canım bence tedavı sırasında kullanma bıtkıseller kımıne fayda edıyo kımın hormonlarını bozuyo bence rıske atma ama sen bılırsın yınede
canımmmmm hayırlı olsun :) değerin kat kat artar ve sonrada kese ve pıtpıtları görürsün inşallah :)Kızlar sonucum 157 çıkmış sukurler olsun Allahıma :)
Kızlar bilgisi olan varsa bişey sorucam pıhtılaşma testi yaptırıcam üniversite hastahanesinde ilk kadın doğumdan randevu alıp onun mu beni yönlendirmesi gerekiyo acaba
canım bende yaptım pıhtılaşma testını dr kartal lutfu kırdar hastanesı tıbbı genetık bolumunde randevu aldım anlattım durumu doktor gereklı testlerı yazdı hıc kadın doguma gıtmedım ben dedım tub bebek yapcam oncesınde bu testlerı yaptrmam lazım doktorda ıyıydı 15 gunde aldım sonucları ve bende yuksek derecede pıhtılama varmıs tıransverden sonra ıynelere baslıycam hamıle kalırsam 9 ay hergun ıyne ypmam lazımmmıs
Ben özelde de yaptırdım canım bğyün testlerimi pıhtılaşma testine bakıyorum burdaki kızlar gibi bakılmamış bana genel bakılmış heralde bi eğilim görülmeyince araştırmaya gerek görülmedi galiba bunu ben böyle düşünüyorum tabi bide kızların 3-4 haftada çıkmış sonucu benim o kadar uzun değildi normal kan tahlili gibiydi hemen çıktı bi üniversite hastanesine gidip iyice araştırıyim istiyorumEvet canım ilk önce ilgili poliklinige gitmen gerekli, tetkikini doktor istek yapacak çünkü, keşke özel gibi olsa da gidip istediğimiz tetkikleri yaptirabilsek
canım salı gunu başlıycam tedavıye umut tub bebek merkezınde sen nerde oluyosun tedavıCanım sen nerde tedavisi oluyorsun?
Bende öyle yapıyim bari ben çapaya gidicem canım en yakın bana orası benimde 3 düşüğüm varcanım bende yaptım pıhtılaşma testını dr kartal lutfu kırdar hastanesı tıbbı genetık bolumunde randevu aldım anlattım durumu doktor gereklı testlerı yazdı hıc kadın doguma gıtmedım ben dedım tub bebek yapcam oncesınde bu testlerı yaptrmam lazım doktorda ıyıydı 15 gunde aldım sonucları ve bende yuksek derecede pıhtılama varmıs tıransverden sonra ıynelere baslıycam hamıle kalırsam 9 ay hergun ıyne ypmam lazımmmıs
canım salı gunu başlıycam tedavıye umut tub bebek merkezınde sen nerde oluyosun tedavı
canım ıst anadolu yakasındaysan sana dr lutfu kırdarkartal egıtım ve arastırma hastanesının tıbbı genetık bolumunu onerıyorum doktorda cok ıyı ve gıdıp durumu anlatınca doktor yazıyor gereklı testlerı ve 15 gunde alıyorsun sonuclarıKızlar bilgisi olan varsa bişey sorucam pıhtılaşma testi yaptırıcam üniversite hastahanesinde ilk kadın doğumdan randevu alıp onun mu beni yönlendirmesi gerekiyo acaba
Yok canım avrupa yaladındayım çapaya gidicem bende fulyadaki bahçeciye gidiyorumcanım ıst anadolu yakasındaysan sana dr lutfu kırdarkartal egıtım ve arastırma hastanesının tıbbı genetık bolumunu onerıyorum doktorda cok ıyı ve gıdıp durumu anlatınca doktor yazıyor gereklı testlerı ve 15 gunde alıyorsun sonucları
aminnn hayırlı olsun ınsallah guzel haberler alırsın bebsın senınledır ınsallah amınn ecmaınnn bende bı baslasam okadar gergınımkı butun hıslerım bırbırıne karısmıs durumdaÖncelikle hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah hayirlisiyla güzel haberler alırsın inşaallah. Ben John hopkins te (a.s.m ) tedavi oluyordum bitti şuan bekliyorum sonucumu Rabbimden hayirlisiyla inşaallah.
canım ıster kadın doguma rabdevu al yazdır ıster dırejk tıbbı genetık bolumune randevu al anlat durumunu yaparlar ınşallah ıyı anlayıslı bı doktora denk gelırsınYok canım avrupa yaladındayım çapaya gidicem bende fulyadaki bahçeciye gidiyorum
tabiki rabbim hiç bir şeyi sebepsiz yaratmamıştır sadece (dr söylüyor bunu)tedavideki ialçalrla kürler birlikte kulanınca istenmeyen şeyler gelişe bilir diye benim tedvileirmde yada yumurta takipleirmde 2 yumurta ile başlamışızdır genelikler bir defasında ballı tarçın yaptım yumuruta takibi sırasında (ilaçsız bir takipti) o ay 8 yumurtam olmuştu buda bitklilerin ne kadar çok işe yaradığını gösteriyor benceSonuçta bitkisel mesela kuru incir yumurta gelisimine faydası olduğunu biliyorum, bunun gibi bir suru kurler var tedavi öncesi başlayıp uygulandiginda faydalı olacağını düşünüyorum, çünkü Rabbim doğada hic bir şeyi boşuna yaratmamış, lokman hekimin bir çok bitki karisimlari olduğunu duymuştum bu mevzu ile ilgili bence denemekte fayda var kaybedilecek hic bisey olmadığını düşünüyorum.
canım ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum yani en azından benim doktorum yapıyor ... ama yumurta olmayınca olmuyor olsada kaliteli olmuyor büyük bi ihtimalki tutmuyorselamlar. ya bi soru sormak istiyorum. forumda bi kaç yerde yumurta donasyonu ile ilgili yazılar okudum ne olduğunu merak ettim meğer kıbrısta uygulanan başka bir kadının yumortasının dış ortamda eşin spremleriyle embriyo oluşurulup kişinin rahmine yerleştirmesiyle bebek elde etmeymiş. yani başkasının yumurtasıyla tüp bebek işlemi. anlamış değilim doktorlar bunu nasıl olur da önerebiliyor? tıp o kadar mı geri kaldı? yumurta oluşturmak için tıp hiç mi ilerlemedi? şaşıyorum ya. madem zar zor yumurta oluşuyor oluşan yumurtayı adam akıllı kullanamıyorlar mı
tabiki rabbim hiç bir şeyi sebepsiz yaratmamıştır sadece (dr söylüyor bunu)tedavideki ialçalrla kürler birlikte kulanınca istenmeyen şeyler gelişe bilir diye benim tedvileirmde yada yumurta takipleirmde 2 yumurta ile başlamışızdır genelikler bir defasında ballı tarçın yaptım yumuruta takibi sırasında (ilaçsız bir takipti) o ay 8 yumurtam olmuştu buda bitklilerin ne kadar çok işe yaradığını gösteriyor bence
aminnn hayırlı olsun ınsallah guzel haberler alırsın bebsın senınledır ınsallah amınn ecmaınnn bende bı baslasam okadar gergınımkı butun hıslerım bırbırıne karısmıs durumda
İnş canım çok sağolcanım ıster kadın doguma rabdevu al yazdır ıster dırejk tıbbı genetık bolumune randevu al anlat durumunu yaparlar ınşallah ıyı anlayıslı bı doktora denk gelırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?