıdıp gımedıklerı hakkında bılgı verceklermı bıdaha

transfer iptal mi? nası yani anlayamadım... bu ay dondurulup başka zaman mı transfer yapacaklar....

dondurulucak değilmi?yanlış anlamadım?hergün ararlar.şu kadar hücreli kaliteleri şöyle böyle oldu diye.sonrada şu kadarını dondurduk durumları böyle diye haber verirler..

dondurulucak değilmi?yanlış anlamadım?hergün ararlar.şu kadar hücreli kaliteleri şöyle böyle oldu diye.sonrada şu kadarını dondurduk durumları böyle diye haber verirler..
evet canım dondurcaklar e2 3000 cıktı pgestıronmda 1.2 cıktıgı ıcın ıptal edıldı tıransver.. cok ıyıymıs aklım oarda kalmaz hıc yoktan heberdar olurum allah hepımızın yuzunu guldursun RABBİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…