Aleykümselam:)
Var tabii en uygunu bence sanaa.. Anadolu Sağlık MErkezi Gebze de:) servisleride var ama nerelerden bilmiyorum..
Fiyatı suan 5200 ama Çider diye bi dernek var baslamadan üye olursan 150tl indirim veriyor 1000tl lik.. Ben Aydın Arıcı ya gidiyorum ama Ebru hanımda var ikiside çok iyiler bence... Görüşme ücretsiz git görüş derimmm..
Sevgiler.. YOlun açık sonu güzel olsun inşallah
bi daha ki ay nas,pse ikinci tüp bebek denemesini yapıcam
Tebrikler......maaşallah maaşallah Allah devam ettirsin sağlıkla inşHAAAMMİİİLEEEYYİİİMMM
herkese merhaba kızlaar, beni hatırladınızmı arada bir yazıyordum size, nihayet kan sonucumu aldım 13. gün değerim 100 çıktı, inşallah 2'ye katlar ve güzelce devam eder.
ikinci denememdi, ilkinde dış gebelik olmuştum. Allahım en kısa zamanda size de yaşatsın inşalllah
aslında emriyolog da buna benzer birşey söyledi, ancak yanlış düşünüyor olabilirim ama 5. güne varan 1. kalite embriyonun tutunma ihtimali daha yüksek diye düşünmüştüm hep,ancak işte rezervi az olan benim gibi hastalarda durum değişik, embriyoyu anne ile buluşturup hemen tutunmayı çabuklaştırmakki bu da iyi bir yöntem bence.söylediğinde çok haklısın,ama işte ilk tedavi birden iğnelerle buluşmak falan bu işinde acemiliği büyük oluyor...bende ilk tedavimde ikinci gün transfer oldum. bunun nedeni bazı drların anne karnında gelişimin labdan daha güvenli ve iyi olmasından kaynaklanıyor...
o beşinci gün üçüncü güne o kadar takılmayın arkadaşlar; bakın burda biçok arkadaştan duyduğum bir şeydir... 3-4 tedavide 5. gün transferi olup tutmayan ama 3. gün transferi ile güzel haberlerini daha da güzelli meleklerini kucağına alanlar da çok.... bu yüzden buna çok takılmayın arkadaşlarım
Tebrikler......maaşallah maaşallah Allah devam ettirsin sağlıkla inş
çok sevindim canım .... inşallah değer ikiye katlar......
bende ilk tedavimde ikinci gün transfer oldum. bunun nedeni bazı drların anne karnında gelişimin labdan daha güvenli ve iyi olmasından kaynaklanıyor...
o beşinci gün üçüncü güne o kadar takılmayın arkadaşlar; bakın burda biçok arkadaştan duyduğum bir şeydir... 3-4 tedavide 5. gün transferi olup tutmayan ama 3. gün transferi ile güzel haberlerini daha da güzelli meleklerini kucağına alanlar da çok.... bu yüzden buna çok takılmayın arkadaşlarım
inşallah değerin katlar ve sağlıkla kuağına alırsın şekerimmmmm
hayırlı uğurlu sonu bebişli olsun inşallahhhh
Ben zeynep kamilde gordum tedavimi zaten genetik testleri yanlis hatirlamiyorsam iki negatiften sonra yapiyorlar ve tamamina bakikiyormu bilmiyorum gidince sorcam. Yoksa tedaviden once diger butun hormon tahlilleri vs yapiyorlarİstanbuldaysan eğer zeynep kamil.iyi diyorlar.arkadaşım bedava tüm testleri yaptırdı. Bende senin gibi dusunuyorum tum tetkıtler yapılıp başlanmalı. Doktoruma tüp diye gidince ne tahlil ne birşey istedi. tabi para kapıcak ya umrumda mı tetkik. Adet olayın ilk iş zeynep kamile gidicem. Sonra özele tüm.testlerimle gidip tedaviye başlıcam. Boş yere tahlil parası vermek istemiyorum.
Anladım demek kii yapan arkadaş ta öyle yaptırabildiBen zeynep kamilde gordum tedavimi zaten genetik testleri yanlis hatirlamiyorsam iki negatiften sonra yapiyorlar ve tamamina bakikiyormu bilmiyorum gidince sorcam. Yoksa tedaviden once diger butun hormon tahlilleri vs yapiyorlar
MErhaba bebeğimmmm ben kendi adıma iyim yemek yapıyorum beyim geleceknasılsınız kızlar
kolay gelsin afiyet olsun canımmMErhaba bebeğimmmm ben kendi adıma iyim yemek yapıyorum beyim gelecek
Canım işte kimsine etki ediyor kimine etmiyor demek ki.bende anlamadım bu işleri.selenyum duymuştum daha önce ama hiçbir doktor önermedi şimdiye kadar.zencefil suyu ilk defa duyuyorum.gerçekten işe yarıyor mu acaba?ama zencefil suyu içmek te yürek ister herhalde ben öksürük için bala karıştırmıştım ama yiyememiştim. ..Ya ben bu doktoruda anlamadım bana bir yıl evvel dedi ki hamileliğe sorun yaratmaz hatta bugün bile hamile kalabilirsin. Düşük oranı da %5 ee şimdi de diyor ki evet baskılayabilir.. Off vallahi sinir oldum.. Ee bizde 5 teyzeminde çocuğu var tedavisiz hem de... Yani bunun baskılaması tek ikimizi mi buldu acaba:) canım solgarın selenyumu varmış. Onu al iç dedi bir ay. İçip öyle tedaviye başla...
Ya bir de ne okumuştum biliyor musun haşimato için önceki topiklerde taze zencefil suyu bir kadın öyle çare bulmuş.. Ben de aldım zencefil ama suyunu sıkamadım.. Denemedim. Ama geçen akşam gözüme zencefil ilişti katı meyve sıkıcagı sıkıyor.. Denesek mi acaba.. Hatta bunu yazan arkadaşın yok olmuş haşimatosu öyle yazmıştı
Ben severim kullanıyorum da çaya falan atarım ama suyunu denemedim.uzun süreli canım. Bir kadın yazmış kullanın diye.. Selenyumu duymuştum ama almadım hiç bana içmeden başlama tüpe dedi. Selenyum bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş okudum şimdi. Ben adet olayım başlıcam canım selenyuma. Adamın vardır bir bildiği belki işe yararCanım işte kimsine etki ediyor kimine etmiyor demek ki.bende anlamadım bu işleri.selenyum duymuştum daha önce ama hiçbir doktor önermedi şimdiye kadar.zencefil suyu ilk defa duyuyorum.gerçekten işe yarıyor mu acaba?ama zencefil suyu içmek te yürek ister herhalde ben öksürük için bala karıştırmıştım ama yiyememiştim. ..
Bir adet uçuk çıkardım ben.arkadaşlar estrofen göğüsleri hassaslaştırır ve büyütür ama bu kadar hassaslaşıp büyür mü...????uçlar da büyüdü.... bu gün 7. günüm... daha önceki tedavilerim de göğüslerimi hatırlayamıyorum bu kadar büyümüşlermiydi....????tranferi olan arkadaşlar ne durumdasınız?????
Canım çok sevindim hayırlısı olsun belirtin olmuş muydu?HAAAMMİİİLEEEYYİİİMMM
herkese merhaba kızlaar, beni hatırladınızmı arada bir yazıyordum size, nihayet kan sonucumu aldım 13. gün değerim 100 çıktı, inşallah 2'ye katlar ve güzelce devam eder.
ikinci denememdi, ilkinde dış gebelik olmuştum. Allahım en kısa zamanda size de yaşatsın inşalllah
Bende bugün bir yerde okudum bir araştırmada hasimato hastalarında %50 başarı gözlenmiş. Selenyum dan bahsediyorum canım bu arada.selenyumun vücutta fazla birikmemesi lazımmış.önce kanda bir selenyum değerine baktim öyle kullan istersen.bende yeni bir endokrin uzmanına gidicem. Ona sorucam eğer verirse kullanırım.doktor vermeye de ben kendim bir ay kullanırım diyorum ama benim tedaviye daha 6 ay var.sen ne zaman başlayacaksın ikinci tedaviye?Ben severim kullanıyorum da çaya falan atarım ama suyunu denemedim.uzun süreli canım. Bir kadın yazmış kullanın diye.. Selenyumu duymuştum ama almadım hiç bana içmeden başlama tüpe dedi. Selenyum bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş okudum şimdi. Ben adet olayım başlıcam canım selenyuma. Adamın vardır bir bildiği belki işe yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?