2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

sagol @ergunal çitleriz artık hastane çıkışı taksi ile mi dönsem normal metrobüslemi gitsem karar veremedim doktoruma kalsa metrobüsle git diyor :)

Tmm canım bende bunu merak esıyorun dk bılgı berır ınsallah sorum bakım nedıyvek esıme anlatmıssa esım anlamamıs ne dedı dıyom anlamadımkı sana anlatım dedı bı turlu hatırlama

Sen konuş bu konuları hep eşin devrede 1.ağızdan duyman iyi olur...
Haberi eşinden alıyorsun sonra tam anlamıyorsun durumu üzerine soruda soracak durumun olmuyor

sagol @ergunal çitleriz artık hastane çıkışı taksi ile mi dönsem normal metrobüslemi gitsem karar veremedim doktoruma kalsa metrobüsle git diyor :)
Bazı doktor hassas davranıyor bazısıda senin ki gibi bir şey olmaz diyor ama ben riske atmamak lazım diyorum.Metrobüste ittirip kaktırırlar falan nolur nolmaz

Aynen canım valla durumu cok guzel anlat
Sen konuş bu konuları hep eşin devrede 1.ağızdan duyman iyi olur...
Haberi eşinden alıyorsun sonra tam anlamıyorsun durumu üzerine soruda soracak durumun olmuyor
mısın hep devrede anlamıyorda sonra bende soruda soramıyom

Ayyyy çok heyecanlı canım. Yarın erkenden burdayım.

yarın güzel haberini beklicem cnm...

ay aman ii ol cnm ya bebelerinle buluşana kadar kendini toparla annelerni bekliyolar cünki...

Peki şekerim yarın bana da uyar

İnanamıyorum akıp giden zamana.. Daha dün tüp bebek yaparmıyım bir daha diye düşünüyordumm, bugün sonucu için gün sayıyorumm dilerim yarında doğumu beklerim artıkk.. Hele sizlerde kızlar artık tamam olsun, son olsun...
Bu sene hamile kalıp doğurma yılı olsun hepimiz içinn ...

günaydın canlar. iyice yaklaştı cumartesi gün histereskopim var. buradan okuduğum kadarıyla zor değilmiş diyip pek korkmuyorum ama bi an önce olsa bitse adetim gelse de başlasak diye heyecanım son haddinde. rabbim hepimizin kucağını doldur yuvasını şenlendir artık noluurrrr

Aynen canım valla durumu cok guzel anlat

mısın hep devrede anlamıyorda sonra bende soruda soramıyom
Kocacım azcık git öte de
Sahneye sen çık 12 embriyon var 3.gün neden donduruluyorda 5.güne gidilmiyor öğren kendin için olmasa da benim için öğren

aminnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizin senesi olsun bu sene .................................

merak ediyorum ben de histeroskopi olcam yakın zamanda adet olmayı bekliyorum gün verecekler..
sen yaşadıklarını paylaşırsın artık benimle...

bir an önce ameliyat olur ve tedaviye başlarsın cnm dualarına canı gönülden aminnnnnnnnnnnn diyorum

merak ediyorum ben de histeroskopi olcam yakın zamanda adet olmayı bekliyorum gün verecekler..
sen yaşadıklarını paylaşırsın artık benimle...
tabi paylaşırım an be an. burası da olmasa ne yapardık bilmiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…