2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

yani mesela ben şimdi diyorum tedaviye başlıycam diye ama folikül görülürse tabiki.zaten dr.um 3-4 yumurta ancak olur sizin gibi hastalarda.çok zor bir durum.
Inşallah hayırlısıyla başlasın tedavine ve sonucu da mutlu biter.aslında stres de etkiliyor bu durumu bence ama işte stressiz olmak da çok zor hatta imkansız...

Ahh canım bak aynı şeyleri yaşamışız. Haşimato oluşumuz eşlerin varikosel oluşu tedavi iptal oluşu herşey aynı.. Bana dedikleride aynı. sende yok sorun. Yıllarımı verdim bende tam 4 sene. Öyle pişmanım ki beklediğime bilsem ilk yıl hemen denerdim ama doktorlar hep yanılttı beni. ( haber alayım hemen döncem canım)

benim toplanan 2 yumurtamdan ilk gün hiç döllenme olmadı ama embriyolog çok düşük bir ihtimalle geç döllenme olabilir yarına kadar bekleyeceğiz dedi.sonra sabah aradılar 4 hücreli bir embriyonuz olmuş öğlen gelin transfer edelim dediler ama kalitesi düşüktü.o da nasip değilmiş tutmadı.32 yaşındayım ve 35-36 dan sonra bu işin çıkmaza gireceğini söyledi dr.um.Allah maddi manevi yardım ettikçe deneyeceğim.Amin hepimizin.

Inşallah sonunda yüzümüz güler canım benim.bende beklediğime pişmanım ama giden zaman geri gelmiyor ne yazık ki.haberlerini bekliyorum...

Bu
Rezerv azlığı genetik mi anlamıyorum ki.
Biz de kimsedw sorun da yok
Neye bağlı acaba.
Sigara kullanıyorum ama sadece o da tetiklermi bu derece

Benim 9 yumurta toplandı.sadece 3 olgun vardı.bir tanesi dejenere olmuş.bir tanesi hiç döllenmemiş bir tanesi döllenmiş ama iki çekirdek yerine 3 çekirdekli döllenmiş.o embriyo 4.güne kadar geldi.eğer 5.güne devam etseydi pgt yapılıp öyle transfer olacaktı.ama zaten baştan kusurlu döllenmiş bir embriyoydu.yani umut yoktu ama işte elimizde tek olunca umud edip bekledik.onun da zaten gelişimi 4. Gün durdu.ikinci de ne olacak nasıl olacak bilmiyorum.korkuyorum yine aynı şeyleri yaşamaktan.

Bu

Rezerv azlığı genetik mi anlamıyorum ki.
Biz de kimsedw sorun da yok
Neye bağlı acaba.
Sigara kullanıyorum ama sadece o da tetiklermi bu derece
rezerv azlığı evet genetik benimde annemde yok ancak teyzemde 30 dan itibaren başlamış 38 de son bulmuş. hormonlar tabiki üzüntü ve stresten çokça etkilenir, ancak fsh değişken olmakla beraber her zaman ölçülen en yüksek değer üzerinden değerlendirilir. anti mullerian hormon testi ve usg görüntüleri bu durumda daha belirleyicidir.sigara kalite üzerinde etkili olabilir.

9 yumurta maşallah anladığım kadarıyla sayı değil ama kalite ile birazcık.arı sütü bal polen i öneririm.korkmayın lütfen korksakta deneyeceğiz yılmadan.

Canım çok sağol inşallh hepimiz için hayırlı olur rabbim isteyen herkeze nasip etsinnn

9 yumurta maşallah anladığım kadarıyla sayı değil ama kalite ile birazcık.arı sütü bal polen i öneririm.korkmayın lütfen korksakta deneyeceğiz yılmadan.
Evet sayı kötü değildi ama Onların da içinde olgun yumurta yoktu.yaza kadar sayı problemi de olur diye korkuyorum.bende arı sütü bal polen kullanayım diyorum.hayırlısı inşallah. Güçlü ve sabırlı olmaktan başka çare yok...

benim dr.um dhea,melatonin ve koenzim Q10 ide kullandırıyor,yararı kişiden kişiye değişmekle birlikte bence faydalı.

benim dr.um dhea,melatonin ve koenzim Q10 ide kullandırıyor,yararı kişiden kişiye değişmekle birlikte bence faydalı.
evet biz gibi hastalarda çok etkili olduğunu düşünüyorum bende...
ancak biosteron için uzun süre kullanımında yan etkilerine dikkat çeken yazılar var....

evet biz gibi hastalarda çok etkili olduğunu düşünüyorum bende...
ancak biosteron için uzun süre kullanımında yan etkilerine dikkat çeken yazılar var....
evet 6 aydan uzun süre kullanımda yan etkileri olabiliyormuş.henüz kanıtlanmasada.bende kasımdan bu yana kullanıyorum eğer olmazsa şubattan sonra ara verebilirim yaza kadar.

calar esım aramıs merkezı sımdı benı aradı 3 yumurta bos cıkmıs 4 tanesı guzel dollenmıs onları perşembe dondurcaklarmıs ger kalan 10 tenedede sılık dollenme olmus nedemek o bılmıyorum ama onlarıda ızlemeye devam etceklermış nedemek acaba sılık dollenme

gözün aydın canım benim, silik döllenme sanırım istenilen gelişmeyi göstermeyen ancak imhada edilmeyen demek.dondurulana kadar izlenecek diğerleriyle beraber sonradan gelişim gösterip diğerlerini yakalama şansı var bence.bu demek.4. günmü dondurulacakmış?

sagol canım allah razı olsun dun toplandı persembe dondurcaklarmıs sanırım dedgın gıbı 4. gunde dondurulcak neden 5 gune kadar beklemıyorlar acaba demısler bız gene sızı arayıp bılgı verırız

Canım konuştum da yapabilir diyo. dedim ki ama benim fsh normal. neden yumurta gelişmez dedim. Haşimato baskı kurabilir muhtemelen baskılamıştır. Az bir ihtimal ama olabilir de dedi. Selenyum kullan bir ay tedaviye başlamadan dedi

sagol canım allah razı olsun dun toplandı persembe dondurcaklarmıs sanırım dedgın gıbı 4. gunde dondurulcak neden 5 gune kadar beklemıyorlar acaba demısler bız gene sızı arayıp bılgı verırız
eğer dün opu oldun ve perşembe dondurulacaksa 3. gün oluyor tatlım... toplama yapıldığı gün sayılmıyor, tıpkı transferin yapıldığı gün sayılmadığı gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…