- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
cnm gaza gelsen de olur çünki az kaldı seninde test gününe bencede yap çıkmazsa kanda çıkar gerçi moralin bozulur cnm sıkılır dersen yapma..
cok sagol cumelmızın ınsallah bugun daha ıyıyım mıydem cok kotu sadece sısım bıraz ındı sankımaşallah cnm inşlh göbeğinde can bulur günü gelince sen nasl oldun ya iileşebildin mi...
İlk 3 gün iş yapma fazla uzan dinlen yat..
Sonraki günler normal hayatına dönebiliyorsun ama abartmamak şartıyla..
Kabız olmamaya özen göster ıkınmaman lazım...
Kabak çekirdeği ye oturcan ya bol bol çitlersin
Meyve sebze ve bol su tüket asitli içecek ve kafeinden uzak dur..
Sağlıklı beslencen yani..
Bunların bilimsel kanıtlanmış durumu var mı bilmiyorum ama hep bunları yapıyorlar
Aminn canım
cok sagol cumelmızın ınsallah bugun daha ıyıyım mıydem cok kotu sadece sısım bıraz ındı sankı
Yapıcam ama yarın sabah ilk idrarla yapıcamm :)) Cuma sabahı hayrınaa hem acık daha beklemiş olurumm:))
Tmm canım bende bunu merak esıyorun dk bılgı berır ınsallah sorum bakım nedıyvek esıme anlatmıssa esım anlamamıs ne dedı dıyom anlamadımkı sana anlatım dedı bı turlu hatırlama
yarın güzel haberini beklicem cnm...Yapıcam canım yarın sabahh :))
ay aman ii ol cnm ya bebelerinle buluşana kadar kendini toparla annelerni bekliyolar cünki...Aminn canım
cok sagol cumelmızın ınsallah bugun daha ıyıyım mıydem cok kotu sadece sısım bıraz ındı sankı
Peki şekerim yarın bana da uyarYapıcam ama yarın sabah ilk idrarla yapıcamm :)) Cuma sabahı hayrınaa hem acık daha beklemiş olurumm:))
cnm kuru incir kuru kayısı ye ardından su iç genelde bu yöntem mideyi bozuyo anlıcan kabız olmazsın
Bazı doktor hassas davranıyor bazısıda senin ki gibi bir şey olmaz diyor ama ben riske atmamak lazım diyorum.Metrobüste ittirip kaktırırlar falan nolur nolmazsagol @ergunal çitleriz artık hastane çıkışı taksi ile mi dönsem normal metrobüslemi gitsem karar veremedim doktoruma kalsa metrobüsle git diyor :)
mısın hep devrede anlamıyorda sonra bende soruda soramıyomSen konuş bu konuları hep eşin devrede 1.ağızdan duyman iyi olur...
Haberi eşinden alıyorsun sonra tam anlamıyorsun durumu üzerine soruda soracak durumun olmuyor
Ayyyy çok heyecanlı canım. Yarın erkenden burdayım.
yarın güzel haberini beklicem cnm...
ay aman ii ol cnm ya bebelerinle buluşana kadar kendini toparla annelerni bekliyolar cünki...
Peki şekerim yarın bana da uyar
Kocacım azcık git öte deAynen canım valla durumu cok guzel anlat
mısın hep devrede anlamıyorda sonra bende soruda soramıyom
aminnnnnnnnnnnnnnnnn cümlemizin senesi olsun bu sene .................................İnanamıyorum akıp giden zamana.. Daha dün tüp bebek yaparmıyım bir daha diye düşünüyordumm, bugün sonucu için gün sayıyorumm dilerim yarında doğumu beklerim artıkk.. Hele sizlerde kızlar artık tamam olsun, son olsun...
Bu sene hamile kalıp doğurma yılı olsun hepimiz içinn ...
günaydın canlar. iyice yaklaştı cumartesi gün histereskopim var. buradan okuduğum kadarıyla zor değilmiş diyip pek korkmuyorum ama bi an önce olsa bitse adetim gelse de başlasak diye heyecanım son haddinde. rabbim hepimizin kucağını doldur yuvasını şenlendir artık noluurrrr
bir an önce ameliyat olur ve tedaviye başlarsın cnm dualarına canı gönülden aminnnnnnnnnnnn diyorumgünaydın canlar. iyice yaklaştı cumartesi gün histereskopim var. buradan okuduğum kadarıyla zor değilmiş diyip pek korkmuyorum ama bi an önce olsa bitse adetim gelse de başlasak diye heyecanım son haddinde. rabbim hepimizin kucağını doldur yuvasını şenlendir artık noluurrrr
aynen ya nasip artık bakalımBazı doktor hassas davranıyor bazısıda senin ki gibi bir şey olmaz diyor ama ben riske atmamak lazım diyorum.Metrobüste ittirip kaktırırlar falan nolur nolmaz
tabi paylaşırım an be an. burası da olmasa ne yapardık bilmiyorum....
merak ediyorum ben de histeroskopi olcam yakın zamanda adet olmayı bekliyorum gün verecekler..
sen yaşadıklarını paylaşırsın artık benimle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?