- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
dondrucakları gun arıycaklamıs benım tıransver ıptal zaten oyuzden aradıklaında neden 5 gune kadar beklenmıyor dıye sorayımmı acababazı merkezler de 3. gün bazılarında blastokist olunca donduruluyor.mesela bende rezerv azlığı olduğundan 5. güne kadar beklemiyorlar ve 3. günü transfer ediyorlar.hatta şu anda anladımki ilk tedavimde 2 .gün transfer olmuşum.daha çok öğreneceğim şey var galiba...
tebrık ederım masallah saglıcakla al bebegını kucagıgına hayırlı olsun canım degerın artar ınsallahHAAAMMİİİLEEEYYİİİMMM
herkese merhaba kızlaar, beni hatırladınızmı arada bir yazıyordum size, nihayet kan sonucumu aldım 13. gün değerim 100 çıktı, inşallah 2'ye katlar ve güzelce devam eder.
ikinci denememdi, ilkinde dış gebelik olmuştum. Allahım en kısa zamanda size de yaşatsın inşalllah
ÇOK SEVİNDİMM HAYIRLII OLSUN CANIMM TEBRİKLER KOCAMANNN İNŞALLAH DEVAM EDER DUALRIM SENİNLE :)))))))))) :)))))))HAAAMMİİİLEEEYYİİİMMM
herkese merhaba kızlaar, beni hatırladınızmı arada bir yazıyordum size, nihayet kan sonucumu aldım 13. gün değerim 100 çıktı, inşallah 2'ye katlar ve güzelce devam eder.
ikinci denememdi, ilkinde dış gebelik olmuştum. Allahım en kısa zamanda size de yaşatsın inşalllah
gözünüz aydın :) tebrik ederim,Allah tamammına erdirsin...HAAAMMİİİLEEEYYİİİMMM
sor tabii tatlım en doğal hakkın.hayırlısı olsun ama 4 çok güzel rakam gerçekten.maşallah.dondrucakları gun arıycaklamıs benım tıransver ıptal zaten oyuzden aradıklaında neden 5 gune kadar beklenmıyor dıye sorayımmı acaba
sagol canım allah razı olsun ınsallah guzel gıder gelısımlerı aradıklarınde dıycam neden 5. gune kadar beklenmıyor dıye sorum bakım nedıyecekler hayırlısı olsun hepımız hakkında ınsallahsor tabii tatlım en doğal hakkın.hayırlısı olsun ama 4 çok güzel rakam gerçekten.maşallah.
Cümlemizden.aminnn inşallah canım benim..sagol canım allah razı olsun ınsallah guzel gıder gelısımlerı aradıklarınde dıycam neden 5. gune kadar beklenmıyor dıye sorum bakım nedıyecekler hayırlısı olsun hepımız hakkında ınsallah
Selamin aleykum kizlar..
Ben geçtiğimiz yol ağustos ve ekim aylarında tüp yaptirdim ama maalesef tutmadi.oönümüzdeki ay tekrar denemeyi düşünüyoruz. İstanbul anadolu yakasındaki hastahaneler tercihimiz çünkü sakaryadan gelip gitcez.tavsiye edebileceğiniz merkezler var mi? Yardimci olursanız sevinirim..fiyat da önemli tabi..
Evet bana da böyle söyledi tüp bebek doktorun. Kesin sebep değil ama etkileyen faktörlerden biri olabilir dedi.Canım konuştum da yapabilir diyo. dedim ki ama benim fsh normal. neden yumurta gelişmez dedim. Haşimato baskı kurabilir muhtemelen baskılamıştır. Az bir ihtimal ama olabilir de dedi. Selenyum kullan bir ay tedaviye başlamadan dedi
Doktorunla konuş eeğer prolaktin yüksekse sorun olur. Zaten prolaktin yüksekliği hamile kalmaya engeldir.Arkadaslar prolaktin.benim yuksek cikmis ben bu hafta sonu adetle tedaviye baslicam sorun olurmu
Ya ben bu doktoruda anlamadım bana bir yıl evvel dedi ki hamileliğe sorun yaratmaz hatta bugün bile hamile kalabilirsin. Düşük oranı da %5 ee şimdi de diyor ki evet baskılayabilir.. Off vallahi sinir oldum.. Ee bizde 5 teyzeminde çocuğu var tedavisiz hem de... Yani bunun baskılaması tek ikimizi mi buldu acaba:) canım solgarın selenyumu varmış. Onu al iç dedi bir ay. İçip öyle tedaviye başla...Evet bana da böyle söyledi tüp bebek doktorun. Kesin sebep değil ama etkileyen faktörlerden biri olabilir dedi.
Selenyum nasıl kullanacaksın canım? Tedaviden bir ay önce mi başlayacaksın?
çok sevindim canım .... inşallah değer ikiye katlar......HAAAMMİİİLEEEYYİİİMMM
Amin canim cok sağol...Aleykümselam:)
Var tabii en uygunu bence sanaa.. Anadolu Sağlık MErkezi Gebze de:) servisleride var ama nerelerden bilmiyorum..
Fiyatı suan 5200 ama Çider diye bi dernek var baslamadan üye olursan 150tl indirim veriyor 1000tl lik.. Ben Aydın Arıcı ya gidiyorum ama Ebru hanımda var ikiside çok iyiler bence... Görüşme ücretsiz git görüş derimmm..
Sevgiler.. YOlun açık sonu güzel olsun inşallah
bende ilk tedavimde ikinci gün transfer oldum. bunun nedeni bazı drların anne karnında gelişimin labdan daha güvenli ve iyi olmasından kaynaklanıyor...bazı merkezler de 3. gün bazılarında blastokist olunca donduruluyor.mesela bende rezerv azlığı olduğundan 5. güne kadar beklemiyorlar ve 3. günü transfer ediyorlar.hatta şu anda anladımki ilk tedavimde 2 .gün transfer olmuşum.daha çok öğreneceğim şey var galiba...
HAAAMMİİİLEEEYYİİİMMM
hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inşallahhhhSelamin aleykum kizlar..
Ben geçtiğimiz yol ağustos ve ekim aylarında tüp yaptirdim ama maalesef tutmadi.oönümüzdeki ay tekrar denemeyi düşünüyoruz. İstanbul anadolu yakasındaki hastahaneler tercihimiz çünkü sakaryadan gelip gitcez.tavsiye edebileceğiniz merkezler var mi? Yardimci olursanız sevinirim..fiyat da önemli tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?