2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım bence tedavı sırasında kullanma bıtkıseller kımıne fayda edıyo kımın hormonlarını bozuyo bence rıske atma ama sen bılırsın yınede

Yok tatlım tedavi sırasında değil tedavi oncesinde, mesela soğan kuru, incir kuru, bunlar bana çok faydalı geldi, ben PKo hastasiyim adetlerin düzensiz cokta enfeksiyon olurum soğan suyu hem adetini düzenliyor hemde kistlerimi yok ediyo ben yapıyorum zaman zaman.

Kızlar bilgisi olan varsa bişey sorucam pıhtılaşma testi yaptırıcam üniversite hastahanesinde ilk kadın doğumdan randevu alıp onun mu beni yönlendirmesi gerekiyo acaba

Kızlar bilgisi olan varsa bişey sorucam pıhtılaşma testi yaptırıcam üniversite hastahanesinde ilk kadın doğumdan randevu alıp onun mu beni yönlendirmesi gerekiyo acaba

Evet canım ilk önce ilgili poliklinige gitmen gerekli, tetkikini doktor istek yapacak çünkü, keşke özel gibi olsa da gidip istediğimiz tetkikleri yaptirabilsek

canım bende yaptım pıhtılaşma testını dr kartal lutfu kırdar hastanesı tıbbı genetık bolumunde randevu aldım anlattım durumu doktor gereklı testlerı yazdı hıc kadın doguma gıtmedım ben dedım tub bebek yapcam oncesınde bu testlerı yaptrmam lazım doktorda ıyıydı 15 gunde aldım sonucları ve bende yuksek derecede pıhtılama varmıs tıransverden sonra ıynelere baslıycam hamıle kalırsam 9 ay hergun ıyne ypmam lazımmmıs

Canım sen nerde tedavisi oluyorsun?

Evet canım ilk önce ilgili poliklinige gitmen gerekli, tetkikini doktor istek yapacak çünkü, keşke özel gibi olsa da gidip istediğimiz tetkikleri yaptirabilsek
Ben özelde de yaptırdım canım bğyün testlerimi pıhtılaşma testine bakıyorum burdaki kızlar gibi bakılmamış bana genel bakılmış heralde bi eğilim görülmeyince araştırmaya gerek görülmedi galiba bunu ben böyle düşünüyorum tabi bide kızların 3-4 haftada çıkmış sonucu benim o kadar uzun değildi normal kan tahlili gibiydi hemen çıktı bi üniversite hastanesine gidip iyice araştırıyim istiyorum

Bende öyle yapıyim bari ben çapaya gidicem canım en yakın bana orası benimde 3 düşüğüm var

canım salı gunu başlıycam tedavıye umut tub bebek merkezınde sen nerde oluyosun tedavı

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah hayirlisiyla güzel haberler alırsın inşaallah. Ben John hopkins te (a.s.m ) tedavi oluyordum bitti şuan bekliyorum sonucumu Rabbimden hayirlisiyla inşaallah.

canım ıst anadolu yakasındaysan sana dr lutfu kırdarkartal egıtım ve arastırma hastanesının tıbbı genetık bolumunu onerıyorum doktorda cok ıyı ve gıdıp durumu anlatınca doktor yazıyor gereklı testlerı ve 15 gunde alıyorsun sonucları

Yok canım avrupa yaladındayım çapaya gidicem bende fulyadaki bahçeciye gidiyorum

Öncelikle hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inşaallah hayirlisiyla güzel haberler alırsın inşaallah. Ben John hopkins te (a.s.m ) tedavi oluyordum bitti şuan bekliyorum sonucumu Rabbimden hayirlisiyla inşaallah.
aminnn hayırlı olsun ınsallah guzel haberler alırsın bebsın senınledır ınsallah amınn ecmaınnn bende bı baslasam okadar gergınımkı butun hıslerım bırbırıne karısmıs durumda

Yok canım avrupa yaladındayım çapaya gidicem bende fulyadaki bahçeciye gidiyorum
canım ıster kadın doguma rabdevu al yazdır ıster dırejk tıbbı genetık bolumune randevu al anlat durumunu yaparlar ınşallah ıyı anlayıslı bı doktora denk gelırsın

tabiki rabbim hiç bir şeyi sebepsiz yaratmamıştır sadece (dr söylüyor bunu)tedavideki ialçalrla kürler birlikte kulanınca istenmeyen şeyler gelişe bilir diye benim tedvileirmde yada yumurta takipleirmde 2 yumurta ile başlamışızdır genelikler bir defasında ballı tarçın yaptım yumuruta takibi sırasında (ilaçsız bir takipti) o ay 8 yumurtam olmuştu buda bitklilerin ne kadar çok işe yaradığını gösteriyor bence

canım ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum yani en azından benim doktorum yapıyor ... ama yumurta olmayınca olmuyor olsada kaliteli olmuyor büyük bi ihtimalki tutmuyor((( biz elimizden geleni yapıyoruz ...... Allahım inşallah yumurta donasyonunu düşündürtmez de bir anönce hamile kalırım kalırız .....

Anladım canım yok zaten tedavi ile birlikte değil öncesinde kullanılmalı yoksa kullanilan ilaçlar sonuçta kimyasal vücudun ne tepki vereceği belli olmaz ne bileyim hayırlısı olsun inşaallah.

aminnn hayırlı olsun ınsallah guzel haberler alırsın bebsın senınledır ınsallah amınn ecmaınnn bende bı baslasam okadar gergınımkı butun hıslerım bırbırıne karısmıs durumda

Amin canım amin inşaallah ama hic gerilme stres gerginlik yumurta kalitesini sayısını hic dusunmedigimiz şekilde etkiliyormus o yüzden rahat olmaya çalış, herşeyi Rabbine birak sonuçta sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbim kaliyor hayirlisiyla inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…