bu yıl hem hamile kalcaz hem de yıl bitmeden doğurcaz inşallah..İnanamıyorum akıp giden zamana.. Daha dün tüp bebek yaparmıyım bir daha diye düşünüyordumm, bugün sonucu için gün sayıyorumm dilerim yarında doğumu beklerim artıkk.. Hele sizlerde kızlar artık tamam olsun, son olsun...
Bu sene hamile kalıp doğurma yılı olsun hepimiz içinn ...
bu yıl hem hamile kalcaz hem de yıl bitmeden doğurcaz inşallah..
benimde hedefim bu
en geç mart-nisan gibi gebe kalmış olmam lazım ki bu yıl çıkmadan yetişeyim
tespit edilmiş bir sorunu düzeltmek için mi yoksa tedavi öncesi şansı artırmak çizik atılması için mi histeroskopi olacaksın..tabi paylaşırım an be an. burası da olmasa ne yapardık bilmiyorum....
Aman gerek kalmasın donmuşlara....Evet evett yetişirsin canımm..BEnde eğer bu tutmazsa belki bi daha ki ay tekrar donmuşları alırım:) Bu sefer 4ünü birden alıp dördüz doğuracağım ahahah
Aman gerek kalmasın donmuşlara....
aaa şimdi yazdım merak ettim sdiye sen yazdın aynı anda maşalalh cnm gözünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnKızlar sonucum çıkmış 61.95 hamileyim.
Kızlar sonucum çıkmış 61.95 hamileyim.
İnşallah canımm korkuyorum o yüzden işte
Ama benii gaza getiriyorsunuzzzz ahahahahah
Yani yapsam çıkar mı kiii ya çıkmazsaaa moralim bozulmasın ahahahha çok korkuyorummm
tebrikleri canım.Kızlar sonucum çıkmış 61.95 hamileyim.
Hep biz planlı gebelik istiyoruz daha zamanı var ,şu zamanlarda gebe kalmayı planlıyorum deyip gebe kalanlara kapak olsun asıl planlı gebelikler bizimkilerben de şubat sonu mart başı gebe kalırım diye düşünüyorum [/QUOTE
Otur oturduğun yerde... Bence :)
Sezgilerim kuvvetli biliyorsun, potansiyel olarak; akşamdan kalma olup (ki bu mümkün değil) ya da saatlerce uyumaktan gözünde çapaklarından (ki bu mümkün :) ) çift görmüyorsan eğer her şeyi, tek çizgi göreceksin ve bu seni üzecek, öyle hissediyorum... Tek çizgiyi önemsemeyecek olduğundan henüz emin değilim, o yüzden yapma :)
Hamile hamile gezip, şımarıklığını yaşa testle uğraşma, beni dinle, büyük sözü dinle :)
Ezcanenin onca ilaç için teşekkür mahiyetinde gönderdiği dandik test olmasa bende milli olmazdım biliyorsun :) gerçi ne çok eğlenmiştik o da ayrı :) Her seferinde doktorun söylediği günden sonra yaptırdım kan testlerimi de, pişman değilim... Keyfini sür 10-12 gün.
Aaa ayrıca kaldı ki test yapmışların hevesini kursağından bırakmayayım ama ben yok desem de bizim kızların kesin olarak ilettiği üzere testte hayalet çizgi de vardı :)))))) O yüzden idrar testleri annemden bugüne benim için anlamsız :)
Yapma canım :)))
Hep biz planlı gebelik istiyoruz daha zamanı var ,şu zamanlarda gebe kalmayı planlıyorum deyip gebe kalanlara kapak olsun asıl planlı gebelikler bizimkilerben de şubat sonu mart başı gebe kalırım diye düşünüyorum
canımmm inşallah.Hep biz planlı gebelik istiyoruz daha zamanı var ,şu zamanlarda gebe kalmayı planlıyorum deyip gebe kalanlara kapak olsun asıl planlı gebelikler bizimkilerben de şubat sonu mart başı gebe kalırım diye düşünüyorum
aynen canım mart en geç nisanda gebe kalcaz hepimizkatılıyorum canım sana bende hayırlısıyla şubat ayında kalıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?