2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

İyi haftasonları arkadaşlarr bende jel yaptım geziniyorum Bugun transferin 5.günü hiç belirti fln yok ztndee yinede umut dünyası hayırlısıyla tutar inşAllah
boş ver belirtiyi falan(belki hiç belirtisiz gelecek minik) bak bebişin göbüşte onunla olmanın tadını çıkart

selamlar. ya bi soru sormak istiyorum. forumda bi kaç yerde yumurta donasyonu ile ilgili yazılar okudum ne olduğunu merak ettim meğer kıbrısta uygulanan başka bir kadının yumortasının dış ortamda eşin spremleriyle embriyo oluşurulup kişinin rahmine yerleştirmesiyle bebek elde etmeymiş. yani başkasının yumurtasıyla tüp bebek işlemi. anlamış değilim doktorlar bunu nasıl olur da önerebiliyor? tıp o kadar mı geri kaldı? yumurta oluşturmak için tıp hiç mi ilerlemedi? şaşıyorum ya. madem zar zor yumurta oluşuyor oluşan yumurtayı adam akıllı kullanamıyorlar mı

kızlar havuç kürü nasıl oluyor yoksa sadece suyunu çıkarıp içilmesi mi

evet canım başkasının yumurtası eşinin spermi (yada tam tersi yumurta olan kadın için başka spermde öneriliyor) tıpbın çaresiz kaldığı noktalar da öneriliyor tercih meselesi insanlar bu tedvavi yöntemini (bunun adı tam olarak tedvi yöntemidir onuda bilmiyorum )tercih edebiliyorlar ama yine söylüyorum RABBİM KİMSEYİ BU TERCİHLE BAŞ BAŞA BIRAKMASIN

canım sana katılıyorum allah kımseyı bu tecıhle basbasa bırakmasın ben eger oyle bı durumda olsam asla yapmam dıyemem aksıne yapabılırım bızlerı bızler ıyı anlarız evlat sevgısını ozlemını oyuden tek dıyebılecegım allah kımseyı caresız bırakmasın

İNŞŞ korku gidip yerinde heycan kalır hamişlik heycanı bebeğin geleceği gün heycanı
aminnn canım ınsallah dugularım karman corman rabbım hepımızın yuznu guldursun ne zor bı sınavdan gecıyoruz yarabbım

canım allah herkese kendi soyundan evlatlar nasip etsin inş

aminnn canım ınsallah dugularım karman corman rabbım hepımızın yuznu guldursun ne zor bı sınavdan gecıyoruz yarabbım
evet çok zor bir sınav allah altından kalkmayı üstesinden gelmeyi nasip etsin inşşşş senden güzel haberini almayıda nasip etsin

Arkadaslar birde bu yumurtalari çoğaltmak ve iyi kalite yumurta olusumu için aktarlar yada bitkisel kurler yapanlar var, onları hic denediniz mi? Benim bi komsumun gelinin de de yumurta sorunu vardı hatta menepoza girmek üzereydi değerleri baya kotuydu bitkisel kur yaptırdılar aktar da tüp bebek tedavisi gördü 36 yasında ikizleri var simdi belki bitkisel birşeyler cozum olabilir

canım bence tedavı sırasında kullanma bıtkıseller kımıne fayda edıyo kımın hormonlarını bozuyo bence rıske atma ama sen bılırsın yınede

tedavi ile birlikte pek önerilmez ama tedaviye ara verildiği zamanlarda doğru kürler işe yarıyor

Huu superr ayni gidiyoruz canim.. benim de bugun 7.günüm yarin kontrol var. Muhtemel carsamba ya da persembe toplanacak:)
Aaa öyle mi süper canım bana da önümüzdeki hafta haftasonuna doğru toplarız dediler bende perşembe ya da cuma toplanır diye düşünüyorum.

tedavi ile birlikte pek önerilmez ama tedaviye ara verildiği zamanlarda doğru kürler işe yarıyor

Sonuçta bitkisel mesela kuru incir yumurta gelisimine faydası olduğunu biliyorum, bunun gibi bir suru kurler var tedavi öncesi başlayıp uygulandiginda faydalı olacağını düşünüyorum, çünkü Rabbim doğada hic bir şeyi boşuna yaratmamış, lokman hekimin bir çok bitki karisimlari olduğunu duymuştum bu mevzu ile ilgili bence denemekte fayda var kaybedilecek hic bisey olmadığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…