2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Benim arkadaşım yaptırdı aydın beyde canım şuan ikizleri var ve bugün 1 yaşına girdiler çok şükür :)

Tebrikler......maaşallah maaşallah Allah devam ettirsin sağlıkla inş

aslında emriyolog da buna benzer birşey söyledi, ancak yanlış düşünüyor olabilirim ama 5. güne varan 1. kalite embriyonun tutunma ihtimali daha yüksek diye düşünmüştüm hep,ancak işte rezervi az olan benim gibi hastalarda durum değişik, embriyoyu anne ile buluşturup hemen tutunmayı çabuklaştırmakki bu da iyi bir yöntem bence.söylediğinde çok haklısın,ama işte ilk tedavi birden iğnelerle buluşmak falan bu işinde acemiliği büyük oluyor...

Tebrikler......maaşallah maaşallah Allah devam ettirsin sağlıkla inş
çok sevindim canım .... inşallah değer ikiye katlar......

çook teşekkür ederim kızlar, çok sağolun, inşallah değerim 2'ye katlar

Ben zeynep kamilde gordum tedavimi zaten genetik testleri yanlis hatirlamiyorsam iki negatiften sonra yapiyorlar ve tamamina bakikiyormu bilmiyorum gidince sorcam. Yoksa tedaviden once diger butun hormon tahlilleri vs yapiyorlar

Ben zeynep kamilde gordum tedavimi zaten genetik testleri yanlis hatirlamiyorsam iki negatiften sonra yapiyorlar ve tamamina bakikiyormu bilmiyorum gidince sorcam. Yoksa tedaviden once diger butun hormon tahlilleri vs yapiyorlar
Anladım demek kii yapan arkadaş ta öyle yaptırabildi

Şunu farkettim de yıllarca çocuğu olmamış ama sonradan olmuş olan arkadaşlar nedense cevap bile yazmıyor. En azından ben karşılaştım mesela özelden mesaj atıyorum kendi sorunlarımla alakalı aktif oldukları halde cevap yazmıyorlar.. Halbuki dertler sorunlar paylaştıkça azalır... Bu grup için demiyorum yanlış anlaşılmasın sakın. Bana tuhaf geliyor. Bir gün çocuğum olacak ama ben hep olmayanlara destek vermeye devam edeceğim

arkadaşlar estrofen göğüsleri hassaslaştırır ve büyütür ama bu kadar hassaslaşıp büyür mü...????uçlar da büyüdü....bu gün 7. günüm... daha önceki tedavilerim de göğüslerimi hatırlayamıyorum bu kadar büyümüşlermiydi....????tranferi olan arkadaşlar ne durumdasınız?????

Canım işte kimsine etki ediyor kimine etmiyor demek ki.bende anlamadım bu işleri.selenyum duymuştum daha önce ama hiçbir doktor önermedi şimdiye kadar.zencefil suyu ilk defa duyuyorum.gerçekten işe yarıyor mu acaba?ama zencefil suyu içmek te yürek ister herhalde ben öksürük için bala karıştırmıştım ama yiyememiştim. ..

Ben severim kullanıyorum da çaya falan atarım ama suyunu denemedim.uzun süreli canım. Bir kadın yazmış kullanın diye.. Selenyumu duymuştum ama almadım hiç bana içmeden başlama tüpe dedi. Selenyum bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş okudum şimdi. Ben adet olayım başlıcam canım selenyuma. Adamın vardır bir bildiği belki işe yarar

Bir adet uçuk çıkardım ben.

Canım çok sevindim hayırlısı olsun belirtin olmuş muydu?

Bende bugün bir yerde okudum bir araştırmada hasimato hastalarında %50 başarı gözlenmiş. Selenyum dan bahsediyorum canım bu arada.selenyumun vücutta fazla birikmemesi lazımmış.önce kanda bir selenyum değerine baktim öyle kullan istersen.bende yeni bir endokrin uzmanına gidicem. Ona sorucam eğer verirse kullanırım.doktor vermeye de ben kendim bir ay kullanırım diyorum ama benim tedaviye daha 6 ay var.sen ne zaman başlayacaksın ikinci tedaviye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…