2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

inşşş sağlıkla kucağında alırsın

halit beyle biz mersinde bir toplantıya geldiğinde tanışımıştık mersinlidir kandisi memleketine gelmiştidi oldukça bilgili bir dr du özel olarak konuşma fırsatımda oldu beni istb davet etti gel orada görüşelim buradan senin için söyleyebileceklerim sınırlı demişti hatta sonrasındada bir keç kez asistanı aradı ama bize gitmek kısmet olmadı donasyon konusunda (az önce yazdım )bizim dr da aynını söyledi yumurtanız var ama kalite sorunu yaşıyorsunuz donasyon düşünüle bilir birde kök hücre beklenir ama sana yaşından dolayı kavuşurmu bilmiyorum demişti donasyon türkiyede yok dedi bende olsada ilgilenmiyoruz deyince o zaman hiç söylemedim sayın demişti

İnşallahhhhhhhhhh

Canım dikkat et kendine bebeişlerini almadan hasta olma sakın
bebişim bu kadar beklelnin özlenen istenen bir bebek muhteşem olur allahın izini ile zamanında sağlıklı gelsin inş

Kızlar kan testi verdim yarım saate çıkar sonuç dualarınızı bekliyorum idrar pozitif çıkıyor ama benim ayak üşümesi ve göğüs renginin genişlemesi dışında pek belirtim yok korkuyorum

canım yumurta donasyonunu ilk duyduğumda günlerce ağladım.....böyle bişeyi kabullenmek çok zor ..... Allahım kimseyi o durumlara düşürmez inşallah.....ama zaman ne gösterir bilemiyorum ilersiyle alakalı büyük laf etmek istemiyorum .... ama bu denemede tutmazsa tüp bebek denemelerine devam edeceğim.... son çağre olarak belki donasyonu düşünebilirim.... yani bu konuda kafam çok karışık ....inşallah bu denemem tutar :::))):):):):)

Kızlar kan testi verdim yarım saate çıkar sonuç dualarınızı bekliyorum idrar pozitif çıkıyor ama benim ayak üşümesi ve göğüs renginin genişlemesi dışında pek belirtim yok korkuyorum

Huhuuu süperrrrr korku yokkkk sadece guzel düşünce var...
Insallahh müthiş hberler gelirrr...

Tünaydınlar bende bugün 6.günümdeyim iğnelerime ek 3. bir iğne cetrotide yaptım yumular erken çatlamasın diye. Yarın kontrolüm var çok mutluyum opu ve transfere çok az kaldı.

İnşallah canım yaa umarım herşey gönlünce olsun ama seninde belirttiğin gibi bi baska doktorla ama isince iyi olduğunu düşündüğüm biriyle daha görüşmede fayda var diye düşünüyorum, belki farklı bi yöntem denerler ne bileyim başka çözümler vardır, Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun, umarım herşey gonlunce olsun canım.

Hayırlı haberlerle gel cnm cok merak ettim

Tünaydınlar bende bugün 6.günümdeyim iğnelerime ek 3. bir iğne cetrotide yaptım yumular erken çatlamasın diye. Yarın kontrolüm var çok mutluyum opu ve transfere çok az kaldı.

Hadi hayırlısı olsun inşaallah, güzel haberlerin olsun :)

İyi haftasonları arkadaşlarr bende jel yaptım geziniyorum Bugun transferin 5.günü hiç belirti fln yok ztndee yinede umut dünyası hayırlısıyla tutar inşAllah

Huu superr ayni gidiyoruz canim.. benim de bugun 7.günüm yarin kontrol var. Muhtemel carsamba ya da persembe toplanacak:)

Huu superr ayni gidiyoruz canim.. benim de bugun 7.günüm yarin kontrol var. Muhtemel carsamba ya da persembe toplanacak:)
Opu günün yaklaşmış hadi hayırlısı olsun çok sevindim senin adına. Bu arada egunal den haberin var mı?

canım amin inş byle şeylere gerek kalmaz benim bu konuda fikrim net denemem böyle bir şeyi ama deneyenlerede sağgı duyarım sonuçta böyle bir şeye karar vermek hiç kolay değil sonuç ta rabbim yar ve yardımcımız olsun benim dr (ilk dr um)şunu söyledi her ay aynı kalitede aynı sayada yumurta üretmezsiniz gücünüz (maddi olarak)yettiğince deneyeceğiz ve mutlaka kalite yumurta üretiğiniz bir ayda bunu başaracağız demişt i biz başaramadık ama inşş sizler başarısrsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…