Tebriklerrrrr cancagizimmmKızlar sonucum çıkmış 61.95 hamileyim.
ayyy evet yaa ne güzel olur birlikte bir doktor belirler gebelik takiplerimizi yaptırırızcanımmm inşallah.
dualarım seninle.inan bende heyecanla bekliyorum seninle.
bende sana yetişmeyi düşünüyorum.eşimle ilaç tedavimiz sonucu şubatta olmayacağı kesin.martın ilk haftası reglim var bakarsın başlarız bizde.hadi gebe kalalım da hangi doktora hastaneye gidelim diye sohbetler başlasın.aynı şehirdeyiz.belli mi olur aynı doktora gideriz belki gebelik takibine.
ayyy heyecan bastı bak beni.kendim yazdım kendim heyecanlandım
Benim de opu dan farklı olmadığına dair bilgilerim var .Histeroskopi yaptıracaklar için kendi tecrübemden yola çıkarak söyleyeceğim şey , kesinlikle telaş edilecek hiçbir şey yok (size özel bir komplikasyon olmadıkça ki bu çok nadir) OPU'dan farkı yok çünkü... Müdahalelere göre minik minik ağrılar olabilir ki kesinlikle ağrı eşiğiniz yerlerde sürünmüyorsa en basit Parol cinsi ağrı kesicilerle üstesinden gelinecek ağrılar.
Tüp bebek tedavinizi yürüten doktor tarafından yapılması kesinlikle avantaj... Nerede ne sorun var tam yerinde! :) görüyor, müdahaleleri varsa yapıyor, rahim içini iyice gördüğü için transferde o bölgeyi kullanıyor. Mutlaka biopsi için minik bir doku alınacaktır ama alınıp alınmayacağını teyit etmekte fayda var... Doku incelemesi ile en azından iltihap vb. bir durum varsa tedavisini sağlanır. Aynı zamanda bizim dilimizde "çizik" dediğimiz işlem de rahimin kendini yenilemesi için bir neden oluyor, bunu da yapmaları tercih edilebilir.
Geceden aç kalmanın dışında herhangi bir sıkıntısı yok... Şimdiden geçmişler olsun... Bu işlemle en azından hamilelik için gerekli olduğuna inandığım sağlıklı embriyo, sağlıklı rahim için önemli adım atılmış olacak. Gönlünüz rahat olsun.
Sevgiler
eşimin testi var pazartesi.2 haftada bir test verecek.bizim süprmenler yerinde hareket etmeyip azcık hızlanırsa bende yetişcem canım sana.ayyy evet yaa ne güzel olur birlikte bir doktor belirler gebelik takiplerimizi yaptırırız
yetiş bana 40 larımız karışsın
Evet erkeklere iyi bakmalıyız . Zaman zaman benimkini boğasım geliyor. Keçiboynuzu iç içmammm bitki çayı iç içmaammm süt bal iç içmammm m geçen dedim ki zıkkım iç oldu mu. İç işte sperm lazım bana ya.. Havuç suyunu zar zor içiriyorum yani bi de beyefendinin kaprisiyle uğrasıcamMotive ediyorsunuz işte kendinizi ne güzel...
Hayal kurmaya devam..
Ben de vitamin takviyesi yapayım kocama çok eksiği var uğraşmam lazım
Benim de opu dan farklı olmadığına dair bilgilerim var .
canım tatlı olmadığından basit bir ağrı kesici ile opu sonrası nasılsam öyle olurum diye düşünüyorum.
Kızlar sonucum çıkmış 61.95 hamileyim.
Çok güzel cânım paylaşımın için teşekkürler. Hepsini kaydettim :)Hamile kalmak için yememiz gereken besinler...
Aşağıdaki linke girip konuyu okuyun kızlar..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-artiran-super-besinler.789586/#post-39012479
Canim o kadar sevindim ki... Rabbim hayırlısı ile kucagına almayi nasip etsin. şimdi bize biraz bilgi ver kaç transfer oldu? transfer sonrası neler yaptın? kaç hücreli transfer edildiKızlar sonucum çıkmış 61.95 hamileyim.
Canim o kadar sevindim ki... Rabbim hayırlısı ile kucagına almayi nasip etsin. şimdi bize biraz bilgi ver kaç transfer oldu? transfer sonrası neler yaptın? kaç hücreli transfer edildi
Tebrik ederim canım allah analı babalı büyütsün...profil resmine bayıldım ayrıca...Darısı başınıza benim canlarım allahım hepinize nasip etsin hemen arkamdan.
Bende kocama didim bu ay denemelere başlayalım doğal doğal takılalım benimkinde tüp fobisi merkez fobisi var yahu...bu ay şu yestlerin sonuçları netleşsin bakalım nisanda iki maaş alcam o zaman yaygarayı kopartabilirsem gitmeyi istiyorum bende tekrar merkeze...kızlar içimi acıtan ne biliyomusunuz ben bebeğimi düşürmeseydim gün sayıyo olcaktım kuzumla tarih yaklaştıkça kötü oluyorum...sanırım o gün gelince benim moraller sıfır ve ben salya sümük olurum herzamanki gibi...aynen canım mart en geç nisanda gebe kalcaz hepimiz
canım daha çok şansı artırmak için ama bi kaç da küçük myom gördü onlara da bakarız dedi. biz de sorun eşimde aslındatespit edilmiş bir sorunu düzeltmek için mi yoksa tedavi öncesi şansı artırmak çizik atılması için mi histeroskopi olacaksın..
ben de hem çizik atılacak hem de hafif bir perde varmış o alınacak...
maşallah erkenden öğrendin rabbim tamamına erdirsin hayırla al kucağına darısı da bize hepimize olsun inşallahhhhKızlar sonucum çıkmış 61.95 hamileyim.
Canım 14 yumi toplandı. 10 tanesi işlem gördü. 9'u döllendi. Opu günüm bu ayın 10'uydu. 15'i transferim oldu. 2 blast embriyo kondu. 4 tane blast embriyom donduruldu. Kaç hücreli olduklarını bilmiyorum opudan 2 gün sonra görüştüğümde döllenenlerin 4-5-6 hücreli olduğunu söylemişlerdi. Transferden sonra 2 gün dinlendim ama sürekli yatmadım. Transferin hemen ertesi günü iğne vurulmaya gittim evimin yakınındaydı. Ertesi gün babamın nikah yemeği vardı ona katıldım. Pistte dans bile ettim hafifçe. Ertesi gün nikahı vardı ona gittim gelen tebrikleri kabul ettim. 1 saat ayakta durdum. Ertesi günde işe başladım zaten. İlaçlarımı zamanında kullandım, aksatmamaya özen gösterdim. Etkisi olmuş mudur bilmem ama bol meyve yedim ananas özellikle, kabak çekirdeği her gün bir avuç kadar çitledim.
Ccanımmm benim çok sevin dim maşallah tekrardanKızlar sonucum çıkmış 61.95 hamileyim.
ben geldım cnım dk bıseyın yo ohs yok dedı ama kullandıgım vıtamın antıbıyotıklerı butun ılacları kestı vucut toparlansın dedı...embrıolar ıcınde dedkı 3 donduruldu ama duruma gore ıstersek 2 gun once cozdurup 5 gune getırıp bılst kalıtede tıransver ederız dedı adet olunca gel durumuna bakıcam kımı bayan ılk adette toparlanıyo kımı toparlanmıyo dedi... ben yıne sana kafamda delı sorularla geldım sımdı merkezde oyleseıne bı test fıyatı sordum hemogram 60 tl dedı ben 22 yaptırdım bızım burda sormak ıstedıgım hanı ben tıransver ıcın tedavıye baslayınca benden e2 pogestıron lh hormonları ıstıycek sanırım sen daha ıyı bılırsın bunlara ucret ısteler buyuk ıhtımal bende aklıma geldı hanı dun muyane oldugum eve yakın hs gıttım dedımkı lh e2 pogestron testı ucretlerı ney dedkı 10 gun ıcınde muyene oldugun ıcın yaptırırsan 52 ama 10 gun sonra yaptırırsan 95 bı aksılık cıkmazsa pazar gunu adet olcam persembe yaptırımmı sence testlerı belkı yanlıs anlıycan ucrete nıye bukadar takılıyon dıye ama malum durumlar sıkıntılı hatta esım gıderlerı azaltmak ıcın 1 aya kendı tlf faturasını evın ınternet ve telf kapattırcagını soyledı oyuzden hanı benı anlamıssındır merkezde pahalıdır dıye soruyorum lutfen kusuruma bakma olurmuKocacım azcık git öte de
Sahneye sen çık 12 embriyon var 3.gün neden donduruluyorda 5.güne gidilmiyor öğren kendin için olmasa da benim için öğren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?