Kanda da tescillencek gebeliğin az kalmışGünaydınlar sabah 8:30 kan verdim. 11:00'de çıkacakmış sonucum.
Yetercim ve whiterose teşekkür ederim darısı hepinizin başına inşallah. @yeteeeeer @whiterose55
Portakales içimden bir ses bugün senden bir süprayz gelecek diyor
son olsun insallah canım rabbim hepimize nasip etsin anneligi9 küsür yıl oldu canım 10.yıldayız...
4.deneme...
İnşallahhhhhGÜNAYDINN KZILAR BOL GÜLÜCÜKLÜ GÜZEL BİR GÜN OLSUNNN :))
Amin tatlım hepimize en kısa zamanda inşallah...son olsun insallah canım rabbim hepimize nasip etsin anneligi
Bi idrar testi yapacak senden gelen kan değeri ile gaza gelecek benceO süprayzı merakla bekliyore.
OOOO progesteron artmış ve uyku yapmış progesteron tek bir zamanda artarGünaydınnn kızlarr yeni geldimm şirkete uyumuşumm valla dün aksamm 10dan berii
ALYA_DUA cim canımm çok geçmiş olsun inşallah rabbimin bereketi şifası üstüne olur bir an önce sağlıklı haberlerini alalım gerisi hiç önemli değil..
@yeteeeeer kuzucummm altın kalpli arkadaşım benimm inşallah güzel haberler veeririm ama henüz yaptırmayı düşünmüyorum.. Kısmett darısı sana olsun rabbim bereketini arttırsın...
Lovely35 canım dilerimm her şey yolunda gider ikizlerinle mutlu olursun:)
E egunal
sağol canım korkuyorum zaten kabız olmaktançok güzel hayırlı olsun canım miğdeni yoracak ağır yemeklerden kaçın bence
bizede yardım edinnnnnn :)bunu bende çok merak ediyorum☺
maşallah cnm inşlh göbeğinde can bulur günü gelince sen nasl oldun ya iileşebildin mi...Canlar merkezdeyım beklıyom embırolık aradı 12embıroyu dındurcaklarmıs kalıtelerını sordum hepsı 1 kalıteymıs cok ıyıykermıs maşallah acab akac hıcrelıler bılgı verılmedı okonu hakkındau
cnm kuru incir kuru kayısı ye ardından su iç genelde bu yöntem mideyi bozuyo anlıcan kabız olmazsınsağol canım korkuyorum zaten kabız olmaktan
Portakales içimden bir ses bugün senden bir süprayz gelecek diyor
O süprayzı merakla bekliyore.
Bi idrar testi yapacak senden gelen kan değeri ile gaza gelecek bence
OOOO progesteron artmış ve uyku yapmış progesteron tek bir zamanda artar
5.güne neden gidilmediğini sor embriyoların...12 sayısı çok iyi 1.kalitelerse 5.güne gidilmesi lazım...Canlar merkezdeyım beklıyom embırolık aradı 12embıroyu dındurcaklarmıs kalıtelerını sordum hepsı 1 kalıteymıs cok ıyıykermıs maşallah acab akac hıcrelıler bılgı verılmedı okonu hakkındau
Ama benii gaza getiriyorsunuzzzz ahahahahah
Yani yapsam çıkar mı kiii ya çıkmazsaaa moralim bozulmasın ahahahha çok korkuyorummm
Ama benii gaza getiriyorsunuzzzz ahahahahah
Yani yapsam çıkar mı kiii ya çıkmazsaaa moralim bozulmasın ahahahha çok korkuyorummm
cnm gaza gelsen de olur çünki az kaldı seninde test gününe bencede yap çıkmazsa kanda çıkar gerçi moralin bozulur cnm sıkılır dersen yapma..Ama benii gaza getiriyorsunuzzzz ahahahahah
Tmm canım bende bunu merak esıyorun dk bılgı berır ınsallah sorum bakım nedıyvek esıme anlatmıssa esım anlamamıs ne dedı dıyom anlamadımkı sana anlatım dedı bı turlu hatırlama5.güne neden gidilmediğini sor embriyoların...12 sayısı çok iyi 1.kalitelerse 5.güne gidilmesi lazım...
Çıkmazsada daha erken dersin.
Sen bize uyma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?