transfer iptal mi? nası yani anlayamadım... bu ay dondurulup başka zaman mı transfer yapacaklar....[/Qevet canım e2 3000 cıktı pogestoronda 1.2 cıktı dk ıptal adet olunca gel degerlerın dusmusse tıranver edıcam dusmemısse bı dahakı ay dedı ınsallah duser 10 gun var adetıme
canım inşallah lekelenmen bebektendir..Kızlarr nolur yardım edin hafif kahverengi lekelenme oldu bu sabah 12.günüm tabii ağlaya zırlaya gittim doktora tahlilide verdim öğleden sonra alcam sonucu hiç ağrım sızım da yok olmadı negatif çıkacak nasıl kaldırcam ben bunuuuu
canımcım sakin ol lütfen sonucu görmeden belkide yerleşme bilemezsin ve bilmeden üzersin, ben ilaçlar bitmeden regli olunmadığını biliyorum.sonuçta kanamayı önleyici progestan türü ilaç kullanıyorsun.gün doğmadan neler doğar,hayırlı haberlerini bekliyorum.Kızlarr nolur yardım edin hafif kahverengi lekelenme oldu bu sabah 12.günüm tabii ağlaya zırlaya gittim doktora tahlilide verdim öğleden sonra alcam sonucu hiç ağrım sızım da yok olmadı negatif çıkacak nasıl kaldırcam ben bunuuuu
Embriyolar hakkında her gün bilgi verirler ama en son 2 arkadaşımız kaç yumi döllendi onun haberini ldılar bir de transfer günü hakkında bilgi verdiler yani her gün haber almadılar...Ben ilk tedavim hariç tüm tedavilerimde her gün embriyo gelişimi hakkında bilgi aldım..Sana da her gün haber verebilirler ya da sen arayıp öğrenebilirsin...ınsallah heycanla beklıyom bıse sorcam benım tıransver ıptal embırolar ıcın sace bugun heber verılcek heralde pekı mısal 3 gune kadar gıdıp gımedıklerı hakkında bılgı verceklermı bıdaha
lekelenme bebeğin tutunmasına işarettir inşallah.... lütfen olunlu düşünmeye çalış...Kızlarr nolur yardım edin hafif kahverengi lekelenme oldu bu sabah 12.günüm tabii ağlaya zırlaya gittim doktora tahlilide verdim öğleden sonra alcam sonucu hiç ağrım sızım da yok olmadı negatif çıkacak nasıl kaldırcam ben bunuuuu
inşallah canım aksamdan once ararlar ınsallah korktum ackcası hıc embıro olusmadı oyuzdnmı aramıyolar dıye ama kızlar dedı aksama dogru ararlar ınsallah hersey yolundadır amınnEmbriyolar hakkında her gün bilgi verirler ama en son 2 arkadaşımız kaç yumi döllendi onun haberini ldılar bir de transfer günü hakkında bilgi verdiler yani her gün haber almadılar...Ben ilk tedavim hariç tüm tedavilerimde her gün embriyo gelişimi hakkında bilgi aldım..Sana da her gün haber verebilirler ya da sen arayıp öğrenebilirsin...
inşallah canım aksamdan once ararlar ınsallah korktum ackcası hıc embıro olusmadı oyuzdnmı aramıyolar dıye ama kızlar dedı aksama dogru ararlar ınsallah hersey yolundadır amınn
saat 10 da toplandı canım cunku saat 8.30 merkezdeydık odeme felan ondan sonra benı hazırladılar serum taktılar saat 10 da toplama oldu bı kac saat daha beklım aramazlarsa ben arım meraktayımToplama saatin tam olarak kaç?
Mesela sabah 10 da toplandıysa bu sabah 10 itibariyle bilgi edinebilirsin embriyolardan...
24 saat dolduysa sen de arayabilirsin...
Ara canım kk olarak meraktayız desaat 10 da toplandı canım cunku saat 8.30 merkezdeydık odeme felan ondan sonra benı hazırladılar serum taktılar saat 10 da toplama oldu bı kac saat daha beklım aramazlarsa ben arım meraktayım
inşallah herkes hayırlısıyla muradına kavuşur...Rabbim o güzel gönlüne göre versin canım..
İnşallah bu kez hamilelik haberini alacağız hep beraber..
Rezerv sıkıntısı o kadar çoğaldı ki
En yakın arkadaşım dostum aynı sıkıntıyı yaşıyor 1 yumi olsa hemen tedaviye başlayacak ama şimdilik olmuyor..
Amin canım...inşallah herkes hayırlısıyla muradına kavuşur...
Her dert zor ama rezerv azlığı da ayrı bir zor.çaresi yok.ellerinden birşey gelmiyor.önceden tüp bebek yaptırcaz diye üzülürdüm ama şimdi anladım ki gidip tedavi olabilmek bile nimet.tedaviye hiç başlayamamak çok daha acı.rabbim o arkadaşına da hepimize de inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder...
Canım karamsar olma. Rezerv azlığı olup hamile kalan çok fazla önceki topikte okumuştum. Allah istemedikçe sağlığımız yerinde olsada olmayacak ama o isterse her türlü hastalığa rağmen verecek isteğimizi bize... Bu arada tedavi iptaldi ya bizim.haşimatodan mı diye endişelendim. Endokrin profu aradım yogunmuş 2 gibi tekrar arayıp soracağım. Bakalım ne diyecek. Haber vericem sana dainşallah herkes hayırlısıyla muradına kavuşur...
Her dert zor ama rezerv azlığı da ayrı bir zor.çaresi yok.ellerinden birşey gelmiyor.önceden tüp bebek yaptırcaz diye üzülürdüm ama şimdi anladım ki gidip tedavi olabilmek bile nimet.tedaviye hiç başlayamamak çok daha acı.rabbim o arkadaşına da hepimize de inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder...
İstanbuldaysan eğer zeynep kamil.iyi diyorlar.arkadaşım bedava tüm testleri yaptırdı. Bende senin gibi dusunuyorum tum tetkıtler yapılıp başlanmalı. Doktoruma tüp diye gidince ne tahlil ne birşey istedi. tabi para kapıcak ya umrumda mı tetkik. Adet olayın ilk iş zeynep kamile gidicem. Sonra özele tüm.testlerimle gidip tedaviye başlıcam. Boş yere tahlil parası vermek istemiyorum.Arkadaslar bu genetik testleri bedava sorunsuz nerede yapliyor acaba ikinci denememden once yaptirmak istiyorum yas ilerliyor sorun cok bide sonradan bu cikarsa bastan onlem almak istiyirum
Ah canım benim.2 buçuk yıldır uğraşıyoruz ve bana hep sende bir sorun yok dediler.sonra birden rezerv azlığı çıktı.ilk şok orda yaşadım.neyse dediler o kadar kötü değil tedaviye başlayalım.opu oldu.hiç döllenme olmadı.bu seferde yumurtadan kaynaklı bu durum.yymurta kalitesiz dediler.ikinci şok.şimdi sudan çıkmış balık gibiyim. Ne düşünüp ne hissedeceğimi bilemiyorum.elbette şu bir gerçek Rabbim ol dedikten sonra tek bir yumurta ve tek bir sperm ihtiyacımız olan.inşallah o günleri görebilmek hepimize nasip olur.Canım karamsar olma. Rezerv azlığı olup hamile kalan çok fazla önceki topikte okumuştum. Allah istemedikçe sağlığımız yerinde olsada olmayacak ama o isterse her türlü hastalığa rağmen verecek isteğimizi bize... Bu arada tedavi iptaldi ya bizim.haşimatodan mı diye endişelendim. Endokrin profu aradım yogunmuş 2 gibi tekrar arayıp soracağım. Bakalım ne diyecek. Haber vericem sana da
yani mesela ben şimdi diyorum tedaviye başlıycam diye ama folikül görülürse tabiki.zaten dr.um 3-4 yumurta ancak olur sizin gibi hastalarda.çok zor bir durum.inşallah herkes hayırlısıyla muradına kavuşur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?