2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bu yıl hem hamile kalcaz hem de yıl bitmeden doğurcaz inşallah..
benimde hedefim bu
en geç mart-nisan gibi gebe kalmış olmam lazım ki bu yıl çıkmadan yetişeyim

bu yıl hem hamile kalcaz hem de yıl bitmeden doğurcaz inşallah..
benimde hedefim bu
en geç mart-nisan gibi gebe kalmış olmam lazım ki bu yıl çıkmadan yetişeyim

Evet evett yetişirsin canımm..BEnde eğer bu tutmazsa belki bi daha ki ay tekrar donmuşları alırım:) Bu sefer 4ünü birden alıp dördüz doğuracağım ahahah

tabi paylaşırım an be an. burası da olmasa ne yapardık bilmiyorum....
tespit edilmiş bir sorunu düzeltmek için mi yoksa tedavi öncesi şansı artırmak çizik atılması için mi histeroskopi olacaksın..
ben de hem çizik atılacak hem de hafif bir perde varmış o alınacak...

kızlar ben çıkayım biraz ev işi yapayım ....11 de gelirim sonucu merak ediyorum çünki lovely nin

Ama benii gaza getiriyorsunuzzzz ahahahahah
Yani yapsam çıkar mı kiii ya çıkmazsaaa moralim bozulmasın ahahahha çok korkuyorummm

Otur oturduğun yerde... Bence :)
Sezgilerim kuvvetli biliyorsun, potansiyel olarak; akşamdan kalma olup (ki bu mümkün değil) ya da saatlerce uyumaktan gözünde çapaklarından (ki bu mümkün :) ) çift görmüyorsan eğer her şeyi, tek çizgi göreceksin ve bu seni üzecek, öyle hissediyorum... Tek çizgiyi önemsemeyecek olduğundan henüz emin değilim, o yüzden yapma :)

Hamile hamile gezip, şımarıklığını yaşa testle uğraşma, beni dinle, büyük sözü dinle :)
Ezcanenin onca ilaç için teşekkür mahiyetinde gönderdiği dandik test olmasa bende milli olmazdım biliyorsun :) gerçi ne çok eğlenmiştik o da ayrı :) Her seferinde doktorun söylediği günden sonra yaptırdım kan testlerimi de, pişman değilim... Keyfini sür 10-12 gün.

Aaa ayrıca kaldı ki test yapmışların hevesini kursağından bırakmayayım ama ben yok desem de bizim kızların kesin olarak ilettiği üzere testte hayalet çizgi de vardı :)))))) O yüzden idrar testleri annemden bugüne benim için anlamsız :)
Yapma canım :)))

Son düzenleme:

Tamam ablasııı :)))

Benim kide planlı gibi olacak rabbim kısmet etmişse bu ay:)) 5 şubat kocanın dogum günü ona hediye olacak doğumuda aşağı yukarı benim doğum günüme denk gelecek oda bana hediye olacak ahahahahha
plann mı al sana plann :)))

canımmm inşallah.
dualarım seninle.inan bende heyecanla bekliyorum seninle.
bende sana yetişmeyi düşünüyorum.eşimle ilaç tedavimiz sonucu şubatta olmayacağı kesin.martın ilk haftası reglim var bakarsın başlarız bizde.hadi gebe kalalım da hangi doktora hastaneye gidelim diye sohbetler başlasın.aynı şehirdeyiz.belli mi olur aynı doktora gideriz belki gebelik takibine.
ayyy heyecan bastı bak beni.kendim yazdım kendim heyecanlandım

Histeroskopi yaptıracaklar için kendi tecrübemden yola çıkarak söyleyeceğim şey , kesinlikle telaş edilecek hiçbir şey yok (size özel bir komplikasyon olmadıkça ki bu çok nadir) OPU'dan farkı yok çünkü... Müdahalelere göre minik minik ağrılar olabilir ki kesinlikle ağrı eşiğiniz yerlerde sürünmüyorsa en basit Parol cinsi ağrı kesicilerle üstesinden gelinecek ağrılar.

Tüp bebek tedavinizi yürüten doktor tarafından yapılması kesinlikle avantaj... Nerede ne sorun var tam yerinde! :) görüyor, müdahaleleri varsa yapıyor, rahim içini iyice gördüğü için transferde o bölgeyi kullanıyor. Mutlaka biopsi için minik bir doku alınacaktır ama alınıp alınmayacağını teyit etmekte fayda var... Doku incelemesi ile en azından iltihap vb. bir durum varsa tedavisini sağlanır. Aynı zamanda bizim dilimizde "çizik" dediğimiz işlem de rahimin kendini yenilemesi için bir neden oluyor, bunu da yapmaları tercih edilebilir.

Geceden aç kalmanın dışında herhangi bir sıkıntısı yok... Şimdiden geçmişler olsun... Bu işlemle en azından hamilelik için gerekli olduğuna inandığım sağlıklı embriyo, sağlıklı rahim için önemli adım atılmış olacak. Gönlünüz rahat olsun.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…